Ми аз съм фен на Арсенал от същата година, от която съм на Ботев...
Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол - Първобитен футбол
[quote="Митака] Футбола ни бил грозен....в 5 дивизия на Англия футболът да не е супер качество?Но въпреки това хората подкрепят любимите си отбори,защото са ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ,а не като Българските фенове на Арсенал,Ман Юн и т.н и т.н[/quote]
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
[quote="Митака]Уважавам твоето мнение по въпроса,но не мога да го приема[/quote]
Здраве да е
Здраве да е
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
ЛЮБОВТА (към отбора) не признава разстояния и граници!!!
Не е задължително да си егаси комерсялния отбор...за да имаш фенове по света...
Цялата тая история с "Кур за телевизионните зрители!!!" , дупедавци и "Идвайте повече хора на мачове за да ни гледате амфетаминовите изцепки и кви сме мега-тъф-кУрави-ладове" взе да ми идва в повече...
А какво да кажа за същите тези...като на пример НИКОГА не нося задграничните си пристрастия в сектор "Г", а те се чудят как да се наместят по-добре, че да им го сложат Стяуа и Партизан...и веят техни транспаранти и знамена...
Много тъпо, когато видни и не видни личности и групировки започнат да се изказват от твое име ("ние, ИСТИНСКИТЕ привърженици на ЦСКА") и те подписват за разни дебилни каузи, които не са ти присъщи...
Цялата тая история с "Кур за телевизионните зрители!!!" , дупедавци и "Идвайте повече хора на мачове за да ни гледате амфетаминовите изцепки и кви сме мега-тъф-кУрави-ладове" взе да ми идва в повече...
А какво да кажа за същите тези...като на пример НИКОГА не нося задграничните си пристрастия в сектор "Г", а те се чудят как да се наместят по-добре, че да им го сложат Стяуа и Партизан...и веят техни транспаранти и знамена...
Много тъпо, когато видни и не видни личности и групировки започнат да се изказват от твое име ("ние, ИСТИНСКИТЕ привърженици на ЦСКА") и те подписват за разни дебилни каузи, които не са ти присъщи...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Митак какво е нужно за да имаш фенове по света?Не и ли точно гадната комерсиализация?Как може да си за някой отбор ако не си го гледал по ТВ-то,или не си чел по вестниците за него?Дичоу написа:ЛЮБОВТА (към отбора) не признава разстояния и граници!!!
А за Стяуа и Партизан....не може да сравняваш тези отбори с Ман.Юн,Арсенал,Милан и т.н и т.н.
А и както знаеш никой не кара хората да са за Стяуа и Партизан(много добре знаеш,че говоря за ЦСКА!!!)
Тези хора които идват от Румъния и Сърбия идват тук за подкрепа....те не пеят песните за ЦСКА,просто стоят в сектора и изкарват знамената си.....както става и обратното(ЦСКА в Ръмъния и Сърбия)
Казваш,че не носиш пристрастията си в "Г",но айде кажи ми колко народ идва с тениски на Ман.Юн,Ливърпул и Арсенал,защото просто са червени....какво общо имат тези отбори с нас?
Моля те кажи ми....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
С нетърпение чакам 09.05.
Ой ой ой
Ой ой ой
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Популярност и комерсиализация за мен са различни понятия...
ОК...аз съм от Смолян...
...това значи ли, че факта, че съм от ЦСКА ме прави дупедавец...защото не подкрепям Родопа, дето си ми е "съпорт йор локъл тийм", а съм видял ЦСКА по телевизора, чел съм в пресата...от приятели и т.н...
Както ЦСКА е национален идеал...отбор с национално значение и национална (та и не само) слава...марката на България в света...
...така на пример Ливъпул, Манчестър и т.н са отбори със световно значение и световна слава...
Защо китаеца да не отиде да погледа там...Джи-сунг-паркинг-маркинг....или некой нашенец да не викне едно "Давай Митеее..." на "Олд трафрд"... не са виновни феновете, виновен е футболът...и мен не ме кефи комерсиализацията и факта, че купуваш даден играч за 20 милиона, защото знаеш, че от продажба на фланелки ще вземеш 40...но не ми е кеф да ме наричат дупедавец поради факта, че харесам даден отбор...
А за Стяуа и Партизан...на мача на награждаването пред мен един го смелиха от бой, защото седна на знамето на Стяуа на оградата...моля ти се...Дучко последните месеци стана по-голям дипломат и от Калфин...на ляво и на дясно...факли от Гърция, уредбата от Сърбия..."Джъстис фор ЦСКА" в Шампионската лига...и т.н
Когато един тим не е "локъл" не може да има само "локъл" фенове...
и пак ти казвам: ЛЮБОВТА НЕ СЕ МЕРИ В КИЛОМЕТРИ ОТДАЛЕЧЕНОСТ ОТ СТАДИОНА!!!
ОК...аз съм от Смолян...
...това значи ли, че факта, че съм от ЦСКА ме прави дупедавец...защото не подкрепям Родопа, дето си ми е "съпорт йор локъл тийм", а съм видял ЦСКА по телевизора, чел съм в пресата...от приятели и т.н...
Както ЦСКА е национален идеал...отбор с национално значение и национална (та и не само) слава...марката на България в света...
...така на пример Ливъпул, Манчестър и т.н са отбори със световно значение и световна слава...
Защо китаеца да не отиде да погледа там...Джи-сунг-паркинг-маркинг....или некой нашенец да не викне едно "Давай Митеее..." на "Олд трафрд"... не са виновни феновете, виновен е футболът...и мен не ме кефи комерсиализацията и факта, че купуваш даден играч за 20 милиона, защото знаеш, че от продажба на фланелки ще вземеш 40...но не ми е кеф да ме наричат дупедавец поради факта, че харесам даден отбор...
А за Стяуа и Партизан...на мача на награждаването пред мен един го смелиха от бой, защото седна на знамето на Стяуа на оградата...моля ти се...Дучко последните месеци стана по-голям дипломат и от Калфин...на ляво и на дясно...факли от Гърция, уредбата от Сърбия..."Джъстис фор ЦСКА" в Шампионската лига...и т.н
Аз съм от Стара Загора,но въпреки това не е проблем да членувам в един доста известен фен-клуб на ЦСКА....никой никога не ми е казал нещо за това,защото аз съм БЪЛГАРИН,а доколкото знам ЦСКА е БЪЛГАРСКИ отбор,нали?Дичоу написа:Популярност и комерсиализация за мен са различни понятия...
ОК...аз съм от Смолян...
Това за награждаването си се объркал нещо....бях стюард тогава и причината поради която беше пребит този индивид беше,че под якенцето си имаше шалче на Левски,а преди това беше ударил един от лидерите на един от фенклубовете...Ето и доказателство,че бях стюард там и бях на метър от ситуацията...http://tinypic.com/view.php?pic=2ajzxy1&s=5
Но както и да е,не е това въпроса......
Въпроса е в това,че много от "феновете" на ЦСКА и Лефски,просто не са такива,защото на първо място за тях са....Ман.Юн,Челси,Барселона и т.н
Но въпреки това след това се бият в гърдите и казват : Аз съм голям патриот,аз съм за ЦСКА и т.н.
Не ми казвай,че не познаваш такива,защото май ще излъжеш.
И пак ти казвам,не мога да разбера хора,които само гледат по ТВ-то мачове на "отбора" си от Англия,Италия,Германия и т.н и да се водят "фенове".Заради това и заради много,много други неща:
AGAINST MODERN FOOTBALL!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
И още нещо.....заради такива като Джин Кан Юн или какъвто е там,заради него например човек който е от Ман.Юн или Ливърпул няма никакво значение,не може да отиде да гледа мача,защото именно този си е взел билет,защото това му била "мечтата".Хора които са закърмени с идеята за футбола,не могат да ходят на стадионите,защото някакви жълти или араби,които са фенове от много по-малко време изкупуват билетите с месеци по-рано?
Това ли са истинските фенове?
Това ли са истинските фенове?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не си прав. Аз примерно съм фен на Байерн като това съм наследил от баща ми. Никога обаче не бих поставил Байерн пред ЦСКА. От всичко, дето написа, не мога да разбера, какво те бърка хората да си имат и фаворите в други държави освен България. Това не ни прави по-малко цесекари.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Пак ти казвам...не звучи странно да си фен на ЦСКА, но да си от друг град...защото ЦСКА е отбор с национално значение и национална популярност...
С Манчестър е друго...те са световен отбор и е нормално да имат фенове по целия свят...
За едно обаче съм "ЗА"...като си отишъл на туризъм...отиваш в скъпите сектори...нека дъгата е за тези, които искат с глас,пляскане и скачане да подкрепят отбора...
На "KOP" няма индийци и пакита...
А за снимката...уви...2 реда по-нагоре и аз щях да лъсна...това с шала мислех, че е официалната версия...
На стадиона това ми казаха, но явно съм в грешка...
С Манчестър е друго...те са световен отбор и е нормално да имат фенове по целия свят...
За едно обаче съм "ЗА"...като си отишъл на туризъм...отиваш в скъпите сектори...нека дъгата е за тези, които искат с глас,пляскане и скачане да подкрепят отбора...
На "KOP" няма индийци и пакита...
А за снимката...уви...2 реда по-нагоре и аз щях да лъсна...това с шала мислех, че е официалната версия...
На стадиона това ми казаха, но явно съм в грешка...
Хммммм нещо не се разбрахме майники написа:Не си прав. Аз примерно съм фен на Байерн като това съм наследил от баща ми. Никога обаче не бих поставил Байерн пред ЦСКА. От всичко, дето написа, не мога да разбера, какво те бърка хората да си имат и фаворите в други държави освен България. Това не ни прави по-малко цесекари.
Бъркат ни тези хора,които примерно са за еди-кой си отбор....и мача на този отбор съвпада с мача на ЦСКА или Лефски например,и той ще си каже...абе какво да ходя да ги гледам тия я да си стоя вкъщи и да ги гледам по ТВ-то,въпреки че нищо не му пречи да отиде на мача!!!
Но след 1 седмица ЦСКА играе с Ливърпул или Ювентус и точно този човек е 1-ви на касите и се бие в гърдите какъв фен е на ЦСКА или някой друг БГ отбор....
Нищо лично против теб Ники,но точно ти каза,че няма да отидеш на националния,защото нямало смисъл....
Трябва ли да има смисъл питам аз тогава?Значи когато отбора върви всички сме "фенове",но когато нещо се обърка,всички се покриваме като мишки нали?
Това какъв те прави?Не те ли прави подлога?Не те ли прави псевдо фен?
Както казах нищо лично,просто защото не те познавам
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ами, да, не намирам много смисъл да ходя на мач на националите. Аз принципно не ходя заради мача, а заради самото ходене. Там ще се вика 5 мин "българи юнаци" и останалото време само ще слушам, как някои псевдо разбирачи обсъждат, колко слаби играел еди-кой-си. В момента националите играят мачове, които нямат особено голям заряд с оглед на това, че няма да се класираме за световното. Виж, ако в момента бяхме първи в група и се борихме за нещо реално, сигурно щях да ходя. Просто някакси за мен националния отбор е доста различно нещо от ЦСКА.
[quote][С Манчестър е друго...те са световен отбор и е нормално да имат фенове по целия свят...
/quote]
Не са ли английски отбор?Това означава ли,че ако ЦСКА или Левски вземат Шампионската лига и те ще станат световни отбори,че и те ще имат фенове пакистанци,корейци и т.н
Тогава ти как ще чувстваш,като заради точно тези ти не можеш да отидеш да гледаш отбора си на стадиона,просто защото не си успял да си вземеш билет заради тях?
Това ли ще истинските фенове на отбора?Само защото един отбор има успехи ли?
/quote]
Не са ли английски отбор?Това означава ли,че ако ЦСКА или Левски вземат Шампионската лига и те ще станат световни отбори,че и те ще имат фенове пакистанци,корейци и т.н
Тогава ти как ще чувстваш,като заради точно тези ти не можеш да отидеш да гледаш отбора си на стадиона,просто защото не си успял да си вземеш билет заради тях?
Това ли ще истинските фенове на отбора?Само защото един отбор има успехи ли?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ами да Ники именно.....значи когато отборът върви всички сме фенове....а когато е зле и не се бори за нищо не сме,така ли?ники написа:Ами, да, не намирам много смисъл да ходя на мач на националите. Аз принципно не ходя заради мача, а заради самото ходене. Там ще се вика 5 мин "българи юнаци" и останалото време само ще слушам, как някои псевдо разбирачи обсъждат, колко слаби играел еди-кой-си. В момента националите играят мачове, които нямат особено голям заряд с оглед на това, че няма да се класираме за световното. Виж, ако в момента бяхме първи в група и се борихме за нещо реално, сигурно щях да ходя. Просто някакси за мен националния отбор е доста различно нещо от ЦСКА.
Това не го разбирам....и въпреки,че както писах в темата за националния,че този отбор е изцяло от Лефски и Литекс,аз ходя,защото знам,че без подкрепа нищо не става,не си ли съгласен с мен?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Митак...ясно, че няма да се разберем с по едно изречение...за това се готви за ферман 
1) Цялата тази идея даден фенклуб да си има колонка, в която да поучава мен или когото и да е било...не ми се нрави
В крайна сметка трябва да има организация...ОК нека има и иерархия, но не трябва да има някой, който постоянно да нарича другите а)туристи б)семкаджии в)дупедавци и т.н
НИКОЙ, НИКОЙ, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА СЕКТОР Г...нито "Армейци", нито USF, нито Дучи...не разбирам каква е тая мания накой да ме поучава и да ми казва на какво да се радвам, кого да почитам и кого не..за да имам правото да се нарека "Армеец"
2) ОК...тъй и тъй обаче се прави...но...честно...човека дето ги пише тия е пълен дебил. Тия статийки целят еди кой си да се почувства гузно...да му стане кофти, че е такъв голям фен на Юнайтед и да отиде на ЦСКА...
С две думи...фенклуб хората...тези тъф ладс/м8с/кежуал/корави пичове не искат просто ей така да останат само "коравите" на стадиона...за да са "корави"...те искат да има публика...някой от горе да ги гледа как си правят пого...кой си е купил нов "Фред Перник" и те така...Искат в "Г" да има хора, които самите те не искат да са там (а да гледат Юнайтед примерно)...за да може да ги заклеймят като "Туристи" , "Семкаджии", хора които нямат място в "Г"...така фенклуб хората ще станат по-тъф,по-лад,по-корави,по-кежуали....
3) Преди години (мачовете с Леверкузен, Хамбургер и т.н) имаше знаме на "Фен клуб Ню Йорк"...те какви са?
4) Стига сте деляли хората...не е добре...всички сме ЦСКАри....който обича клуба за мен е добре дошъл...па нека е от Койнаре....Амстердам или Токио....просто за мене понятия като по-ЦСКАр и най-ЦСКАр няма...
1) Цялата тази идея даден фенклуб да си има колонка, в която да поучава мен или когото и да е било...не ми се нрави
В крайна сметка трябва да има организация...ОК нека има и иерархия, но не трябва да има някой, който постоянно да нарича другите а)туристи б)семкаджии в)дупедавци и т.н
НИКОЙ, НИКОЙ, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА СЕКТОР Г...нито "Армейци", нито USF, нито Дучи...не разбирам каква е тая мания накой да ме поучава и да ми казва на какво да се радвам, кого да почитам и кого не..за да имам правото да се нарека "Армеец"
2) ОК...тъй и тъй обаче се прави...но...честно...човека дето ги пише тия е пълен дебил. Тия статийки целят еди кой си да се почувства гузно...да му стане кофти, че е такъв голям фен на Юнайтед и да отиде на ЦСКА...
С две думи...фенклуб хората...тези тъф ладс/м8с/кежуал/корави пичове не искат просто ей така да останат само "коравите" на стадиона...за да са "корави"...те искат да има публика...някой от горе да ги гледа как си правят пого...кой си е купил нов "Фред Перник" и те така...Искат в "Г" да има хора, които самите те не искат да са там (а да гледат Юнайтед примерно)...за да може да ги заклеймят като "Туристи" , "Семкаджии", хора които нямат място в "Г"...така фенклуб хората ще станат по-тъф,по-лад,по-корави,по-кежуали....
3) Преди години (мачовете с Леверкузен, Хамбургер и т.н) имаше знаме на "Фен клуб Ню Йорк"...те какви са?
4) Стига сте деляли хората...не е добре...всички сме ЦСКАри....който обича клуба за мен е добре дошъл...па нека е от Койнаре....Амстердам или Токио....просто за мене понятия като по-ЦСКАр и най-ЦСКАр няма...