Кабинетът "Станишев"

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: втори

Re: Кабинетът "Станишев"

Мнение от kominternovec »

scharan написа:Ники, аз съм комунист, колкото ти си космонавт. А украинеца не е комунист, само е секретар на БКП, е сега и викат БСП. Ама чул ли си,че вълкъ козината си мени, а нрава
никога?
Хората, които пишат тук за комунисти и визират БСП, са далеч от истината според мен. БСП от много отдавна не е комунистическа, вече дори не е социалистическа, а е либерална партия с дясно ръководство и ляв електорат. Комунисти са само част от пенсионерите, които гласуват за БСП, по-младите са много далеч от комунизма, особено тези, родени като мен от 1989 насам. Освен това най-големите бизнесмени са в БСП. БСП е партията на олигарсите в момента - така мога да я определя накратко.

Иначе не съм доволен към момента от работата на кабинета Станишев. БСП в момента не води лява, а дясна политика в интерес на олигархията и подземния свят. Но ГЕРБ не бих предпочел - защото стане ли Бойко премиер, това, което сега прави Станишев, ще ви се види приказка. Проблеми, подобни на боклука и задръстванията, но в други части на страната, не в София, така ще се изострят, че ще станат нерешими. Кметът на София е силен в думите, слаб в действията - така смятам аз.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Съгласен съм донякъде с Коминтерновец, обаче БСП си остават комунистическа партия, защото членовете и са комунисти. Зад какви действия се прикриват, в случая, не определя политическите им разбирания, а им предоставя възможност за облаги.
Плоският данък наистина не е похват на социалистически партии, обаче дори десните в България бяха съгласни, че момента за въвеждането му, не е подходящ.
Последно промяна от Tommy на 30 Мар 2009, 06:56, променено общо 1 път.
Knights of the Cross
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Bagatur написа:
Bethany написа:Знае ли някой, че Станишев завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: „Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия“?
Факт. Впрочем, eто и мнението му за палача на българската нация Георги Димитров:

* Димитров е една от малкото български личности, за които човек може да прочете във всяка световна енциклопедия, той е от тези, които непрестанно са търсели пътя и начина за изграждане на по-справедливо и хуманно общество. Самобитността и националната ни идентичност, богатата ни многовековна история и хилядолетната ни култура са и ще бъдат българският духовен принос в европейското семейство, а Георги Димитров, една от големите личности на миналия век, отдавна е дал своя.
— Сергей Станишев в писмо до международна конференция по повод 125 години от рождението на Георги Димитров, Дневник, 14 юни 2007
:shock: :shock:

E, да, дал е. По - голям национален предател от тоя едва ли ще се роди. Ама иди го обяснявай на СтаниШеф това. :?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Мдам...това като Бойко, който каза,ч е се възхищава на Сталин и Хитлер (впрочем и на КОнрад Аденауер, което направи изказването още по-безумно) . Разбира се, после медиите се втурнаха да ни обяснат,ч е като е казвал Сталин и Хитлер, той далеч не е имал предвид самите диктатори, а така да се каже еманацията на положителнното в тях....
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Markov написа:Мдам...това като Бойко, който каза,ч е се възхищава на Сталин и Хитлер (впрочем и на КОнрад Аденауер, което направи изказването още по-безумно) . Разбира се, после медиите се втурнаха да ни обяснат,ч е като е казвал Сталин и Хитлер, той далеч не е имал предвид самите диктатори, а така да се каже еманацията на положителнното в тях....
Нема лошо. Те руснаците го обявиха за третия най - велик руснак. :lol: А пък в Грузия сигурно ще го обявят за първия най - велик грузинец, все пак, както казваше проф. Семков "никой друг грузинец не е изтрепал толкова много руснаци." :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Риспект пред авторитета на тойзи професор.... :?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Бойко се възхищава на Хитлер и Сталин? Брех. А на Ахил и Хектор? Ханибал и Сципион? ХИВ-вируса и имунната система? На тях възхищава ли им се? Баси глупака, кълна се в подутия ми пръст.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Joker написа:Риспект пред авторитета на тойзи професор.... :?
Нещо си несъгласен с него, майчи... :roll: :mrgreen:

- Of course not!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

camel написа:Нещо си несъгласен с него, майчи... :roll: :mrgreen:
:blackeye: затва! :mrgreen:
Иначе ми прилича вече много на Чочка... :pirate: