Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Vertigo
В началото бе словото
Специалност: Балканистика
Курс: четвърти

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Vertigo »

Blood Countess написа:
camel написа:Shutter :twisted:
:cry: Нечовешко... Тези японци са психопати... :cry:
страхотен ТАЙЛАНДСКИ филм е Shutter:)
It's a small world and it smells funny, i'd buy another if it wasn't for the money!
Аватар
Vertigo
В началото бе словото
Специалност: Балканистика
Курс: четвърти

Мнение от Vertigo »

Търговецът на кристал написа: Филмът е кошмарен, честно. Имайте предвид, че аз много се кефя на алтернативно, различно, европейско кино. Това обаче ми причини физическа болка с крясъците, абсолютния джангър в 70-80% от времето, безумните Kill Bill и Saw изпълнения. Скучно, неприятно и само финалът успя да позамаже впечатленията. Ако streetdog чете това - сори. Италианско кино - да. Торнаторе - о, да :drunken: :drunken: :drunken: Пазолини - явно не. И не съветвам никого да си го причинява - поне не и този филм. :pale: Не, не, не...

И една добавка - аз по принцип не обичам да ходя на кино. Не бях стъпвала от Шрек 1 (2001 година) - смятайте. След тая вечер си мисля, че няма да стъпя поне още 10 години. :pale: :pale: :pale:
не се учудвам, че след Шрек Пазолини ти се е сторил шок:)
It's a small world and it smells funny, i'd buy another if it wasn't for the money!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Това беше забавно, мда. :lol: Не много остроумно, но, все пак - забавно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

"I'm With Lucy"
Става за запълване на времето, а ако се бяха понапънали още малко, можеше да им се получи и наистина добре - историята позволява. Нещо като "Definately, Maybe", но с цели 5 "принца" измежду които да избере "не идеалния, а правилния". Но просто сценаристите от самото начало бяха решили кой ще е той и бе твърде лесно да се отгатне - предвид останалите варианти (от 5 само двама бяха окей, така че и аз бих "гласувала" за него). По-готино ще е ако самите те не бяха го решили до финала, ама а де...
Като цяло - окей, но нищо кой знае какво. И пропиляна възможност за реализиране на нелоша идея.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

"Нероденият" - доста смазваща мацка :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

"Море от любов" - това е един от филмите, които непременно си гледам през някво време, много добра роля на Ал Пачино :drunken:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

В момента гледам "Сбогом, Ленин" и трябва да ви кажа, че е страшно интересен, наистина. Не знам как съм го пропуснала досега - веднъж да ни дадат някое смислено заглавие и за "училище".
Впечатлена съм.
В края на ноември
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

А, добър ден, аз откога разправям. Филмът е болен, особено кока колата в новините...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Страхотен филм, тъкмо свърши и съм много, много възхитена. Има толкова много неща вътре! Сигурно и аз бих пренаписала историята и бих създала държава от буркани с кисели краставички и фалшиви информационни емисии, ако обстоятелствата го изискваха.
Еееей, прекрасен филм. Хем човешки, хем социологически, хем просто чудесен. А музиката е на композитора, написал саундтрака на "Амели Пулен" - като чух любимата мелодия и - оппа!

Отива в графа "мои" и го препоръчвам горещо.

* На мен цялото това създаване на история ми хареса невероятно много, но изоставеният апартамент, в който времето бе спряло, сякаш ме грабна най-силно. Не знам. Просто като част от разказа - място, където тази реалност, която Алекс твореше, бе единствената възможна. Е... и турбо-клишето с хеликоптера, отнасящ статуята... но то ми хареса по-скоро като начин на заснемане, отколкото като идея. Твърде буквално беше.

Обаче - :salute: :salute: :salute:
В края на ноември
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Търговецът на кристал написа:В момента гледам "Сбогом, Ленин" и трябва да ви кажа, че е страшно интересен, наистина. Не знам как съм го пропуснала досега - веднъж да ни дадат някое смислено заглавие и за "училище".
Впечатлена съм.
Чак сега го гледаш?
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

Аз пък гледах "Чудовища срещу Извънземни" преди няколко дни, вчера гледах "Фарго" и анимацийката повече ми хареса. И да, 'схванах' великата идея на братята Коен, ама изглежда просто Хю Лори и сладкия му британски акцент ме спечелиха :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

nmlss написа:Аз пък гледах "Чудовища срещу Извънземни" преди няколко дни...
Оня ден водих племеника ми да го гледа в Арена заедно с класа му там на 3Д синема. Аз очаквах доста повече за 12-те лева, дето ми взеха за билет, ама карай. Малкият беше много щастлив.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

ники написа:Чак сега го гледаш?
Мда, така се случи. Но по-добре късно, отколкото още по-късно. :)
В края на ноември
Аватар
nmlss
В началото бе словото

Мнение от nmlss »

ники написа:
nmlss написа:Аз пък гледах "Чудовища срещу Извънземни" преди няколко дни...
Оня ден водих племеника ми да го гледа в Арена заедно с класа му там на 3Д синема. Аз очаквах доста повече за 12-те лева, дето ми взеха за билет, ама карай. Малкият беше много щастлив.
Аз да ти кажа свикнах да не очаквам много от днешните анимации или въобще от повечето филми, които излизат. Ама като за някоя петъчна вечер като си отегчен и има пакет чипс вкъщи... :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е, аз заради го направих. Знаех, че сигурно няма да ми е особено интересен, ама не върви да го чакам отвън. Важното е, че на него му хареса, пък аз вкъщи мога да си зяпам филми, колкото си искам.
Заключено

Обратно към “Други”