КСК 2009 - География
-
awesome
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - География
Така го каза, все едно днес никой не мами. Така си е избрал тоя човек да направи, пък току виж му мине номера. Правейки това, той предприема риск, в случай че го хванат губи правото си да се яви на редовния, така че ..
според мен също не е честно, защото аз съм учила, съдейки по думите ти, ти също си учила, но ткаа е то в живота, всеки се стреми да успее в нещо без да влага кой знае колко усилия. В крайна сметка прецакани винаги има.
според мен няма шанс да е преписал, ако изобщо се е пробвал, мисля че само се опитваше да насърчи и други да препишат така, та да ги хванат
Внимавай какво си пожелаваш...
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
хахаха
Да, не еправилно, не е честно , да така си е решил, да рискувано и ДА но на мен не ми пука дали е преписал или не. Просто смятам че няма нищо геройско в това
Да, не еправилно, не е честно , да така си е решил, да рискувано и ДА но на мен не ми пука дали е преписал или не. Просто смятам че няма нищо геройско в това
някой случайно знае ли как да си активирам услугата да получа резултата от изпита си на смс,както е в унсс ,например?
че аз нещо не мога да се ориентирам
че аз нещо не мога да се ориентирам
- S.B.Y.
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
героя ще го видим като влезе , как ще преписваawesome написа:относно момчето с хендсфрии-то, прочетох в един сайт, че преписвачи на изпита не е имало, така че има 2 варианта: или не е преписвал, защото го е хванало шубето или е преписал успешно. Ако е второто .. той е героййййй
Аз съм богат , без да имам пари !
-
awesome
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: първи
тва за героя го написах под формата на майтап (за тези, които не са разбрали)
него няма защо да го мислим ..дори да му е минал номера, не се знае за напред дали ще има същия късмет
оф, искам да излизат тия резултати, та да видя колко много съм се изложила и да спра да мисля за това, поне до редовния 
- S.B.Y.
- В началото бе словото
нема какво да го мислиш , колко толко , мисли за редовния и учи 
Аз съм богат , без да имам пари !
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Разбира се, че това не е никакво геройсто, просто ми беше интересно, какво е станало с този индивид, но явно не е явявал от тогава. Шегаджии колко щеш на този свят 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
http://sites.uni-sofia.bg/ksk/ навярно тук ще ни излезнат резултатите 
Внимавай какво си пожелаваш...
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Точно там. Ще получите информация за вашата оценка, колко души имат равна на вашата или по-висока оценка.Kremcheto написа:http://sites.uni-sofia.bg/ksk/ навярно тук ще ни излезнат резултатите
-
momo_
- В началото бе словото
на някой вече излязла ли му е оценката?
Предполагам, че ще обяват оценките , едва след като всички работи са проверениmomo_ написа:на някой вече излязла ли му е оценката?
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
momo_
- В началото бе словото
аз питам щото в унсс не е така по различно време излизат резултатите май