[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6

Мнение от MidwinterSun »

ники написа:300 лева за ремонт на лаптопа! Абе, тия луди ли са, бе? Откъде да ги взема?
Какво да ти кажа... На мен за едно запояване на разпоена нишка ми искаха 100лв, та накрая го дадох на приятел да го оправи. А твоят проблем е доста по-сериозен, доста хора биха ти препоръчали направо да си купиш нов лаптоп...

Аз пък.. днес трябваше да уча по ОТП... а се зачетох в книжкаааа... :lol:
И утре сутринта ще стана по-рано, за да мога все пак да преговоря нещо.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Mira написа:...
Никога не съм подозирала, че това може да е проблем. :scratch: Аз си знам, че съм негодна за тая работа поради прекарана мононуклеоза, но като ходих да се пробвам, ме видяха, че съм с цайси, а никой не ме пита за диоптъра (макар да е бая над 5 :? ). Чак като казах за мононуклеозата (разпитваха ме за заболявания и пр.), ме потупаха по рамото и ми казаха да си ходя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Над 5 диоптъра, един куп болести, под педесет килограма, употреба на антибоитици, наркотици и успокоителни три месеца преди дата на даряване, хронични заболявания, употреба на аспирин, аналгин и пр. три дни преди датата на даряване :arrow: потупване по рамото. Между другото с тия диоптри не се препоръчва и нормално раждане, а направо секцио.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мила написа:Между другото с тия диоптри не се препоръчва и нормално раждане, а направо секцио.
Хич не става дума и за препоръчване - т.е. е повече от силно препоръчително, щото има опасност от отлепване на ретината и други неприятни неща. Поне подобно колебание ми е спестено - знам, че когато и да му дойде времето, ще бъде задължително секцио и толкова.
Но наистина не подозирах, че диоптрите са проблем при кръводаряване. Трябва да накарам татито да ми обясни защо е така. :scratch:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Ето тема по въпроса. Явно причината е същата. :D

http://forum.flowersnet.info/viewtopic. ... &sk=t&sd=a

А мен само като ме видя на вратата, веднага ме захвана за очилата и като казах "6"...Пък ако бях казала, че съм и с ниско кръвно и хипогликемия :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Ако се обменя литър кръв за 50 литра А95, първи ще съм на опашката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Как ще се събудя чак в 9, бе?! :x Ох, защо съм си изключила алармата в 8 - вече закъснявам за всичко!! :evil:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от ники »

Брат ми е станал арогантно, надменно и нагло копеле.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Blood Countess написа:Как ще се събудя чак в 9, бе?! :x Ох, защо съм си изключила алармата в 8 - вече закъснявам за всичко!! :evil:
Аз си правя по пет аларми и пак се успивам. След последната обикновено си викам: "Да взема да се поулежа още малко, току-виж па се разсъня...", и хоп - успал съм се с 3 часа :lol:

Но да взема да пиша по същество, че току-виж някой строг модератор ми трийне мненийцето - подразни ме това (..... му, то не беше днес, пак се отклоних от темата), че ни изпозаключиха всички яки теми в раздела "Мнения за България". Ами сега? Къде ще се заяждаме, къде ще се ругаем?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

ники написа:Брат ми е станал арогантно, надменно и нагло копеле.
Уелкъм ту дъ клъб. Само дето при мен е сестрата и освен това е безчувствена, егоистична, груба и зла особено към сестра си :roll: Е, уж съм свикнала, но все още е обидно понякога.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Стихотворенията, които трябва да анализирам... Толкова са красиви...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Scorpion написа:
Blood Countess написа:Как ще се събудя чак в 9, бе?! :x Ох, защо съм си изключила алармата в 8 - вече закъснявам за всичко!! :evil:
Аз си правя по пет аларми и пак се успивам. След последната обикновено си викам: "Да взема да се поулежа още малко, току-виж па се разсъня...", и хоп - успал съм се с 3 часа :lol:
Но да взема да пиша по същество, че току-виж някой строг модератор ми трийне мненийцето - подразни ме това (..... му, то не беше днес, пак се отклоних от темата), че ни изпозаключиха всички яки теми в раздела "Мнения за България". Ами сега? Къде ще се заяждаме, къде ще се ругаем?
Телефонът ми има опция само за едно иззвъняване на алармата и като я изключа един път с мисълта "Ей сега ставам - само минутка още", познай какво се случва после :lol: .
По темата - и мен ме издразни това масово заключване. Добре, че не са пипнали "Вяра и религия", защото... :swear:s ...защото е сред най - живите и интересни теми от доста време насам и я следя с интерес от дни насам :lol: .
Друг дразнещ факт е, че съм доникъде с ученето, а утре имам хипер-ултра-гига-тера гаден колоквиум и не знам как ще го изкарам. Пустия му мързел :x .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Загубих си времето сутринта
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Егати умопомрачително непонятния, гнусен, безсмислен, труден, непоносим тест по Детско - юношеска, братле! :evil: :x Чувствам се адски тъпа... :|

Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Много, много се разочаровах. Сума ти време се надявах на тези снимки от нова година, от купона, който организирах аз. Моите снимки от моя купон. Толкова ли не можаха за 3 месеца и половина да ми ги дадат? Значи снимките можеше да бъдат качени във Фейсбук, но не можеше да бъде направен един скапан архив и да ми бъде пратен? Можеха да се видят отговорните хора не-знам-си-колко пъти за това време, но не и да ги прехвърлят? Да бъдат записани на един проклет диск?

Тези снимки ми бяха обещани. Моите снимки от моя купон, с моите приятели, с моята компания. ..... му, толкова ли щеше да е трудно и времеотнемащо да се спази едно елементарно обещание? Толкова много ли поисках и толкова малко ли заслужавам?

Ако бях помолила приятелка, нямаше да се стига до тук. Ако зависеше от приятелка. Не може да се вярва на мъжете и това си е...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”