Представяне на възможностите за образование в Европа

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Николай Михайлов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Представяне на възможностите за образование в Европа

Мнение от Николай Михайлов »

На 6-ти април 2009 г., понеделник, от 17:30ч. в 21 зала в Ректората, Кариерният център на Философския факултет (http://www.career-ff.org) и Центърът за развитие на човешките ресурси (http://hrdc.bg/) ви канят на среща-представяне.

Експертите на ЦРЧР, институцията, управляваща програми "Коменски", "Леонардо", "Еразъм" и "Грюндвиг" за България, ще представят актуална и практична информация по теми като:
*Как да избера подходящ университет в Европа?
*Имам ли право на стипендия ако уча в чужбина?
*От колко пари и какви ресурси ще имам нужда, за да живея и уча в дадена страна?
*Как да кандидатствам?
*Кой може да ми даде персонална консултация?

Това са малка част от хилядите въпроси, които възникват, когато вземем решение да продължим образованието си или да работим в чужбина и малка част от въпросите, на които може да отговори образователният портал PLOTEUS.

Запознайте се с възможностите и новостите около пакета от документи Europass (най-разпространеният и актуален начин за представяне на знания и умения при кандидатстване за работа или обучение) и образователния портал PLOTEUS

на 6-ти април от 17:30 часа в зала 21.

Очакваме ви!

http://career-ff.org/index.php?mact=New ... eturnid=19

*закачена от администратор
AuroraBorealis
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: трети

Re: Представяне на възможностите за образование в Европа

Мнение от AuroraBorealis »

извинете ме, но това мероприятие беше пълна загуба на време - двама младежи без каквито и да било презентаторски умения (или поне да говорят свързано пред хора) ми показаха три линка в интернет, които със същия успех мога да намеря и във всемогъщи-Гугъл... МЕРСИ!
\m/ >.< \m/
Николай Михайлов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Николай Михайлов »

Твърде е възможно за някои колеги, както за Вас, информацията да е била позната и ненужна. Едва ли може да се организира събитие, еднакво полезно за всички. Неприятно е, когато има разминаване в очакванията и човек остава с усещането, че си е загубил времето. От друга страна, струва ми се, че обявените като анонс теми бяха покрити... Почти липсваха и въпроси по време на презентациите. Ще ми се колегите да реагират по-директно, но Ви благодаря и за това мнение. Обратната връзка след всяко събитие ни помага да планираме следващите. Надявам се, сте останали до края, за да попълните анкетките за оценка на събитието. Колкото и да ни се иска всички да са доволни, все пак взимаме предвид някаква усреднена оценка от аудиторията.
Поздрави!
Аватар
G&R
В началото бе словото

Мнение от G&R »

Николай Михайлов написа:Твърде е възможно за някои колеги, както за Вас, информацията да е била позната и ненужна. Едва ли може да се организира събитие, еднакво полезно за всички. Неприятно е, когато има разминаване в очакванията и човек остава с усещането, че си е загубил времето. От друга страна, струва ми се, че обявените като анонс теми бяха покрити... Почти липсваха и въпроси по време на презентациите. Ще ми се колегите да реагират по-директно, но Ви благодаря и за това мнение. Обратната връзка след всяко събитие ни помага да планираме следващите. Надявам се, сте останали до края, за да попълните анкетките за оценка на събитието. Колкото и да ни се иска всички да са доволни, все пак взимаме предвид някаква усреднена оценка от аудиторията.
Поздрави!
Бихте ли казали с какво ,обучението в чужбина, и къде - по математика, информатика и КН - е по-добро от това във ФМИ?
"Ако искаш да се изкачиш на планината, тръгни от върха" - Лао Дзъ
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”