Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
brum-brumm
В началото бе словото
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от brum-brumm »

Деси, кво се занимаваш да пишеш тука не ми е ясно. Днес трябваше да дойдеш към 12 да пием бира с Баросов по жанрове :lol:
Аз тая тема я чета от време на време и освен да се хиля друго не правя. На курсове, пичове и пички, не съм ходила. Написах си есето на изпита за час и половина, два листа и имам 6.00. На предварителния дето много го мислих и много политически приех Брюксела, шанс, изкарах 4. Новини гледаХ от дъжд на вятър, не ме вълнуваха дълбоко политически проблеми. Разчитах си единствено на вътрешния инстинкт. И тоя курс е само да ви вземат 300 кинта, щото освен да се запознаете с 10 души, дето ЕВЕНТУАЛНО ще ви преподават, друго не се прави. Или можеш да пишеш или не, то не става с натискане, а с четене. И то не два три месеца преди изпита. От моите колеги, макс 5 души да са ходили на курса миналата година. А като ви гледах по двора, вие колко сте...100 ? Прекалено много задълбавате в глупости, не че е лошо да приемате тоолкова сериозно факта, че кандидатстване журналистика, ама вие сега КАНДИДАТСТВАТЕ. Тъй че по-спокойно го давайте, никой не очаква от вас чудеса. Много ми е странно как някои от вас се изказват кво трябва и кво не трябва да има едно есе...на ква основа? Даскалката ви по БЕЛ от средношколското ви е казала, че пишете супер яки есета? Найс, след изпитите ще си проличи кой кво е направил. И не зная кой от тука е бил при Монова ама тая жена си разбира от работата, просто трябва да се свикне с ритъма й. Все тая, хванах се да пиша тука, щото гледам Деси се е захванала да се разправя с някои от потенцианлите ( кхъх-хъх ) колеги по журналистика.
Айде, пийс, и успех на 12-ти.
Макар че от сега мога да посоча две от хубавите оценки на предварителния...ей така, по усет. Жалко, че не виждам из форума Нели от Плевен и Мони от София, ама от сега им пазя лекции за догодина :) :)
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Shawty »

В коя зала сте на изпита?
Аз съм на 3 етаж, 291 :D .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от Антоний »

Разпределени ли сме вече? Аз си мислех, че чак към края на седмицата ще се знае... Сега влязох в сайта на СУ, но нещо не ми я отваря страницата с разпределенията :pale: Да, отваря ми само за географията, която не съм записвал, а и изпита беше онзи ден...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Brooke
В началото бе словото

Мнение от Brooke »

Shawty написа:В коя зала сте на изпита?
Аз съм на 3 етаж, 291 :D .
забрави да споменеш, че е в Северното крило ;)
Аз съм в Южното, 1 етаж, зала 21А
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Бог да те поживи, Shawty! Цял живот живи, здрави, паралии и дълголетни :Laie_90: Аз съм южно крило, етаж 4, зала 83
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

И на мен все още не ми отвря страницата... :(
Та,не се знае кога ще разбера..
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Кажи си номера и ще ти доставим информацията ;)
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Отвори се! :)
Южно крило, етаж 1, стая 21А ..

Brooke, явно с теб сме в една и съща зала :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Аз ви думах, че ще сме в Ректората... А някои ми говореха как ще ни разпръснат из факултетите... Ааа не, извинявам се! Казах, че ще сме в Ректората и ФЖМК, които са на една крачка ;)
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

brum-brumm написа:От моите колеги, макс 5 души да са ходили на курса миналата година.
А колко си знаеха* местата предварително? Изображение
Изображение
Китайска гушка:Д Изображение

ПП: 21.
ППП: Относно някакво обръщение към мен, започващо с "мацко": А, не, не, някои не търпят критика. Особено вярващите си.(съдя по себе си))
*условно)
Brooke
В началото бе словото

Мнение от Brooke »

Carmilla написа:Отвори се! :)
Южно крило, етаж 1, стая 21А ..

Brooke, явно с теб сме в една и съща зала :)
явно да :)
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
Аватар
brum-brumm
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от brum-brumm »

Art[less] написа:
brum-brumm написа:От моите колеги, макс 5 души да са ходили на курса миналата година.
А колко си знаеха* местата предварително? Изображение
Изображение
Китайска гушка:Д Изображение

ПП: 21.
ППП: Относно някакво обръщение към мен, започващо с "мацко": А, не, не, някои не търпят критика. Особено вярващите си.(съдя по себе си))
*условно)

Никой не си знаеше мястото, наистина.
И аз преди да вляза бях чувала какви ли не неща, особено от хора дето хал хабер си нямат от тия неща. Не се връзвайте на хората, които ще ви кажат , че щом сте ходили на курс сте вътре. Булшит. Няма и подкупи. Сейм шит. Всичко си зависи от вас
Аватар
NikTa
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

"Някои", "някакво"... Юхууу, имам си име! :P А за който не го знае - имам си и ник.

Та така.. Някоите, айде да не си мерим пак разните работи.... :salute: :lol:
Много ще ми дойде вече. :lol: :lol: :lol:
Просто знам, че на миналогодишните изпити са ги пращали къде ли не... Не съм уточнявала по какво и дали са предварителни или редовни.

Та така. Добре е, че всички сме на едно! Ще можем да си направим среща и преди изпита...
Аз съм в южното, 3 етаж, зала 65... :wink:
Някой за там?

ПП: Относно критиката - нещата са толкова, ама толкова нееднозначи, че мога да кажа само едно: "."
Плез :geek:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

brum-brumm, и в академиите ни не учат хора с еднакви фамилни имена, нали? :albino:

NikTa(ето:)), мъхъ, точкЪ.)
Аватар
brum-brumm
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от brum-brumm »

Виж, честно казано ми е все тая къде кой приемат и дали на еди си кой дъщеря му учи еди си къде.Ама съм се наслушала на простотии за корупция, изтичане на информация за темите преди самите теми и т.н. Не е така, глупаво е. И зная, че има хора, дето наистина вярват, че могат да бъдат изместени от девойки и момченца, дето мама и тати кихат кинти, за да влязат или пък са някви вааажни клечки. 40 души ми е курсът плюс чуждестранните студенти и един няма, дето да не може да пише и да са го приели по необичайни параграфи.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”