Здравейте!
Казвам се Никола Никифоров и съм от Словения. Търся помощ за магистратура по Политология. Срещу заплащане – единственото ми изискване е да е от човек последен курс по специалността. Какви да е контакти с вече дипломирани политолози също бих оценил високо(материално). За момента не считам за необходимо да давам повече детайли тук, но ако все пак стане – моля, пишете ми на лично съобщение или питайте директно. Може да се свържете с мен и на следният е-mail-адрес: anyone357@abv.bg. Благодаря за помощта и отделеното време да прочетете това!
P.S.: Извинявам се(предварително) , ако не пиша в подходящият подраздел на този форум.
Политология - Магистратура
Модератор: Плазмодий
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Политология - Магистратура
Каква точно помощ ти трябва?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
nikiforov
- В началото бе словото
- Специалност: политология
- Курс: друг
Re: Политология - Магистратура
Привет!
Темата е 'Negotiation with force or power' (Преговори със сила или власт - може и по-точен превод при необходимост). Материали имам налични предостатъчно по въпроса. Необходим е преди всичко компетентен човек, който да помогне за сглобяването на всичко това. Да отдели малко от времето си (както споменах - срещу адекватно заплащане). Надявам се да не бъда разбран погрешно. Освен всичко друго и времето ми за намиране на подобен човек вече е ограничено. Очаквам какви да е мнения или предложения. Поздрави и благодаря предварително за отделеното време.
Темата е 'Negotiation with force or power' (Преговори със сила или власт - може и по-точен превод при необходимост). Материали имам налични предостатъчно по въпроса. Необходим е преди всичко компетентен човек, който да помогне за сглобяването на всичко това. Да отдели малко от времето си (както споменах - срещу адекватно заплащане). Надявам се да не бъда разбран погрешно. Освен всичко друго и времето ми за намиране на подобен човек вече е ограничено. Очаквам какви да е мнения или предложения. Поздрави и благодаря предварително за отделеното време.