Аре да не е така, а?Митака написа:
Иначе София Лапат на кафевооооо![]()
ЕвалаМитака написа: Утре все пак всички сме българи и аз лично забравям враждата по време на мача....
Модератори: ники, Methuselah
Аре да не е така, а?Митака написа:
Иначе София Лапат на кафевооооо![]()
ЕвалаМитака написа: Утре все пак всички сме българи и аз лично забравям враждата по време на мача....
добре не са на кафево,а да ходят в лЕво тогава.Аре да не е така, а?
по-скоро да ходят у десно имайки предвид някои странични фактидобре не са на кафево,а да ходят в лЕво тогава.
Знаем как се издържа този фенклуб.Наркотици и отново наркотици!!!
Но аре да не осираме и тая тема.....
Е ако не те заведат на мач,със сигурност ще има много "магистралки"JudyRamone написа:Ние сега се събираме малка агитка за реванша с Ейре. Аз лично отивам на лов за секси ирландци, може некой двойник на Колин Фаръл да се появиХаха
А София Запад са култови изроди, слабост са ми
по-скоро да ходят у десно имайки предвид някои странични фактидобре не са на кафево,а да ходят в лЕво тогава.
Но аре да не осираме и тая тема.....![]()
Ама са ми обещали да ме водят по мачовете на Левски, така че шът!
'са ше излезе, че пиеш с Чичата:)А София Запад са култови изроди, слабост са ми
Пак не по темата,ама айде Марио кажи дали тва за Запада не е вярно.....Scarface написа:Между другото на последните две страници все едно чета коментарите от don balon след статия на Ефрем Димитров...примерно
Е чудо, и да се надрусам, кво? С нищо няма да променя световния ред, нито пък некви хора като теб ще се разплачат от мъка, тъй че с тия изказвания не можеш да ме засегнешМитака написа:Е ако не те заведат на мач,със сигурност ще има много "магистралки"JudyRamone написа:Ние сега се събираме малка агитка за реванша с Ейре. Аз лично отивам на лов за секси ирландци, може некой двойник на Колин Фаръл да се появиХаха
А София Запад са култови изроди, слабост са ми
Но аре да не осираме и тая тема.....![]()
Ама са ми обещали да ме водят по мачовете на Левски, така че шът!![]()
Има едно изразче.....Без битка няма победа,без херца няма говеда![]()
Хаха, не, заради друго го казахradja написа:'са ше излезе, че пиеш с Чичата:)А София Запад са култови изроди, слабост са ми
Не ми дреме кво правиш....както казах....на кафЕво и в лЕво и тва еЕ чудо, и да се надрусам, кво? С нищо няма да променя световния ред, нито пък некви хора като теб ще се разплачат от мъка, тъй че с тия изказвания не можеш да ме засегнеш