Един път и аз да съм съгласен с теб.ники написа:ФМИ, за човек, който не разбира от политика и не се интересува много от нея(цитирам по памет твои думи), провокираш твърде много хората, които наистина имат някаква позиция. Не се обиждай отново, просто хората, които пишат тук са поне една крачка пред теб с материала и е редно поне малко да се опиташ да разбереш.
Парламентарни избори 2009 г.
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Knights of the Cross
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Какво да разбера, че си мазохист, че имаш пряка полза от корупцията на високите нива или че не си си пил хапчетата. Отвори си очите, погледни по внимателно и помисли малко и чак след това ми кажи защо да ги търпим?! Повече сме, значи ако се обединим сме по силни и можем да въдворим ред в тази кочина която е в момента България. Разбирасе на прасетата кочината им харесва и искат да си я запазят такава, но на робите не знаех че им харесва веригата, на теб харесва ли ти? Харесва ли ти или не я виждаш веригата, не виждаш ли и че ти пият кръвта и това ли ти харесва? Какво ще направиш ти, за да промениш нещо - ще ходиш да гласуваш, пак за същите? АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не че ще сгрешиш да проумееш нещо от обяснението ми, обаче все пак- в България десните партии не стоят зад монопол на едрите търговци и производители, а са за защита и стимулиране на средния бизнес. А на въпроса ти, защо да търпиш всеки, който те управлява- защото не мисля, че можеш да управляваш ти, поне не държава, което е доста по- трудно от простата схема, каквато си представяш ти за държавно устройство.FMI написа:Какво да разбера, че си мазохист, че имаш пряка полза от корупцията на високите нива или че не си си пил хапчетата. Отвори си очите, погледни по внимателно и помисли малко и чак след това ми кажи защо да ги търпим?! Повече сме, значи ако се обединим сме по силни и можем да въдворим ред в тази кочина която е в момента България. Разбирасе на прасетата кочината им харесва и искат да си я запазят такава, но на робите не знаех че им харесва веригата, на теб харесва ли ти? Харесва ли ти или не я виждаш веригата, не виждаш ли и че ти пият кръвта и това ли ти харесва? Какво ще направиш ти, за да промениш нещо - ще ходиш да гласуваш, пак за същите? АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
Knights of the Cross
Управлението на държава не ще да е особено трудно, щом такива имбецили като българските политици го практикуват

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Да не дава Господ. Точно от такива като теб ред не искам.FMI написа:...Повече сме, значи ако се обединим сме по силни и можем да въдворим ред в тази кочина която е в момента България...
Те всяват повече хаос от анархията и повече анархия от хаоса.Boromir написа:Управлението на държава не ще да е особено трудно, щом такива имбецили като българските политици го практикуват![]()
![]()
Knights of the Cross
Естествено, че ги... Как иначе се получава одобрително путинско потупване по рамото? 
Knights of the Cross
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2060971
Bonasera, Bonasera... What have I ever done to make you treat me so disrespectfully?

Bonasera, Bonasera... What have I ever done to make you treat me so disrespectfully?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Понеже Путин е демон то подпространството и иска да убие Императора, който е турчин...Tommy написа:Естествено, че ги... Как иначе се получава одобрително путинско потупване по рамото?
ха сега да видим, който ме разбере печели едно мохито
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Опасявам се, че Путин повече ги стресира, а ги потупват по рамото Барозу и Обамата.Tommy написа:Естествено, че ги... Как иначе се получава одобрително путинско потупване по рамото?
Чак като го написах осъзнах, колко абсурдно звучат имената на двамата едно до друго като водачи на "световната демокрация"..... Криза ли? Малко ни е!
- FMI
- Плиний Стари
Малко ВИ е
Не слагай всички в кюпа... Мен пък ми е много...
Не слагай всички в кюпа... Мен пък ми е много...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Вчера на спирката на Ректората мина бай Георги Пирински с костюм, каменна физиономия и четирима бодигардове. Ако не знаех, че е политик, щях да помисля, че е мутра.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- FMI
- Плиний Стари
Тя каква беше разликатаNorwegian Wood написа:Вчера на спирката на Ректората мина бай Георги Пирински с костюм, каменна физиономия и четирима бодигардове. Ако не знаех, че е политик, щях да помисля, че е мутра.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Че срещу политиците се излиза на протести от време на време. Друга разлика май няма. 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).