Да наистина. Няма как 600 теми да се проверят за 3 дни и то всяка от по 2 душиlLady_MooN_RaiN написа:До 3 дни...хахахах
Казват до десетина дни, ама го бройте 2 седмици. Случвало се е да е и повече...Така че се въоръжете с търпение
КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Цитирам справочника, и не става въпрос за предварителния,а за РЕДОВНИЯ
Внимавай какво си пожелаваш...
като се има предвид колко празни листа има предадени ,броя на темите доста спада,но предполагам около 1 седмица ще им е нужна и може би най-рано в понеделник ще бъдат публикувани 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Миналата година бяхме около 800 души и резултатите излязоха на десетия ден, ако не ме лъже паметта. Но не се надявайте да са по-малко от 10,макар и да сте по-малко и да има много празни. 
-
castelo
- Флъдзила
Как се справихте, школници? Води - ужасна тема. За селищата нямам мнение.

dunavfc написа:Ако искате вярвайте,отидох на изпита с 1 научена тема - Селища.Мислих дори да не пътувам до София,но просто имах и работа там и реших поне да видя които ще са темите и като казаха Селища....първия 1 час не писах нищо,защото бях в емоционален шок.В 245 стая,никой не си тръгна преди 1-вия час,а 3-ма не дойдоха
Живот и здраве ако ви приемат, ще имате много лекции в 245 зала.prozz написа:i aZ bqh v 245 zala xaxx, beshe shto gode dobre az sam pisal po temata za vodite i mi beshe lesnicho.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
добре де аз съм учила от учебник издание 2006 а в изданието за 2009 ми се разминават някой неща, дали ще го зачетат като грешка, например писала съм по старите данни средна населеност на села-458 души, а новия вариант са 453 и 21800 за градове съм писала а по новия е 21400 жители, за общини съм писала по стари данни че са 266, а по новите са 264, как мислите, ще го зачетат ли?
Внимавай какво си пожелаваш...
Мисля че се приемат данни, отнасящи се за 2006, 2007 и 2008 година 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Дааааааа, на клатещите се банки. Дано да не страдате от морска болест.castelo написа:Как се справихте, школници? Води - ужасна тема. За селищата нямам мнение.
Живот и здраве ако ви приемат, ще имате много лекции в 245 зала.
Ти остави морската болест, но наистина бяха доста неудобни за седенe и писанеKRSOne написа:Дааааааа, на клатещите се банки. Дано да не страдате от морска болест.![]()
![]()
Особено в А.
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
Kremcheto написа:добре де аз съм учила от учебник издание 2006 а в изданието за 2009 ми се разминават някой неща, дали ще го зачетат като грешка, например писала съм по старите данни средна населеност на села-458 души, а новия вариант са 453 и 21800 за градове съм писала а по новия е 21400 жители, за общини съм писала по стари данни че са 266, а по новите са 264, как мислите, ще го зачетат ли?
Хубаво е когато изпозваш цифрови данни в скобички да пишеш за коя година се отнасят.
пр: ...средна населеност на села - 458 души (за 2006 год.) ....
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Да трябва да се оточнява за коя година става въпрос,както си го пише на сайта може от 2006 насам да се използват данните. Стига да ги знаете, че аз това за средната населеност сега от вас го прочитам
да, да знам зле съм, но на магия съм оцелил и аз някои неща (3 цифри
)
Edit: Какво стана с онзи пич където щял да преписва с хендсфрий? Никъв го няма тоя шеф да каже, какво е станало, само да не са му кътнали шалтера бързо, бързо.
Edit: Какво стана с онзи пич където щял да преписва с хендсфрий? Никъв го няма тоя шеф да каже, какво е станало, само да не са му кътнали шалтера бързо, бързо.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
-
awesome
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: първи
относно момчето с хендсфрии-то, прочетох в един сайт, че преписвачи на изпита не е имало, така че има 2 варианта: или не е преписвал, защото го е хванало шубето или е преписал успешно. Ако е второто .. той е героййййй 
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
Кое му е геройското в това да прерпишеш на изпит? Много ли е героично да мамиш или да правиш всичко по лесния начин?
-
lias
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Води беше една от 3те теми които знаех, жалко че оставих записването за последния ден и тогава ЗАБРАВИХ да се запиша...нищо, лятото