Най-големия!Bethany написа:За мен лично управлението на България по времето на Иван Костов е най-силното за страната ни в последните 10 години. Един от най-големите икономисти в България.
Парламентарни избори 2009 г.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Напълно съм съгласен. Най- накрая да се намери един човек на моето мнение.Bethany написа:За мен лично управлението на България по времето на Иван Костов е най-силното за страната ни в последните 10 години. Един от най-големите икономисти в България.
Knights of the Cross
Всеки, който има някакви елементарни познания по икономика ще го потвърди! Аз лично съм аполитична, но като икономист Костов е експерт и това е доказано!Tommy написа:Напълно съм съгласен. Най- накрая да се намери един човек на моето мнение.Bethany написа:За мен лично управлението на България по времето на Иван Костов е най-силното за страната ни в последните 10 години. Един от най-големите икономисти в България.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Костов е монетарист, но от производство не разбира много... 
- FMI
- Плиний Стари
Всички видяхме че е най добрия, най много открадна! В какво друго е добър че не разбрах? Бил стабилизирал нещата, на чий гръб?
И Тук гледам и юристи пишат, пък никой не каза мога ли да осъдя държавата за тези пари
Заедно с нематерялните щети един иск за 1М ми звучи добре и с комисионната на адвоката който може да ми спечели такова дело, станаха 2М 
И Тук гледам и юристи пишат, пък никой не каза мога ли да осъдя държавата за тези пари
Тази тема отдавна е преливане от пусто в празно. Кога са тия избори, все пак?

Запознат и обоснован, както винаги.FMI написа:Всички видяхме че е най добрия, най много открадна!
Стабилизирането на положението в страната през 90- те години се правеше за хората, а не за сметка на хората.FMI написа:Бил стабилизирал нещата, на чий гръб?
Затова е икономист и финансист, а не директор на завод.Joker написа:Костов е монетарист, но от производство не разбира много...
Започвам все повече да се сългасявам с теб за темата.Boromir написа:Тази тема отдавна е преливане от пусто в празно.
БСП имат относително работещ, според доста хора, план за манипулиране на изборите и една важна точка в него, е да ги отлагат докато могат, а толерансът им във времето е някъде до август. Надявам се да е по- рано.Boromir написа:Кога са тия избори, все пак?
Knights of the Cross
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Много кофти ще е да са юли или август, когато много хора няма да са си у дома...
~ Кътчето ~
Юли и август текат КСК и записвания в цялата страна. Колко 18-19-20 годишни кандидатстуденти ще заебат обикалянето по избори, за да гласуват?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Голям келепир от тяхното гласуване... 
Човек, аз ако почна да ги съдя и за пропуснатите ползи от както съм се родила до сега, само БВП няма да стигне за обещетението и лихвите.FMI написа:Всички видяхме че е най добрия, най много открадна! В какво друго е добър че не разбрах? Бил стабилизирал нещата, на чий гръб?
И Тук гледам и юристи пишат, пък никой не каза мога ли да осъдя държавата за тези париЗаедно с нематерялните щети един иск за 1М ми звучи добре и с комисионната на адвоката който може да ми спечели такова дело, станаха 2М
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- FMI
- Плиний Стари
Ти мислиш че не говоря сериозно, може би? А защо не се замислите какво ще стане ако се съберем и наистина ги осъдим!Bethany написа:Човек, аз ако почна да ги съдя и за пропуснатите ползи от както съм се родила до сега, само БВП няма да стигне за обещетението и лихвите.FMI написа:Всички видяхме че е най добрия, най много открадна! В какво друго е добър че не разбрах? Бил стабилизирал нещата, на чий гръб?
И Тук гледам и юристи пишат, пък никой не каза мога ли да осъдя държавата за тези париЗаедно с нематерялните щети един иск за 1М ми звучи добре и с комисионната на адвоката който може да ми спечели такова дело, станаха 2М
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Може би... на морето дупка? 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- FMI
- Плиний Стари
Така мисли робът...Don Horhe написа:Може би... на морето дупка?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
ФМИ, за човек, който не разбира от политика и не се интересува много от нея(цитирам по памет твои думи), провокираш твърде много хората, които наистина имат някаква позиция. Не се обиждай отново, просто хората, които пишат тук са поне една крачка пред теб с материала и е редно поне малко да се опиташ да разбереш.