Аз тая тема я чета от време на време и освен да се хиля друго не правя. На курсове, пичове и пички, не съм ходила. Написах си есето на изпита за час и половина, два листа и имам 6.00. На предварителния дето много го мислих и много политически приех Брюксела, шанс, изкарах 4. Новини гледаХ от дъжд на вятър, не ме вълнуваха дълбоко политически проблеми. Разчитах си единствено на вътрешния инстинкт. И тоя курс е само да ви вземат 300 кинта, щото освен да се запознаете с 10 души, дето ЕВЕНТУАЛНО ще ви преподават, друго не се прави. Или можеш да пишеш или не, то не става с натискане, а с четене. И то не два три месеца преди изпита. От моите колеги, макс 5 души да са ходили на курса миналата година. А като ви гледах по двора, вие колко сте...100 ? Прекалено много задълбавате в глупости, не че е лошо да приемате тоолкова сериозно факта, че кандидатстване журналистика, ама вие сега КАНДИДАТСТВАТЕ. Тъй че по-спокойно го давайте, никой не очаква от вас чудеса. Много ми е странно как някои от вас се изказват кво трябва и кво не трябва да има едно есе...на ква основа? Даскалката ви по БЕЛ от средношколското ви е казала, че пишете супер яки есета? Найс, след изпитите ще си проличи кой кво е направил. И не зная кой от тука е бил при Монова ама тая жена си разбира от работата, просто трябва да се свикне с ритъма й. Все тая, хванах се да пиша тука, щото гледам Деси се е захванала да се разправя с някои от потенцианлите ( кхъх-хъх ) колеги по журналистика.
Айде, пийс, и успех на 12-ти.
Макар че от сега мога да посоча две от хубавите оценки на предварителния...ей така, по усет. Жалко, че не виждам из форума Нели от Плевен и Мони от София, ама от сега им пазя лекции за догодина