Ех, на теб ли да обяснявам, че в подобни затворени общества на младежи, на това нещо открай време се гледа като на механизъм за team building? Започни от любимата на толкова форумци Спарта, мини през "безсмъртните" в Персия, преторианците, викингите.... край няма списъкът!
Да, ама и спартанците, и преторианците, и викингите са оставили следа и слава в историята, а нашите жозефини само се навеждат и тийм-билдингът за другия тим започва. Мъка.
С Румъния и Италия го гледах в "Б"....може би за това съм негативно настроен
Вили вкарва на мамалигата....3 секунди радост...всички се обръщат да видят кой е вкарал...и мошно "УуУУУУУуУууу"...стюардите с емблеми на София Запад и сини шалове...бе тягостна обстановка...
За национала не става...трябва да се акредитираш и го гледаш от прес ложата...там не е интересно
Дичоу написа:С Румъния и Италия го гледах в "Б"....може би за това съм негативно настроен
Вили вкарва на мамалигата....3 секунди радост...всички се обръщат да видят кой е вкарал...и мошно "УуУУУУУуУууу"...стюардите с емблеми на София Запад и сини шалове...бе тягостна обстановка...
За национала не става...трябва да се акредитираш и го гледаш от прес ложата...там не е интересно
Не се и учудвам....при нас положението е същото горе долу.
Иначе София Лапат на кафевооооо
Утре все пак всички сме българи и аз лично забравям враждата по време на мача....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Бе принципно и аз...просто ме дразни...независимо на коя от 2те трибуни се случва
...все си мисля, че няма да освиркваме гол на Телкийски на пример...
Иначе национал за мен е хубаво ако искаш наистина да гледаш...."А" или "В"...ама точно тоя състав не виждам какво ще има да му се гледа...
Коловати и оня шиптар да подаряват топката на нападателите...Благой (а.к.а Ай лов ю джизъс) да изпуска от 1 метър...и те така
Дичоу написа:Бе принципно и аз...просто ме дразни...независимо на коя от 2те трибуни се случва
...все си мисля, че няма да освиркваме гол на Телкийски на пример...
Иначе национал за мен е хубаво ако искаш наистина да гледаш...."А" или "В"...ама точно тоя състав не виждам какво ще има да му се гледа...
Коловати и оня шиптар да подаряват топката на нападателите...Благой (а.к.а Ай лов ю джизъс) да изпуска от 1 метър...и те така
Абе аз на "пощенците" не се нервя толкова,но тези чужденци нямат никакво място в националния ни.
А за Благо......знаеш ли може да има некъв гей в противниковия отбор и да му отвлича вниманието
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов