Стипендии 2008/2009
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Стипендии 2008/2009
право- 5.60 минимален.
бтв аз пак на метър взимам(=
бтв аз пак на метър взимам(=
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Егати скока има в баловете.
В нашата специалност е една единица отгоре в сравнение с миналия семестър.
Знам защо е, но просто си е малко шокиращо като погледнеш. Добре, че съм си зубърче. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- nefertari
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
малко е прецакващо ИФ археология първи курс взимат всички стипендии с успех 5.60, а изпитите им са направо смешни и по-големите не можем да се доредим, а сме се гърчили много повече
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Днеска един приятел ми показа успех 6.44 на някои от филологиите? What's the ....? 
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Този успех е на студенти без родител и/или родител инвалид и при подобни случаи. За тях коефициентът е 1.1 или 1.2, а не 1.Markov написа:Днеска един приятел ми показа успех 6.44 на някои от филологиите? What's the ....?
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Да в ИФ е много кофти по това отношение то и в Историята е същото , въпреки че тази година малко посякаха 1 курс по увод и Архивистика все пак пак са мнозинството от стипендиантите но и ние сме се облагодетелствали такаnefertari написа:малко е прецакващо ИФ археология първи курс взимат всички стипендии с успех 5.60, а изпитите им са направо смешни и по-големите не можем да се доредим, а сме се гърчили много повече
Историк пишман газовик
- sandinmyshoes
- В началото бе словото
Ама наистина ли няма да ми кажете първокурсниците откъде и докога трябва да си вземат картите?
Don't .... with me lest you get fucked up yourself!
- sandinmyshoes
- В началото бе словото
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
5,94 минимален.
На третия изпит накрая ме питаха за шест, ама аз се паникьосах и обърках едно много тъпо нещо.
Ся с две шестици и петица ша вземам чушки.
На третия изпит накрая ме питаха за шест, ама аз се паникьосах и обърках едно много тъпо нещо.
Ся с две шестици и петица ша вземам чушки.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
5.94......каква специалност,душа?
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Сканди. Ти мани, ами имаше специалности, дето е 6,00 минималният. Китаистика и още някаква, май тюркология. Това е доста явно доказателство, че системата на разпределяне на тези стипендии би могла да бъде поусъвършенствана.
Представи си, например, да имаш девет шестици и една петица, а човек в друг факултет, където се изкарват по-лесно високи оценки, да взема стипендия с по-нисък успех. Или това, дето го казва потребителят от предната страница за първи курс в специалност история.. Според мен много по-разумно е като в училище - всички с успех над определено число получават стипендия. Чудно дали, ако бях успял, щях да бистря сега така системата...
Представи си, например, да имаш девет шестици и една петица, а човек в друг факултет, където се изкарват по-лесно високи оценки, да взема стипендия с по-нисък успех. Или това, дето го казва потребителят от предната страница за първи курс в специалност история.. Според мен много по-разумно е като в училище - всички с успех над определено число получават стипендия. Чудно дали, ако бях успял, щях да бистря сега така системата...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
А колко бройки се отпускат за специалността ви?
Когато гледах списъка пред нашата секретарка, ми направи впечатление, че Арменска Филология имат само 2 стипендии. САМО ДВЕ СТИПЕНДИИ ЗА ЧЕТИРИ КУРСА! Джизъс.
Когато гледах списъка пред нашата секретарка, ми направи впечатление, че Арменска Филология имат само 2 стипендии. САМО ДВЕ СТИПЕНДИИ ЗА ЧЕТИРИ КУРСА! Джизъс.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Нормално е. Пропорция. Все пак е по-лесно да си по-напред по успех от 70 души (в някои филологии), отколкото от 1500(Право)MERCES_LETIFER написа:А колко бройки се отпускат за специалността ви?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Не забравяй и международниците.Scorpion написа:Нормално е. Пропорция. Все пак е по-лесно да си по-напред по успех от 70 души (в някои филологии), отколкото от 1500(Право)
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.