Но Tropic Thunder е същевременно най-добрият филм нс Том Круз, който съм гледал
Кой беше последният филм който гледа ...?
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Tropic Thunder - боклук. Тоя Бен Стилър освен "Зулендър" друг як филм няма.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Началото на филма беше обещаващо, но после стана помия. На някои моменти се пръснах от смях - сцената с онзи, дето отнесе headshot и после главата му беше като фонтанецBoromir написа:Tropic Thunder - боклук. Тоя Бен Стилър освен "Зулендър" друг як филм няма.
Но Tropic Thunder е същевременно най-добрият филм нс Том Круз, който съм гледал![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
"Knowing"
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
Monsters vs. Aliens анимацийка забавна
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Knowing"
И смея да твърдя, че е страхотно оригинален филм, изключвайки финала. Препоръчвам го горещо на всички.

Edit: Я, Светле, сега видях, че и ти за него си писала.
И смея да твърдя, че е страхотно оригинален филм, изключвайки финала. Препоръчвам го горещо на всички.

Edit: Я, Светле, сега видях, че и ти за него си писала.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
Bloody, да. Хубаво е филмчето, но накрая се сдухах. А онова дърво накрая проекция на Световното дърво ли беше? Малко странно свърши. И все пак ми стана тъпо, че не можеше да се направи нищо, за да се спаси светът, а и не се изясниха някои неща! Примерно какво надраска момчето, някакви цифри, може би и те са били важни, но нищо не се каза за тях...
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
Предизвестена смърт - за втори път
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
^ 1 или 2?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
1
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Медея" на Пазолини. То бива, бива, ама... да кажа, че не ми е харесал, би било подла лъжа. Принципно все си търся нещо, което да харесам в даден филм/спектакъл, защото знам, че все е правен с мерак и любов. Но тук... като изключим неприлично красивия Язон и добре направената финална сцена с убийството на децата, останалите почти 2 часа са просто негледаеми.
В първата половина едни хора колят и разфасоват едни други хора, а едни трети хора гонят първите и по пътя събират и сглобяват парчетата от вторите. Всичко това на фона на абсолютно нетърпима музика, надута до дупка - ей така съм си представяла китайските мъчения, впрочем. И тъкмо решаваш, че нещата са се кротнали, някой започва да пищи - ама ей така, дере си се и това е. Пък има ли причина, пък няма ли, пък произхожда ли тоя писък от някакви душевни драми и мисловни процеси - няма значение. Важното е да не оставим никой в салона да заспи (макар музиката вече да си е свършила работата). Във втората част се пищи по-малко, но пък се почват едни странни събития, дето те карат да се чудиш дали лентата не е зациклила и които остават без обяснение до края.
Филмът е кошмарен, честно. Имайте предвид, че аз много се кефя на алтернативно, различно, европейско кино. Това обаче ми причини физическа болка с крясъците, абсолютния джангър в 70-80% от времето, безумните Kill Bill и Saw изпълнения. Скучно, неприятно и само финалът успя да позамаже впечатленията. Ако streetdog чете това - сори. Италианско кино - да. Торнаторе - о, да
Пазолини - явно не. И не съветвам никого да си го причинява - поне не и този филм.
Не, не, не...
И една добавка - аз по принцип не обичам да ходя на кино. Не бях стъпвала от Шрек 1 (2001 година) - смятайте. След тая вечер си мисля, че няма да стъпя поне още 10 години.

В първата половина едни хора колят и разфасоват едни други хора, а едни трети хора гонят първите и по пътя събират и сглобяват парчетата от вторите. Всичко това на фона на абсолютно нетърпима музика, надута до дупка - ей така съм си представяла китайските мъчения, впрочем. И тъкмо решаваш, че нещата са се кротнали, някой започва да пищи - ама ей така, дере си се и това е. Пък има ли причина, пък няма ли, пък произхожда ли тоя писък от някакви душевни драми и мисловни процеси - няма значение. Важното е да не оставим никой в салона да заспи (макар музиката вече да си е свършила работата). Във втората част се пищи по-малко, но пък се почват едни странни събития, дето те карат да се чудиш дали лентата не е зациклила и които остават без обяснение до края.
Филмът е кошмарен, честно. Имайте предвид, че аз много се кефя на алтернативно, различно, европейско кино. Това обаче ми причини физическа болка с крясъците, абсолютния джангър в 70-80% от времето, безумните Kill Bill и Saw изпълнения. Скучно, неприятно и само финалът успя да позамаже впечатленията. Ако streetdog чете това - сори. Италианско кино - да. Торнаторе - о, да
И една добавка - аз по принцип не обичам да ходя на кино. Не бях стъпвала от Шрек 1 (2001 година) - смятайте. След тая вечер си мисля, че няма да стъпя поне още 10 години.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Хъм, аз като четох "Жесток живот" на Пазолини и ми хареса.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Какво да ти кажа... Дръпни си тоя конкретен филм. Не помня друг път да съм писала толкова лоши отзиви за художествено произведение.
Поне Язон понапълни малко окото...
като излязох, не знаех дали да плача, или да се смея - ама главата ми бучеше твърде силно и за двете, та се прибрах кротко, тихо и твърде потресена от звуковата картина. Калас си е съвсем на място там. 
Поне Язон понапълни малко окото...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
21
Много готино филмче
Забавно и изобщо приятно за гледане.
Много готино филмче