Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
раховец
В началото бе словото

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от раховец »

Здравейте колеги, много се радвам да прочета всичките теми, които много ми помагат с подготовката за изпита п :rr: ! С нетърпение очаквам утрешната среща на пейките пред факултета!!! предвателно ще мина през храм- паметника, да запаля една свещичка за успех. :faroah: :rr: :BMK_01: Пожелавам ви успех!!
Мила ми Венето(Райкова), знай, че после родината най- много съм обичал тебе...
и да пека мусакичка и дроб сърмичка...
С любов от Елпрома......
Ай със здраве ;)
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
avalanche
В началото бе словото

Мнение от avalanche »

Колеги, мисля, че е крайно време за впечатления от курса :)
Аватар
NikTa
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Хах, изпревари ме! Тъкмо това исках да напиша...

Ами като цяло получих полезна информация. Особено що се отнася до лекциите за външна политика и икономически проблеми на България... (относно последното, скоро ще получите във форума нещо интересно освен ако, разбира се, "боговете не полудеят..." :lol: Nevermind. Дотук с лирическото отклонение.)

Също така добих впечатления за професорите... От някои много добри, от други не чак толкова.

Друг плюс на курса беше, че общо взето нещата бяха стегнати, точни, нямаше излишни бълвочи... А първия ден буквално ме шашнаха - от вратата за краката, ама пък явно това са търсели, ефекта на шока...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

NikTa написа:А първия ден буквално ме шашнаха - от вратата за краката, ама пък явно това са търсели, ефекта на шока...
Разясни за неприсъствалите какво имаш предвид
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

И аз останах доволен,а и се посмях доволно :rr:
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Да се разпиша и аз....
Не беше лош курсът ( с изключение на някои малки подробности, разбира се). На мен лично ми хареса, защото в по-голямата си част успя да оправдае някакви очаквания, които предварително си бях изградила. Що се отнася до преподавателите - там впечатленията ми са смесени и се движат почти между двете крайности.

Това, което не ми хареса е, че сред професорите нямаше единно мнение спрямо критериите за писане.
И.. за да бъда по-конкретна - едни казваха да залагаме на рационалното,а други - на емоционалното; едни твърдяха, че можем да разгърнем темата във философски аспект, а други - че не би било правилно.
В крайна сметка обаче... всички съветваха да бъдем себе си..

Бду: kalioo , в коя група беше?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

3-та
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Трета? :roll:
За днес ли говориш?
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
NikTa
Да живей словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

За неединните мнения - права си, Иве.
Но нали знаете, това просто потвърждава представата, която, вярвам, всички имахме - че каквото и да говорят, в крайна сметка нещата са с-у-б-е-к-т-и-в-н-и.
И второ но!
Не изпускайте нещо много важно, на което повечето професори, пряко или косвено, наблегнаха:
При една грамотно написана и добре структурирана тема, можете да получите задоволителна оценка.

Ангелов, на въпроса ти:
имам предвид, че третото занятие от първия ден беше "Творческо писане". Сиреч, на ви 4 теми драги пиленца, изберете си едничка, имате 2 астрономически часа, очакваме ви... :lol:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Звучи доста интересно... Аз също чух добри отзиви за курса, който ще посетя утре и други ден... ще сканирам материали и ще ги постна тук... Дано да са ви полезни ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Не беше особено образователен. Почти ме отказаха, но да, почти:Д
Лекции от различните специалности и опознаване на проверяващото тяло - куул!
Бодаков днес ме върна към живот.(благодаря!:))
Предстоят ми 5 дни отспиване, тоя курс го изкарах в просъница, сиреч - крайно неадекватно състояние.:Д
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Добре де, обяснете все пак за тези, които не бяха на курса за какво става въпрос. Какъв е процеса? Кои са били преподавателите? И така нататък...
Аватар
PureSoul
В началото бе словото

Мнение от PureSoul »

Който реши да се облажи, за сметка на изпросена презентация (на версия) ,хвала да му е ... ;) Ето линк към ''Икономическите проблеми на България'' от прословутия подготвителен курс... http://store2.data.bg/ocool//iconomika-BG.ppt

За курса ще остана безмълвен (както никога до сега) :roll: , но пък биричката и компанията бе достатъчно качествена... Те си знаят обичайните заподозрeни... ;)
Лабао и весело ... :rr: и Запомнете : Не е важно леба да е бял, важното е КУРбана да не лояса ... :viannen_61:
Може би е муза , мОже би творение ,моЖе би е шибаното ми въображение , можЕ би дори да е прокуроско решение... за белите престилки ... но имам нужда ... ОТ НУЖНИК за моите интелектуални трептения !!!
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Пхах, поздрав:
http://vbox7.com/play:34e5c15d[/vbox7] *

Съвет: внимавай с езика.)

* http://vbox7.com/play:34e5c15d (just in case)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”