КСК 2009 - История
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
А, всички, ако знаеш колко малко бяха в УНСС поне от обкръжението ми.
Ама беше голяма досада там - не ме оставиха на мира да искат отговорите при двама квестори, функция /ignore отдавна не ми е била толкова трудна, обикновено аз съм в обратната позиция :Д
А напоследък никаква концентрация нямам :/ Колкото повече наближава изпита, толкова повече ме мързи. Иначе за няколко часа мога да науча една тема хубаво.
Ама беше голяма досада там - не ме оставиха на мира да искат отговорите при двама квестори, функция /ignore отдавна не ми е била толкова трудна, обикновено аз съм в обратната позиция :Д
А напоследък никаква концентрация нямам :/ Колкото повече наближава изпита, толкова повече ме мързи. Иначе за няколко часа мога да науча една тема хубаво.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Аз смятам, че трябва да се учи това, което е лесно за всички - Средновековие, и това , което малко си позволяват да претупат - Възраждане. Понеже се влиза на конкурсен принцип, човек трябва да се стреми да знае това, което масата кандидат-студенти са научили, а не онова, което всички претупват. А и не мисля, че добрата оценка зависи от фона на представянето на останалите.ники написа:Абе, хора, защо пренебрегвате новата история? Всички учат само Средновековието, а когато всички го знаят сравнително добре, е по-трудно да ви пишат висока оценка. Аз си бях научил най-добре новата история, защото знаех, че ако се падне тема от нея(сметнете си шанса), на фона на другите, моите писания ще изглеждат гениално.
Съветвам ви да не преговаряте темите в хронологическа последователност, защото така някои теми ще останат неусвоени.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Аз не уча новата история особено просто защото не ми е приятна. Наистина с всичките тези смени на правителства! И сега на олимпиадата по история ми се падна Батенберг и писах некви ужасни глупости, чак срам ме хвана, че не знам достатъчно
Колкото до право в УНСС, там не ти взимат математиката нали? Щото там хич ме няма и не знам дали въобще има смисъл да ходя на редовните.. То зависи и от какво ще направя в СУ де
Колкото до право в УНСС, там не ти взимат математиката нали? Щото там хич ме няма и не знам дали въобще има смисъл да ходя на редовните.. То зависи и от какво ще направя в СУ де
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- xRainx
- Стенограф
За Право в УНСС не взимат математиката, да. Ама то зависи, понякога се пада и супер лесна математика - аз доста добре я изкарах на общия по история (модул 1 + 2 + 3).
The storm is coming...

- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Математиакта не я взимат, ама тя е елементарна. Задачите са от типа на система от две квадратни уравнения или един път прилагане на синусова теорема. Не са проблем.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Не ми говорете за елементарна математика - такова животно няма 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Не е вярно, тя просто не ме обича! Опитах, но тя не ме прие в топлите си математически обятия... Още го преглъщам..
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Възраждането е средна работа...има и лесни теми,ама има и теми,които просто....
Тази просвета е ужас,там няма какво да влагаш ум или нещо подобно...сядаш и зубриш кой какво е написал!Ако се падне тази тема ще е подигравка 
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Разбира се, че зависи. Вярно е, че си има критерии, но все пак субективният елемент си има своята роля. Постави се на мястото на някой порверяващ, който от 10 проверени работи е написал 9 двойки.Scorpion написа:А и не мисля, че добрата оценка зависи от фона на представянето на останалите.
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
99% се падат Средновековие и Възраждане, което си е много добре...
Интересни са, сравнително лесни и дано се справим на 26-ти

Интересни са, сравнително лесни и дано се справим на 26-ти
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Миналата година изобщо не очаквах да се падне "Външна политика на България през Втората световна война". Ама очаквай неочакванотоAufBraun написа:99% се падат Средновековие и Възраждане, което си е много добре...
Интересни са, сравнително лесни и дано се справим на 26-ти![]()
Надявам се да се падне "Държавно-политическо развитие на България през първата половина на IX век" , "Упадък на ранносредновековната българска държава" или Асеневци
- xRainx
- Стенограф
Борис и Кирил и Методий фтв <3
Или Стамболов ^^
аз усещам как днес ще е поредния ден, в който няма да се учи особено. То с това слънце навън...
Или Стамболов ^^
аз усещам как днес ще е поредния ден, в който няма да се учи особено. То с това слънце навън...
The storm is coming...

-
hromatid
- В началото бе словото
Кое бихте избрали? Право в Софийския или Финанси в УНСС?
-
plamy_
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: plamy
Право разбра се !
.. Абе незнам ама ако се падне Новата история ще е много гадно .. много сухо. Средновековие или Възраждане бомба..! А имам въпросче освен по конспектите и учебника на КАЙМАКАМОВА ( зеления ) използвате ли други материали, че аз чета от много неща и се бъркам.. ?
А да ии.. изпита е 4 часа нали? ( което ми е струва твърде малко за някоя обемна тема! )
Smile because you can..