Дичоу написа:много чалга ми действа разхлабително

Баце, само по такива мероприятия ходиш. На наградите на Романтика не бях, ама защо не ми се обади на наградите на Нов Фолк?
ники написа:фрашкано с всякакви мизерници
Оооооо, тази вечер беше КУЛ ТО ВА. Имах пряка среща с мизерници тази вечер.
Нали бях казал, че ще ходим в ID club.
Теди ни се обажда, кога ще излиза да пее и си наприхме сметката да отидем 30-40 минути по-ранко.
На входа, фейсконтрола към приятелката:
- Фотоапарати не се допускат!
И към мен:
- Аааа, с маратонки не може да те пуснем, такава е политиката на заведението.
Че да не са некви смотани, как така, си казах на ум? Бах тая политика. И ги питам:
- Костюм ли да си сложа?
– Е, не е задължително...
И казах на приятелката - идвам след час, очаквайме с нова визия, не е първоаприлска шега. Беше 00:20
Търча взмемам такси, качам се в Студентски, отново през банята, панталона, ризата, колана, вратовръзката, сакото, обувките... и газ на колата. Вживях се като транспортера.

Той шофира костюмиран. Дори сменя гума само като си сваля сакото и нищо му няма. Цепнах секундата - 1:20 бях пред ID club, ТОВА СЕ КАЗВА МЪЖКА ДУМА.

(Пропускам частта с рейсинга)
И така:
На входа същите симпатяги ми отварят врати - заповядайте - ВСЕ ЕДНО ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ ВИЖДАМЕ ВЕЧЕРТА и преди един час нищо не е имало.
Приятелката ми излиза, влизаме, и всичките тези лудории просто бяха безценни, мини церемония по посрещането ми имаше. Теди на микрофона "Вече и Илиян дойде, да го посрещнем"...
Както се пее в "Уникат":
влизаш в дискотека,
всички се обръщат
правиш си пътека
със походка кръшна...
Бяхме на ВИП сепарето

Аз бях единствения костюмиран в цялата дискотека и от малкото с нормалната сексуална ориентация.
Наоколо се вихреше гей парти.

Масово - не двама-трима.
Лелееееее...
И селяндроши - с цигански блестящи блузки и маратонки, ама нали резбичката им е обратна и са ги пуснали. А на мене ми направиха проблем.
Нищо, демонстрирах нов стайлинг за който ме познава.
Гот си е с костюм, ама не може да се разкършиш, тежкарски трябва да го раздаваш... но все пак е гъзария
На излизане петима човека не могат да се надпреварят да ни отварят вратата. Хехеее, не знаете ли копеленца такива.
По дрехите посрещат... и после видяха, че не сме случайни и ще счупят дръжката от любезности.
Иначе е тъп тоя ID club. Все едно гледаш - Ориента, яко селяндроши, дизайнът е идентичен - разположение на маси, сепарета. Повече няма да стъпим там. Само в четвъртък на промоцията на албума на Крум. Беше на сепарето и ни даде покани