Нещо много важно - за да подадете молба, задължително трябва да имате дебитна карта към Първа инвестиционна банка. В противен случай ще ви върнат, за да си издадете такава. (От личен опит знам
Успех на всички!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
И аз не виждам смисъл в този въпрос, когато отговорът е този, освен както си предположил "явно и те си правят някакви статистически проучвания".shore написа:ОК, ясно, въпреки че не виждам много-много смисъл в този въпрос - явно и те си правят някакви статистически проучвания.
Обаче как се удостоверява успехът? Трябва ли да се вади някакъв друг документ преди подаване на молбата?
Разпитвам, щото почти не остана време и ще е неприятно да се редя на разни опашки, само за да ме препращат по други стаи![]()
Иначе тази стая 111 какво беше? От всички факултети ли се подават молбите там?
И азBlood Countess написа:Плюс това, от 'падащите менюта' на мен ми излизат само някакви опции от сорта на **, *** **, *****Не мога да разбера как се попълват формулярите и това е!
За едната стипендия нямам дебитна карта. В паричния салон ми казаха да пиша, че нямам в полето и тва беше. Никой не ме е връщал за нищо. А и без да знаят, че имам за този семестър, пак ми казаха, че нищо не се пише.Umeira написа: Нещо много важно - за да подадете молба, задължително трябва да имате дебитна карта към Първа инвестиционна банка. В противен случай ще ви върнат, за да си издадете такава. (От личен опит знам).

За природните и техническите науки са само еднократните награди от 200лв. За другите месечни стипендии могат да кандидатстват всички.axinora написа:Извинявам се за лекото невежество, но тъй като гледам стипендиите са обявени за студенти от специалности в областта на "природните и техническите науки", а няколко мнения нагоре се обяснява, че студент от ФНПП е подал молба. Там специалностите не се ли водят хуманитарни? то и аз с Българска филология някой ден ще работя с животни (разбирайте ученици), ама не мисля, че влизам в тази категория, нали?
Umeira написа:Според мен хора с успех под 5.80-5.90 нямат шанс.

Никой нищо не каза по въпросаinnamorata написа:И трябва да си си взел всички изпити, нали?