теб-теб
има-рима
усещаш ли къде е разликата
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
аз усещам само по грубите неща , тнищо не ти разбирам в моментаSmoking Mirror написа:еми пробвай![]()
теб-теб
има-рима
усещаш ли къде е разликата
На theDarkSite стихотворението е в кръстосана рима - първи с трети и втори с четвърти стих се римуват.JudyRamone написа:АЗ нещо не мога да усетя римата
Хаххаха, сериозно ли? Ама наистина ли? Хахахха... добре де - сега сериозно - според теб, дали никой не го е забелязал?На theDarkSite стихотворението е в кръстосана рима - първи с трети и втори с четвърти стих се римуват.
Оф не знам бе братле , казах ти не усещам нищо, докато чета стихчето, това е.... замисълът му е уникален, наистина, просто не е моето стихотворение очевидноScorpion написа:На theDarkSite стихотворението е в кръстосана рима - първи с трети и втори с четвърти стих се римуват.JudyRamone написа:АЗ нещо не мога да усетя римата
Ами Джуди посвети няколко поста на това къде аджеба е римата... Не казвам, че другите не са забелязали.Kristo написа:ОХаххаха, сериозно ли? Ама наистина ли? Хахахха... добре де - сега сериозно - според теб, дали никой не го е забелязал?На theDarkSite стихотворението е в кръстосана рима - първи с трети и втори с четвърти стих се римуват.
Smoking Mirror написа:След малко помощ от джеймсваньо пускам това. Не е много характерно за мен, но поне отбелязва завръщането ми след неколкомесечно мълчание :Р
Кошмар
They say that here, in Khor’Halem,
the sun sets because it can no longer
bear to watch the pain any more.
Опръскани с кръв бели стени
Градят затвор от черна омраза.
Нарязана с нож обелена кожа
От разяден труп от проказа
Съдрана на пода дими.
Пръсти без нокти скубят коса на конци,
Кървави дупки търсят свойте очи,
Езикът опипва беззъби венци,
А дълбоко в гръкляна гореща пепел гори.
Сковани слабини се гърчат в оловен оргазъм,
Пронизани стави са намотани на остра стомана
И разкъсани мускули треперят, сгърчени в спазъм
Докато изгорените устни крещят във закана.
И трепти с нежно зарево призракът
На пожара отвън
Докато душата ми бълнува в своя сън.