Снимки на потребители vol. 5

Архив на всички останали категории.
Публикувай отговор
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Снимки на потребители vol. 5

Мнение от Methuselah »

Бeтон написа:
rachence написа:Интересна снимка... Колежката ти се смее, ама като катастрофира... дано поне има възможност да плаче :roll:
Колкото и е работата на лаптопа, толкова й е карането.
Снощи на Военния клуб понеже знам перфектно, колко държи червеното, се натискахме с приятелката, минава една патрулка и се подсмихваха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Но момчетата видяха, че съм сериозен пич, ако беше някой друг направо щяха да го спрат. Естествено в акта не може да се пише - правят еди що си на кръстовището... друго може да се измисли, но си е чисто нарушение. Но обективно погледнато много ясно, че ще спрат някой измекяр, а не мен.

п.п. Извинявам се, ама да караш Мерцедес с такъв селски плетен елек... Сори - от притежание на пари до проява на стил има Балкан разлика. :!: :!: :!: :!: :!: :!: Мерцедес направо могат да я съдят, че плюе по имиджа на автомобилът им.
Бетоне, пусни снимка на приятелката :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Димо лориката се закопчава.
Второ - този щит не се държи така докато си на колесница.
Трето - трябва да си с туника и със сандали за тази броня.
И последно донеси ми и на мен една сегментата и един скутум към нея :)
My will be done!!!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

L'Inspecteur написа:Ех Бетоне...
Мерцедеса е А-класа 99-та набор, а лаптопа го е сложила колкото за снимката.
А ти колко си сериозен, та чак полицаи не те спират... Те S-класите с 4 еднакви цифри на регистрацията ги спират, пък тебе- не :mrgreen:
Да разбирам, че плюеш по А класата ли? С какъв двигател е? Да не е 160 CDI, 59 коня, 1.7 Дизел, че те са куци магарета.
Ако става дума за визията - добър интериор, отвън никак не е зле, все пак си е мерцедес и подтекста ми беше, че не върви с жилетка да караш такава кола, въпреки че отиваш на планина. Климатика ли не бачка?
Пък аз не визирах чак толкова конкретната случка, по-скоро в нея видях прилики с неща, които наблюдавам, а и не само аз, ежедневно - използване на мобилен телефон по време на движение, четене на вестник, пиене на кафе, бъркане в носа и други телесни кухини и тн.

А колкото до КАТ - като искат да ме спрат, ще ме спрат, какво сега? Нещо ненормално ли има? И като престъпник ли трябва да се чувствам при евентуално мое нарушение? Спокоен съм, защото знам, че правя едно нарушение, което далеч не е каране в пияно състояние, говорене по телефон без хендсфри, не ползване на колани, минаване на червено, отнемане на предимство... а само... превишена скорост.
Не казвам къде, как и с колко, че пълно е навсякъде с моралисти, а дереджето ни - същото. Един излязъл от завоя в Дружба със 150, че келеме си беше, вярно... Реакциите сред обществеността - "ужаст, убийте го с камъни". Да, но тук мога да кажа, че същото може да се случи и на майстор в спорта при форсмажорна ситуация - спукване на гума, поява на ненадейно препятствие и пр., а реакциите ще бъдат същите - "той е ненормаляк". Във F1 и WRC няма ли излитане от завоите, а говорим за каква класа на пилотите? А да си чукваш "от време на време" особено ако е шеф на банка или кмет - това е със стил.

no comment

Сега тръгнали да правят добавки в закона за ограничения, налагани на водачите със стаж до 1 година. Сетила се Мара, да се побара! И сетете се - навсякъде в Инернет цари бурно недоволство сред новоизлюпените "шофери", на всичкото отгоре ги подкрепя мощна агитка от далеч по-възрастни, но на техния акъл.
Пффффф... ще се оправим. Точно утре.

Съжалявам, че изместих темата, но това са важни неща и при най-малката искричка паля веднага.

Снимките с яренцето и ризниците - кефят, въпреки че горе прочетох за неточности при екипирането. :)
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

тцтц не щеш да покажеш мацката, а?
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Но момчетата видяха, че съм сериозен пич, ако беше някой друг направо щяха да го спрат.
цяла София те познава, човече.:) Последния път като ме щрафосваха в акта пишеше: "Е, ако беше Бетона нямаше как да го спрем, ама като не е- смърт, смърт и пак смърт."

бтв и аз искам снимка на мацката!
:)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Вие сте по-зле и от 9-ти клас.
Като кажа нещо по дадена конкретика, често пъти в хумористичен стил се хващат за бъзиците, а не какво съм искал да кажа всъщност. Тук вие сте същите. Покрай окраските в дадената ситуация, те че така бяха, така... ОК, но вложих смисъл, оказал се дълбок явно за вас.
Изображение
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

Бeтон написа:Сега тръгнали да правят добавки в закона за ограничения, налагани на водачите със стаж до 1 година. Сетила се Мара, да се побара! И сетете се - навсякъде в Инернет цари бурно недоволство сред новоизлюпените "шофери", на всичкото отгоре ги подкрепя мощна агитка от далеч по-възрастни, но на техния акъл.
Пффффф... ще се оправим. Точно утре.

Съжалявам, че изместих темата, но това са важни неща и при най-малката искричка паля веднага.

Снимките с яренцето и ризниците - кефят, въпреки че горе прочетох за неточности при екипирането. :)
И какво като оправят тези неща в закона, ти май хич не си се интересувал и не си слушал :D май си бил на гаджето някъде ... айде да не почвам :D
Аз и майка ми, която е на 50 години, повтарям ти, на 50 години, започнахме шофьорски курс по едно и също време, аз взех книжка след нея, заради кандидат-студентските изпити миналата година, и какъв закон искат да въведат сега ... такъв, според който аз ще съм ограничена до максимум, да не мога да взимам решения сама зад волана, а майка ми, която с незнам какъв късмет взе книжка, и която кара, адски зле :mrgreen: тя си го и знае, но има желание да се учи ... НЯМА ДА ИМА ТАКИВА ОГРАНИЧЕНИЯ, айде сега кажи, коя мара се е сетила да се побара, ама като не сме развноправни да взимаме книжки ... какво да ги взимаме на 50, за да може да си караме свободно ли :D а да не говорим, за хората, които кихат по 300 лева, за да си купят книжки, това, че ти си МЪЖ на пътя, не значи, че няма поне една жена, която да кара като теб, егати дискриминацията, човек :D и възрастова и полова ...

и да е по темата ... :mrgreen: http://i247.photobucket.com/albums/gg12 ... C00024.jpg отдавна беше, ама беше хубаво :D
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Angel написа: http://i247.photobucket.com/albums/gg12 ... C00024.jpg отдавна беше, ама беше хубаво :D
Дам... И вие сте били хубави :)
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

:|
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Angel, сега ако кажеш и ти кое си... :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

черната ест. :alien: нищо, че по душица съм си русичка ^_^
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Angel написа:черната ест. :alien: нищо, че по душица съм си русичка ^_^
Така, като гледам...си била и най-чаровната 8)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

@Angel

Нищо ненормално не виждам.
Първо да кажа, че докато "проходя", съм карал с баща си и не съм карал след 22 ч. и не съм карал над ограничението и не съм карал с над 1600 кубиков двигател и въобще всичките неща са ми били налице, които ги въвеждат сега. И са напълно нормални за един млад водач. Просто курсовете са бошлаф работа, дори и да не си купиш книжка. Ако си мислиш - вземам книжка и съм цар/царица, говори лошо за теб. Именно заради такава предубеденост у повечето стават зулуми, същинската причина за добавките в закона.
А колкото до това, че 50-60-70 годишни не са ограничени по тези правила, виж сега... некой дедо няма да се надървя след дискотека за разлика от келеме на 19 години, което решава да си удължи пишката, а не е дорасло да се прави на големия шофер. Сещаш ли се?
А че примерно дедото току-що взел книжка си е трап и примерно ще създава разни проблемчета през деня, но не животозависещи (в общия случай)... според мен всеки трябва да преценява потенциални опасности и сам да си се пази.
Ееее наскоро... зелено, старт, набирам в лявата лента 90-100, напред вдясно каруца и учебна кола зад нея, аха набита в кола отзад. Просто си предположих, че ще направят най-кьопавия номер да ме подсекат и така тръгнаха да правят. Свиря, отказаха се. Аз не движа като тях с 20-30, че да спра на момента. После правих недвусмислени жестове през отвореното стъкло: Are you crazy? /мн. ч./
Ето ги пропуските:
- не се гледа в огледалата
- не се преценява скорост на МПС
- при изпреварване на бавнодвижещо се ППС не се набиваш в него, защото после трудно се ускорява
- създаване на предпоставки за произшествие
4 каръщини в една ситуация
Нямам повече коментари за нивото на обучение.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

radja написа: бтв и аз искам снимка на мацката!
:)
срам го е сигурно - не ни обръща внимание xD
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Срам каза :lol: :lol: :lol: :lol:
По-скоро не ви обръщам внимание.
Изображение