КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
dunavfc
В началото бе словото
Специалност: География
Курс: първи

Re: КСК 2009 - География

Мнение от dunavfc »

Ако искате вярвайте,отидох на изпита с 1 научена тема - Селища.Мислих дори да не пътувам до София,но просто имах и работа там и реших поне да видя които ще са темите и като казаха Селища....първия 1 час не писах нищо,защото бях в емоционален шок.В 245 стая,никой не си тръгна преди 1-вия час,а 3-ма не дойдоха
prozz
В началото бе словото

Мнение от prozz »

i aZ bqh v 245 zala xaxx, beshe shto gode dobre az sam pisal po temata za vodite i mi beshe lesnicho.
dunavfc
В началото бе словото

Мнение от dunavfc »

Отзаде ли беше ? Аз бях на първия ред от второто разделение отзадните чинове,бях с 1-2 момичета на целият ред с кафяво яке :) Ти как се представи,колко писа ?
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

Честно да си кажа много се чудих коя тема да избера. Водите ги учих доста, но малко ми е мъгляво с характеристиката на реките и края на темата. Селищата съм ги чела по-скоро, но малко характеристиката на градски и селски селища не я знам подробно. В крайна сметка избрах селищата, но аз за себе си мисля, че можеше да се представя и по-добре, за това ще се постарая малко повече за редовната сесия.
Аватар
Kremcheto
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от Kremcheto »

dunavfc :lol: :lol: :lol: егати късмета, иди пусни едно тото :king:
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
S.B.Y.
В началото бе словото

Мнение от S.B.Y. »

аз бях в залата в която се тегли темата ... и 2-те теми не ги бях учил , само ги бях чел по няколко пъти , първо мислех направо да си излизам , че ми се пушеше зверски , ама полсе видях как сумати хора не пишат нищо и как след първия половин час се изнесоха бая хора , така и така бях дал 20 лв за тоя изпит , та викам ще пиша квото мога :) написах 2 страници , ама доста не подредено .... ще видим , успех на всички 8)
Аз съм богат , без да имам пари !
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Kremcheto написа:надали ще е скоро, вероятно до 1-2 седмици. има ли някой тук който да е бил в зала 292?
Аз. :D
Изображение
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

При нас няколко мин. след като обявиха темите, си излязаха 2-3 души, а до края на първия час още доста хора напуснаха. Нямаше много момчета - от 50 души най-много 4-5 да са били :roll: Залата беше почти пълна, влиза първото момче и квесторът : " Еее, хубава работа ! Виж какви момичета сме ти подбрали, а ти закъсняваш " :lol: По едно време една от квесторките вика " айде пишете бързо, че ви остава 1 час само! " :shock: при което всички изпаднаха в паника и никой не се сеща да си погледне часовника и да види, че още е 11 часа :lol: и после жената
дълго ни се извиняваше :lol:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

SeLby къде стоеше?
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

kirrara написа:При нас няколко мин. след като обявиха темите, си излязаха 2-3 души, а до края на първия час още доста хора напуснаха. Нямаше много момчета - от 50 души най-много 4-5 да са били :roll: Залата беше почти пълна, влиза първото момче и квесторът : " Еее, хубава работа ! Виж какви момичета сме ти подбрали, а ти закъсняваш " :lol: По едно време една от квесторките вика " айде пишете бързо, че ви остава 1 час само! " :shock: при което всички изпаднаха в паника и никой не се сеща да си погледне часовника и да види, че още е 11 часа :lol: и после жената
дълго ни се извиняваше :lol:
Блазя ви на момчетата при вас. Ние бяхме голяма коч компания и не ни бяха "подбрали" момичета.Нямах вдъхновение по този начин и не се представих задоволително. :cry: :( иначе голям смях е било при вас
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
prozz
В началото бе словото

Мнение от prozz »

dunavfc написа:Отзаде ли беше ? Аз бях на първия ред от второто разделение отзадните чинове,бях с 1-2 момичета на целият ред с кафяво яке :) Ти как се представи,колко писа ?
nz kade bqh az :D nepomnq ama napisah 3 lista pa kvoto stane
dunavfc
В началото бе словото

Мнение от dunavfc »

Някой да знае с точност,кога ще излязат резултатите ? И мога ли от някъде в интернет да си разбера резултата,без да ми се налага да идвам в София :roll:
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

е със сигурност ще има вариант да разберем резултатите без да ходим до софия, трябва да ги пуснат в сайта. в справочника пише че резултатите от редовните изпити излизат до 3 дни, но за предварителните нищо не пише.
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

На нас ни казаха, че ще излязат до 10'тина дни
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

До 3 дни...хахахах
Казват до десетина дни, ама го бройте 2 седмици. Случвало се е да е и повече...Така че се въоръжете с търпение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”