[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6

Мнение от Kristo »

http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 26241.html

Болестта ми най-накрая е победена....
Чувствам се спасен...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Kristo написа:http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 26241.html

Чувствам се спасен...
Открили са как да спрат флууденето?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Smoking Mirror написа:

Чувствам се спасен...
Открили са как да спрат флууденето?
Или по-скоро са разбрали как да те направят забавен.... о не, чакай малко, това е невъзможно... е карай, ше те търпим с глупостите...

Личи ти, че не си отворил линка, блъфирай по-добре.... :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Днес се насладих на страхотна еднодневна екскурзия-разходка из Благоевград, Банско и Гоце Делчев. Пирин е толкова красива планина, а на Предела има уникални гледки към Пирин, Рила и Родопите 8) Даже отдлач видях и планината Олимп в Гърция :mrgreen:
Като птичка в небесата :)
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

24 часа театрален маратон... хубавите моменти - музикалните клубове, тайният приятел и двете бобчета, които двама човека ми дадоха... наистина прекрасно :D
Последно промяна от bubbly_water на 05 Апр 2009, 23:26, променено общо 1 път.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Чувствам се спасен...
А при жените? Или ние пак ще си страдаме - и, в частност, аз? Само като се замисля, че се е задала пролет и... се радвам, че съм в София. В СтЗ се умира - с тия липи и с Аязмото на 5 минути от дома ми... :Vala_26: (рекордът и е 17 кихания едно след друго, почти без да мога да си поема въздух между тях).

Ноооо... по темата - Питър Ебдън спечели Чайна Оупън (бърза информация - иде реч за снукър и това е най-любимият ми играч сред "простосмъртните" - т.е. първият след Рони О'Съливан), та се радвах като шебече. И операта, ммммм... И отивам да спя, мммммм...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Търговецът на кристал написа: Ноооо... по темата - Питър Ебдън спечели Чайна Оупън (бърза информация - иде реч за снукър и това е най-любимият ми играч сред "простосмъртните" - т.е. първият след Рони О'Съливан), та се радвах като шебече.
Хаха, чак се чудя как турнирът не е отнел двойно повече време, щом Ебдън е спечелил финала :lol:

Не съм имала време наскоро да погледна Евроспорт, започнаха ли да излъчват сезона?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

sientelo написа:Днес се насладих на страхотна еднодневна екскурзия-разходка из Благоевград, Банско и Гоце Делчев. Пирин е толкова красива планина, а на Предела има уникални гледки към Пирин, Рила и Родопите 8) Даже отдлач видях и планината Олимп в Гърция :mrgreen:
Излъгали са те! Оттам, където си била, Олимп не се вижда, но се вижда Али-ботуш/Славянка. Споко, много ги бъркат... :wink:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

MidwinterSun написа: Хаха, чак се чудя как турнирът не е отнел двойно повече време, щом Ебдън е спечелил финала :lol:

Не съм имала време наскоро да погледна Евроспорт, започнаха ли да излъчват сезона?
Лелеееееееееее... ще те набия. Ама честно. То вярно, че да харесвам Ебдън и Рони е някакъв парадокс, но Питър е прекрасен играч, с много ясна мисъл, много чиста игра и страшно борбен дух. Спечели ме с битката на финала на онова световно срещу Дот, когато с невероятен хъс и уникална игра навакса кошмарно изоставане и загуби с минимална разлика (а аз се изпокарах с майка ми заради него). Да, финалът е продължил 6 ч. 45 минути, но завърши 10:8 за Ебо и беше супер интересен (поне това, което излъчиха от него). Ебдън направи точно 4 грешки в целия мач, но и Хигинс беше на ниво, та нещата бяха на косъм, наистина.
Пък бил бавен, пък това, онова... какво значение има? Имат си турнир, в който играят за време. Там Рони е абониран за титлата и това е логично. На останалите турнири - време бол. На публиката й се гледа снукър.
Впрочем, нали знаеш какво беше казал Рони в едно интервю? Бяха го питали кой е най-големият му кошмар и той бе казал, че е сънувал как Ебдън прави 147 за 5:19 мин. (рекордът на Рони е 5:20 сек - и мисля, че е непобедим). :)

Колкото до това дали са почнали да излъчват сезона... ами... той почна през август/септември. :wink: Днес свърши последният турнир преди Световното. То почва на 18ти тоя месец (в 12:00 е откриващият мач с участието на Ракетата) и сезонът свършва. :lol: Но световното се очертава наистина интересно - Ебдън набира скорост, Магуайър го убиха от бой - а уж го гласяха за шампион, не се знае в какво настроение ще е Рони, Дот се събужда, а Хендри пак стана боксова круша. Непредсказуема работа. :pirate:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Недей да ме биеш, също съм на мнение, че Ебдън е прекрасен играч. Просто понякога избухвам в смях, гледайки приготовлението му за един-единствен удар :lol:

Що се отнася до сезона - знам, че започна есента. Той винаги си започва с един и същи турнир, който аз всяка година гледам и чието име всеки път забравям... :mrgreen: (Всъщност, не беше ли Northern Ireland Trophy?) Просто ми беше супер трудно да уловя какъвто и да е снукър по Евроспорт. Сега хептен, защото са ме изгонили от вкъщи, че ремонт тече. А много ми се гледа, цяла година не съм имала възможност да наблюдавам един свестен мач.

А защо Хендри да се е преврънал в боксова круша? Недей така, аз него много си го харесвам :bounce:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми просто Хендри от 2-3 сезона насам залязва сериозно и, подозирам, необратимо. На мен никога не ми е бил сред любимците, защото така и не видях характер в него - както и в Хигинс, примерно. Щом имат спечелени толкова титли, явно наистина са велики играчи - не им го отричам. Просто всеки си има предпочитани играчи и Хендри определено не е сред моите такива (Рони, Ебдън, Матю Стивънс, Али Картър и Стивън Магуайър - май в този ред).
То има тема за снукър в спортния раздел, ама нещо... не върви. Така или иначе, 18 април, 12:00, Евроспорт. Продължава 17 дни. :drunken: (което значи 2 седмици и нещо блажено изпускане на почти всички лекции, ама шшшт! :lol: )
В края на ноември
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

мойта банда : ) двете К-та и 5-Ko ; ) и писмата, и музиката, и спомените, и плановете... но най-вече щуротията : )
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

bubbly_water написа:24 часа театрален маратон... хубавите моменти - музикалните клубове, тайният приятел и двете бобчета, които двама човека ми дадоха... наистина прекрасно :D
Ооо, била си на маратона, чух, че е било много щуро и весело :drunken: Мен пък ме направиха щастлива танците, на които ходих :compress:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Супер як ден, въпреки, че се загубих в София и цял ден превеждах доклади за свинеферми :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

мдам супер си беше събитието.... само да не бях от екип почистване :? :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”