КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
lorixx
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - География

Мнение от lorixx »

dunavfc написа:Не,бе виж за някой неща не е нужно толкова много време,то или ти харесва или не.Ти като си с някое момче,ако мине 4-5 месеца и не ти допадне,ще го чакаш ли още дълго ? Просто и аз незнам,какво точно искам,малко съм объркан..Все пак,оставяш семейство,приятели,близки.Навиците ти се променят драстично,затова говоря.Допълнително с това,като не ти харесва атмосферата в града в който учиш,не е много приятно.Ако този престижен университет,беше в Пловдив,Варна или Търново,например с удоволствие,бих дал всичко от себе си да вляза вътре.
Еми ,човече,трудно е,спор няма..обаче ако мислиш,че си заслужава и го искаш,хич не се колебай..а и съм сигурна ,че ако живееш повече от година тук,после няма да искаш да си ходиш до Русе,убедена съм,защото и аз минах през това и не мислех че е възможно,но съм се заблуждавала :) инъче Великотърновския уни също е престижен :)
AdZee
В началото бе словото

Мнение от AdZee »

само да те света ,че изпита е в неделя :) а за темите,е възможно абсолютно всяка една да се падне :) за жалост... :) инъче аз лично съм нагледнала на природо-географските теми,промишленостите не съм ги барвала :)
все пак е и въпрос на късмет ..инъче ако те първа мислиш да учиш,не знам до колко ще успееш ..може да прочетеш географско положение,големина и граници ...абе нз чесно казано какво да те посъветвам :?

:lol: Знам кога е изпита :lol: На мен просто ми беше интересно кои теми мислите,че могат да се паднат,иначе е ясно че всички са възможни,въпреки че могат и да се изключат няколко :)
Аватар
lorixx
В началото бе словото

Мнение от lorixx »

AdZee написа:
:lol: Знам кога е изпита :lol: На мен просто ми беше интересно кои теми мислите,че могат да се паднат,иначе е ясно че всички са възможни,въпреки че могат и да се изключат няколко :)
еми те 100% не теглят от всичките теми,в смисъл махат една част,може би половината :) ноо..за жалост няма как да разберем кои са те :)
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

lorixx написа: еми те 100% не теглят от всичките теми,в смисъл махат една част,може би половината :) ноо..за жалост няма как да разберем кои са те :)

Кофти нали. :)
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

dunavfc написа:Еми,имаше един период от 5-6 месеца,но като цяло просто не е моя град.Аз съм си свикнал Русе,рекичката,текето,хубави жени,подреден и чист град.Всеки си знае,че родния град,си е с специална тръпка..
Три дискотеки, пет кафенета, два ресторанта, нямаме кино, нямаме качествени заведения за бързо хранене, излишно надути цени(спрямо Търново, Варна и Букурещ..все градове близки до нашия), винаги намираш някой познат на познат на приятел на приятел на роднина на познат, липса на качествен футбол(един отбор в средата на втория ни ешелон с една титла като аматьорски отбор и една победа и отпадане от Рома по времето на хан Аспарух), абсолютна незаинтересованост от инвеститори, мьек говор.

Стига с тия митове за Русе.

По темата... Темите по География се учат и помнят лесно, стига да имаш интерес. Аз мога спокойно да изкарам поне петица на изпит по география, защото имам много стабилна подготовка и ми харесва науката, но не ми се нрави да развивам тема по географски въпрос, защото е едно разтегляне на локуми дето никъде няма да ми трябва.
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
lorixx
В началото бе словото

Мнение от lorixx »

някой има ли представа колко са кандидатите тази година на изпита по география ? :)
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

Абе търсих сега и може би просто не виждам добре :lol: има ли някъде списък с темите, които са се падали предните години?
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

SeLby написа:2001 - Географско положение
2002 - Географско положение
2003 - ЮЗИР
2004 - Географско положение
2005 - Население
2006 - предв.-Югозападен, редовен-Население
2007 - предв.-Растениевъдство, редовен-ХВП
2008 - предв.-Релеф,ЮЗИР, редовен-Селища,Енергетика

Това са. :D
Това са. :mrgreen:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

Благодаря много. Иска ми се да имам някакви очаквания, но просто не знам. Като се замисля е възможно да се падне всяка една тема. Дано само да не се паднат Растениевъдство и Животновъдство :lol:
Аватар
wetdread
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от wetdread »

Има ли някой от Варна, който ще пътува утре вечер? :)
И между другото в сайта е излязло разпределението по залите, аз съм на 2ри етаж зала 241. Има ли някой там ? :D
Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш..
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

lorixx написа:някой има ли представа колко са кандидатите тази година на изпита по география ? :)

Като гледам разпределението по зали, което е излязло - 606 човека :)

А някой знае ли колко бройки е приемът на СУ за специалностите с география?
Аватар
lorixx
В началото бе словото

Мнение от lorixx »

gabi..gabi написа:
lorixx написа:някой има ли представа колко са кандидатите тази година на изпита по география ? :)

Като гледам разпределението по зали, което е излязло - 606 човека :)

А някой знае ли колко бройки е приемът на СУ за специалностите с география?
да и аз току-що го видях :) ами нз и на мен тва ми е интересно,може в справочника да пише..
gabi..gabi
В началото бе словото

Мнение от gabi..gabi »

Ем някой може да си го е купил вече :)
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

аз съм на 4 етаж, има ли някой който също е там?
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
wetdread
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от wetdread »

Аз си го купих, никъде не пише бройките..
Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се налага да работиш..
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”