Марио това 100 % си го прочел в Дон Балон!!!Добре бе...ти, Ники, примерно, ако си треньор на националите и някъв 20-годишен пикльо, който се е помислил за голямата работа, ти каже "Еми така центрирам, да. Ако не ти харесва - не ща в мизерното ти отборче" какво би направил? Много ясно, че ше си играе в младежите. Не искам да кажа нищо лошо за качествата на Иван Иванов като защитник, просто е извадил прекаленото самочувствие за толкова млад футболист, който честно казано не е постигнал кой знае какво в кариерата си.
Националният отбор по футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Националният отбор по футбол
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
И там го имаше наистина, но го видях и по други сайтове. Все пак не съм толкова зле, че Дон Балон да ми е първият източник на информация
и все пак не знам дали е вярно де, има доста версии по въпроса, но коя е истинската - божа работа
Иначе мисля, че Иван Иванов е един от най-подценяваните български защитници и нямам нищо против да го видя отново в мъжкия отбор, но ако си позволява да се дърви на който и да е треньор - кофти за него
Иначе мисля, че Иван Иванов е един от най-подценяваните български защитници и нямам нищо против да го видя отново в мъжкия отбор, но ако си позволява да се дърви на който и да е треньор - кофти за него
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Е ясно,но нали се сещаш,че Илиян Стоянов гледа цял полусезон мачове на Левски на видео,когато точно начело на отбора бяха Мъри и Сираков.А не беше ли Топузаков изваден от отбора за 1-2 месеца след скандал отново с тях.....и ето за това казвам,че той толерира играчи с които е работил.Да кофти,че са левскари,но ще отречеш ли това,че има подценяване на качествата на някои футболисти за сметка на други?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
За това бях за чужденец...
Понеже когато е ЦСКАр или Лескар...винаги ще има разцепление...
Не искам да изразявам симпатиите си към агитката, която на терена не каза една лоша дума за наставника ни(даже нейния 300-килограмов "водач" беше първия който след назначението му звънна и му пожела успех)...въпреки явно негативното си мнение за него като бивша синя икона.....в ЯВЕН контраст с "Кюрда Стоичков...педерас педерас" което се чуваше от другия сектор от първия мач на Камата като селекционер...
По-горе поздравих Мъри за ненормалния му КЪСМЕТ...който може да се мери дори с Чичо Митко...
Понеже...извинявай...ама по-силна защита имахме дори в оня мач с Малта, когато играхма с 2ма защитника...
Сигурен съм, че ако беше на разположение Мъри щеше да повика Тунчев...но да не повикаш Иван Иванов, Котев...и Вальо си е направо престъпление...не защото са червени, а защото са добри и в прекрасен синхрон...
При тия грешки в защита и явната некадърност на Коловати и (скапания, чужденец, нещастен шиптър...а.к.а:) Томашич....един допуснат гол си е направо "шестица" от ТОТОто.
Понеже когато е ЦСКАр или Лескар...винаги ще има разцепление...
Не искам да изразявам симпатиите си към агитката, която на терена не каза една лоша дума за наставника ни(даже нейния 300-килограмов "водач" беше първия който след назначението му звънна и му пожела успех)...въпреки явно негативното си мнение за него като бивша синя икона.....в ЯВЕН контраст с "Кюрда Стоичков...педерас педерас" което се чуваше от другия сектор от първия мач на Камата като селекционер...
По-горе поздравих Мъри за ненормалния му КЪСМЕТ...който може да се мери дори с Чичо Митко...
Понеже...извинявай...ама по-силна защита имахме дори в оня мач с Малта, когато играхма с 2ма защитника...
Сигурен съм, че ако беше на разположение Мъри щеше да повика Тунчев...но да не повикаш Иван Иванов, Котев...и Вальо си е направо престъпление...не защото са червени, а защото са добри и в прекрасен синхрон...
При тия грешки в защита и явната некадърност на Коловати и (скапания, чужденец, нещастен шиптър...а.к.а:) Томашич....един допуснат гол си е направо "шестица" от ТОТОто.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нищо не отричам...естествено, че толерира до някаква степен играчи, с които е работил. Все пак те са били главните изпълнители в двата му най-добри сезона като треньор. И аз бих искал да добавя няколко имена към националния отбор (както вече казах - включително цесекаря Иван Иванов), но приемам, че щом е викнал тези играчи, значи според него ще му свършат работа. Ако не - тогава трябва да се прибегне до рокади. Тунчев се завръща в националния 100% след като се оправи, бъдете сигурни. И аз искам да видя Иван Русия като ляв бек вместо Жиката, да не говориме ако трябва да ги сравнявам с Манолев като десни бекове, но искам и да оставят Мъри да поработи на спокойствие. Поне от няколкото му мача като треньор на националите се вижда, че нещата лека-полека тръгват нагоре.Митака написа:Е ясно,но нали се сещаш,че Илиян Стоянов гледа цял полусезон мачове на Левски на видео,когато точно начело на отбора бяха Мъри и Сираков.А не беше ли Топузаков изваден от отбора за 1-2 месеца след скандал отново с тях.....и ето за това казвам,че той толерира играчи с които е работил.Да кофти,че са левскари,но ще отречеш ли това,че има подценяване на качествата на някои футболисти за сметка на други?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Как да не ме е яд на Стоилов? Всеки вижда, че защитата ни е изключително зле, а има кого да викне. Не става дума само за Иван Иванов. Защо не вика Котев? Той е в чудесна форма. Дичо спомена и Вальо Илиев. Телкийски според мен направи два безобразно слаби мача. Благой Георгиев също беше слаб. Как да не се дразня като на всеки мач до него се е изтупал Наско Сираков, а Перуката гледа от ложата. Победа срещу Кипър и вече трябва да му се кланяме. Мачът с Ейре беше чист късмет, каквото и да говорите и въпреки "успеха" шансовете ни си остават илюзорни.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Как бе. Ами тия с по една загуба дето са...
Просто да забравят за ЮАР

Просто да забравят за ЮАР

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Факт е, че шансовете ни се увеличиха. Имам предвид в сравнение с тези при Пламен Марков. За Благо съм съгласен, че поне последните два мача беше слаб. За Вальо Илиев - според мен той не е по-добър защитник от Томашич или Топузаков и това не го казвам в следствие на факта, че съм левскар. Мечо срещу Ирландия не изглеждаше много добре, с изключение на няколко отигравания, но срещу Кипър, а пък и срещу Ирландия, определено беше по-активното ни крило. Така че ако ше си говориме за крилата, то претенциите ни трябва да са най-напред към Благо. Аз си имам нещо като дрийм тийм на България и мисля да го споделя...ники написа:Как да не ме е яд на Стоилов? Всеки вижда, че защитата ни е изключително зле, а има кого да викне. Не става дума само за Иван Иванов. Защо не вика Котев? Той е в чудесна форма. Дичо спомена и Вальо Илиев. Телкийски според мен направи два безобразно слаби мача. Благой Георгиев също беше слаб. Как да не се дразня като на всеки мач до него се е изтупал Наско Сираков, а Перуката гледа от ложата. Победа срещу Кипър и вече трябва да му се кланяме. Мачът с Ейре беше чист късмет, каквото и да говорите и въпреки "успеха" шансовете ни си остават илюзорни.
-----------------Петков-----------------
Манолев--Топузаков---Тунчев--Иванов
Телкийски-Ангелов-С.Петров-М.Петров
-------Бербатов-------Божинов-------
Тоя състав ше мачка
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Още нещо се сетих, ама не съм сигурен, дали някой не го сподели преди мен. Защо в състава не беше включен Камбуров?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Би трябвало да съм го споделил, но вече не си спомням. И според мен Камбуров трябваше да бъде извикан вместо Макриев, но заради гола на Макриев с/у Кипър съм склонен да не негодувам. Верно, Макриев играе в по-силно първенство, но за българските стандарти Мартин е доказан голмайстор (включително голмайстор на А група в 2 поредни сезона) и според мен в момента определено е нападателя в най-добра форма в България. 7 гола в 5 мача е много добра статистика, макар и в слабото ни първенство. Може би в бъдеще отново няма да попадне в националния отбор, тъй като се предполага, че за следващите ни мачове Бербатов и Карамела ше са здрави.
Божинов? За да може тоя дирек да вкара гол (ако преди това не си строши пак нещо, докато си връзва обувките), ще трябват само за него 10-15 чисти положения. Което изисква силна средна линия, а такава нямаме откак Бала и Лече ги събори старостта.
Божинката го не бива, ако зад него няма 5-6 истински футболиста, чиито труд той да опропастява.
Божинката го не бива, ако зад него няма 5-6 истински футболиста, чиито труд той да опропастява.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Който каквото иска да говори, за мене Божинов е голям талант, надявам се след двете тежки контузии да тръгне пак нагоре.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
България - Ирландия
Видях, че няма такава тема и пускам!
Доста съм се запалил за този мач, направо съм той ми е в кратуната!
Пускам я , очаквам да постнете вашето мнение за мача, как ще завърши и тн, а след него и оценки та даваме на играчите.
Като първо нещо, чудя се дали няма да е по-добре лентата да си остане при Стенли?
Бербатов е най-добрият ни футболист от към технически качества, но характерът му е много женствен, не е за водач на тима! Не може капитан да е играч, който след всеки провал казва, че другите са му виновни, слабо било бг първентството, толкова си можеме и тн.
България 3-0 Ирландия.... оптимист!!!
Доста съм се запалил за този мач, направо съм той ми е в кратуната!
Пускам я , очаквам да постнете вашето мнение за мача, как ще завърши и тн, а след него и оценки та даваме на играчите.
Като първо нещо, чудя се дали няма да е по-добре лентата да си остане при Стенли?
Бербатов е най-добрият ни футболист от към технически качества, но характерът му е много женствен, не е за водач на тима! Не може капитан да е играч, който след всеки провал казва, че другите са му виновни, слабо било бг първентството, толкова си можеме и тн.
България 3-0 Ирландия.... оптимист!!!
Re: България - Ирландия
Оптимист? Бих казал: фантазьор....