Относно общежитията
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Относно общежитията
Пазарна икономика....
Новата заповед за посрещането я чух и аз, ще видим колко ще има ефект и какъв...
Новата заповед за посрещането я чух и аз, ще видим колко ще има ефект и какъв...
Много са далеч от пазарната икономикаpeterdi написа:Пазарна икономика....
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре, Българска пазарна икономика... щото не само в общежитията е така. Знаеш какво имам предвид, не се заяждай.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хаха, на вас сякаш ви прави кеф да се заяждате помежду си
търкулнало се гърнето, намерило си похлупак
Като птичка в небесата 
Въобще не ми прави кеф да се заяждам, просто си изразявам мнението, но всеки път излиза така, че се заяждам. Смея да твърдя, че с Петерди се познаваме добре, но това не пречи да сме на различни мнения но повече от въпросите във форума. Това, че не виждам какво общо има "пазарната икономика" в случая най-малко трябва да ме прави заядлива.sientelo написа:Хаха, на вас сякаш ви прави кеф да се заяждате помежду ситъркулнало се гърнето, намерило си похлупак
![]()
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
По мое мнение тия са далеч от всичко. Въобще кой им дава картбланш да се разпореждат Петка и компания? Това ще е някой ненормалник, който би дал разрешително за притежание на оръжие или управление на МПС на психопат. Не че картинката не е същата...

Да бе и аз това се чудя за колко години е този човек (ПГ) Изп. директор, няма ли мандат? Тези братче са несменяеми. Писна ми от това безочливо отношение. Призовавам НАП или каквато и да е там система само веднъж да мине на ревизия през ПСБО за да лъсне цялата истина на тази корумпирана схема.Бeтон написа:По мое мнение тия са далеч от всичко. Въобще кой им дава картбланш да се разпореждат Петка и компания? Това ще е някой ненормалник, който би дал разрешително за притежание на оръжие или управление на МПС на психопат. Не че картинката не е същата...
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То да беше само там такава системата, ами я вижте какъв "смях" стана с репоргажите за т.нар. "Хотелски" Студентски град
Като птичка в небесата 
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Bethany написа:Смея да твърдя, че с Петерди се познаваме добре
Не е вярно. Пиши на ЛС ако имаш отговор на това. А тук да се придържаме към темата.
Снощи за първи път ми се наложи да изчаквам да ме вземат от портала хората, при които отивам. Не вярвам че новата наредба ще доведе до много добри резултати, вие как мислите? Според мен има къде по-сериозни въпроси за решаване от този. Или сте на друго мнение?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Абе какви резултати? Човек ако не иска да се записва, винаги може да влезе с чужд пропуск без да го чака който и да било. Освен това цялата тая история със записването и следенето ми е малко странна. Досега не съм чула някой да е нанесъл щети, умишлено влизайки в чужд блок. А обирите си се извършват така или иначе, независимо от записването - тях как не ги спират на входа ми е мн интересно!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, защо да е странно, според мен е нормално, виждала съм тази система да работи в чужда страна и не виждам проблем в това. Вярно е,че създава неудобства, но май българите сме свикнали всичко да ни е прекалено удобно и наготово. По презумция тази система я въвеждат от мерки за сигурност, в което нямам кой знае какво толкова лошо. Събиранията пак си се правят, но вече някой носи отговорност за чуждите хора които пребивават в това място. Не ви ли струва логично и редно от законова гледна точка
Пък и нали ужким се движим или сме в Европа, а щом практиката там е такава, то вероятно тази ситема би трябвало да проработи и тук
Като птичка в небесата 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Логично и редно е, ама става въпрос именно, че не работи! Лятото преди няколко години имаше бум на обирите в Студентски. Отделно, че потриерите към 1ч. вече са се отнесли при Морфей и вече никой никого не посреща 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Някой ще ми каже ли какъв е този деподит пропуск и такса пропуск за времето от 01.03.09 до 30.04.09г?
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Пак ли депозитииииииии?!!!!!!

От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.