Размисли и страсти c Jamesmagno

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти c Jamesmagno

Мнение от JudyRamone »

Оооо Божее неее , трябваше да ми кажете , че не искам да знам нищо нито за тия съкъбси, нито за снимките :mrgreen: :mrgreen: Лелеееле неее :mrgreen: :mrgreen: Мисля, че ослепях... отдавна не бях виждала по-голяма изродщина ахахахахах

Все пак снимката с биричката може да мине за секси ако съм на около триста хиляди стъкла :roll: :mrgreen: :P :P :P

Смоукинг мирър, защо не ме предупреди бее хахахах :P
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Много си секси :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

JudyRamone написа: Смоукинг мирър, защо не ме предупреди бее хахахах :P
Ееее, сега. Аз ли пуснах извращенията :P

Ивче, след като за седмица (или колкото там отне на тея размисли) бях заел ролята на твоя секретарка искам разрешение да попростея за твоя сметка след около час, като мина през банята :P

То и да не ми го дадеш аз пак ще попростея де...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Mushmul:

1.Кога разбра че няма Дядо Коледа?
Откритието не е оставило особено голяма травма в детския ми емоционален свят, така че не го помня. :lol: А и по-скоро е било процес, отколкото откритие. Освен това има Дядо Коледа ;)
2.Какви дни предпочиташ-дъждовни или слънчеви?
Предпочитам слънчевите. В дъждовно време можеш да изпаднеш в страхотни настроения - меланхолични, утопични, романтични и пр. На мен самият ми се случва често. Установил съм обаче, че съществува някаква много силна връзка между настроението ми и времето навън. Ако се събудя и вън е мрачно, денят ми общо взето тръгва към "кофти". Дъждът, между другото, може дори да оправи нещата, но пък по дефолт върви с мрачно небе. Не, че мрачното небе не може да бъде невероятно красиво, но най-прекрасно бих се чувствал под "нежен летен дъжд" в усмихнат слънчев ден. С дъга. И понита. Без понитата. Ама ако ги имаше, щеше да е много болно. И яко.
3.А време на денонощието?
Няма НИКАКВО значение. Мога да ти кажа как си прекарвам времето: през деня съм навън, нощем - пред компютъра. Ако остане някакъв промеждутък, спя. Не обичам да спя. Правил съм почти всичко по всяко време.
4.Със или без музика по време на секс?
И двете стават, но при "без" се чува всеки микроскопичен стон. Което си е плюс. :albino:
5.Можеш ли да живееш без компютър?
Мога, естествено, дори май имам нужда от малко почивка... или пък не. :lol: Просто така съм организирал ежедневието си в момента, че огромната част от ангажиментите ми са свързани с виртуално общуване. ;)
6.Имаш ли татуировка/и? Ако не, би ли си направил?
Нямам. Не знам дали бих си направил. Прекалено много вярвам в условността, преходността и субективизма на личността, че да си плесна нещо върху тялото и след година-две смисълът му да е изчезнал или да се е променил. От друга страна бих си сложил нещо по-универсално, например един Ом или пък нещо още по-неопределено и необвързващо като крила на гърба... Не знам, по-скоро не. Но доколкото се познавам, сигурно ще реша да го направя някой ден съвсем спонтанно. :mrgreen:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Smoking Mirror написа:искам разрешение да попростея за твоя сметка след около час, като мина през банята :P
Звучи ужасяващо и държа да обясниш. :JC_domowhack:
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Lord »

Аве ти... много ли се отваряш? М?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Lord написа:Аве ти... много ли се отваряш? М?
Не, ама трябва, че е задушничко... Отворих, благодаря. :cat:
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Lord »

Щом е тъй, кажи какво мислиш за постструктурализма?
А за постимпериализма в Age of Empires?
Какво трябва да се промени в игри като Age of Empires, за да започнеш да ги играеш?
А какво трябва да се промени в теб, за да започнеш да ги играеш?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

1. Не сме се виждали от много отдавна, ако не броим едното ни сравнително кратко виждане зимата и няколкото делови виждания в същия период от време. Как се чувстваш по тоя повод?
2. Не смяташ ли, че наличието на интернета и възможността за глобална комуникация чрез него осакатиха немилите, клети недраги хора дето се скитат из тая сива чужбина? Един вид - аз съм в италия от, колко... 7 месеца май ще станат скоро, а реално не съм прекъсвал комуникацията си с вас.
3. Това според теб плюс ли е или е минус?
4. С оглед на горните три въпроса - липвсам ли ти по някакъв начин? По какъв? А пацо липсва ли ти? По какъв начин?
5. Как може да определиш промяната, която претърпя вследствие на престоя си в щатите миналото лято?
6. А какво ще кажеш по повод промяната на форумното общество? Помниш ли онази среща, на която се появи Андраш. Мисля, че това беше първата среща, на която отидохме аз, ти и матусал заедно. Впрочем, ако не ме лъже паметта това беше и първата форум среща на Ваня (Контесата) Какво се промени във форума оттогава насам? Посочи ми известен брой разлики между тази среща и последната форум среща, която сте правили.
7. Оттогава една дума ли е или аз съм зрелищно неграмотен? Или и двете?
8. Обществената ти дейност през последните няколко месеца - характеризирай я с три думи. Бъди обективен.
9. Как така се получи, че се превърна в Радо? (пояснявав - човек, който в разстоянието попа-площад слайвеков се спря да говори с трима познати. Радо правеше така преди.)
10. Коя ти е любимата кръчма?
11. А коя ти е любимата бира?
12. Един трики въпрос - помисли добре преди да отговориш - колко различни марки бира трябва да има в една колекция, за да не изглежда жалка?
13. Бил си на разни места по света. Дай по един плюс и по един минус на всяко едно от тях.
14. Знаеш ли, че има немска рап група steppenwolf? Дали има нещо общо с подписа ти?
15. Я кажи компютърната игра, която те е оставила най-преливащ от доволство след края си.
16. Що е то софизъм и владееш ли го?
17. Възможно ли е да съществува конструктивен спор или това е само утопия? А как трябва да изглежда идеалния спор?
18. Кажи две приказки по въпроса "Що е то екология и има ли то почва у нас"
19. Същото за позьорщината.
20. Я направи онзи въпрос дето кристо те беше питал с примерните форумни двойки. Ако имаш време.
21. Защо закъсняваш толкова колосално? (искам причини, не оправдания) Само със стари познати ли като севиждаш закъсняваш или със всички? Смяташ ли някога да направиш нещо по въпроса, за да си по-точен?
22. Дай ми пример за добър политик. По възможност да не е български.
23. Понякога като седиш в стаята си и си мислиш за вселената, живота и всичко останало не ти ли липсва А. Леви? Искаш ли даго поканим отново да пише у форума. Не мислиш ли че новото ни поколение "политици" имат доста какво да научат от него?
24. Възможно ли е съществуването на форума без флууд? А на форума в неговата пълноценна форма?
25. Кристо - явление, необходим елемент, закономерност или и трите? Ограничи се само с някой от посочените отговори.
26. Би ли дефинирал някоя сфера от социалните си контакти като "лов на путки"? Ако искаш изължи тук и ми отговори на лично :P
27. Не мислиш ли, че формулиран по този начин горния въпрос никога няма да може да получи задоволителен за някой друг освен мен и теб отговор
28. Какъв процент? (от социалните контакти)
29. Дали ще завършим кампанията с Ирра и Вертас преди да се пенсионираме? Знаеш ли, че пацо ще ходи на ексчейндж в австралия и догодина вероятно няма да можем да играем и по коледа?
30. Вярваш ли ми, че Ирра ми липсва много? Ама наистина много. Дали има заместител?
31. Обобщи в пет (сравнително прости - демек не прекалявай със сказуемите) изречения какво се случи за изминалите 7 месеца в нашия "кръг" приятели.
32. Ти форумен геронтократ ли си?
33. Нямаше ли светът да е много по-хубав ако
а) Симеон (за първия става въпрос) беше успял да стане Византийски император
б) Хитлер не беше нападнал Съветския Съюз.
34. Кога за последно гледа футболен чач?
35. Пръста ти още ли е син?
36. Водил ли си по ДиД на твоята "група" (по-правилно би било да кажа сбирщина - съжалявам, ама една група спира да бъде група, когато надвиши 10 члена) след онази сесия със самурая?
37. Смяташ ли, че ще намерим хора за Уорхамър 40к? Кои?
38. Пусни три рандъм смешни картинки, които имаш на компютъра си.
39. Кога заминаваш?
40. А кога се връщаш?
41. Ще се изпращаме ли тая година?
42. А ще се посрещаме ли?
43. А вие посрещнахте ли се миналата?
44. Как ще запомниш ателието?
45. Не е ли ателието свързано с ДиД на подсъзнателно ниво при теб? Според теб това дали правим някоя сесия в ателието или не има ли значение за нейното качество? Консидерирай факта, че сесията се "прави" от играчи и водещ, които са хора, които се влияят от субективни чувства, усещания, настроения и на които определена околна среда влия по различен индиректен начин.
46. Обичаш ли ме?
47. Колко от въпросите, които ти зададох са пълен крап?

Извинявай за дезорганизираността на въпросите, ама поради причини, зависещи от пламен и филип не успях да мина през банята преди да ги напиша и това ми повлия :P
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Какво мислиш за филма "Teeth" :lol:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Как така няма дядо коледа??? :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Похвали ме какъв работохолик съм (ела ми на гости на работата) :colors:
И аз искам пак Д&Д в ателието :bounce: :bounce: :bounce:
Мнението ти за Д&Д уменията ми ?
Надобрял ли съм?
В събота водих, като част от работните ми задължения, какво мислиш по този въпрос? :geek:
My will be done!!!
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

В кой град си роден?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Щом е тъй, кажи какво мислиш за постструктурализма?
Абе.... Не съм чак такъв бунтар. Освен това съм чел Сосюр и Барт, докато Дерида ми е направо несимпатичен, както и хората, които се превъзнасят по него. Да, както казах, съм фен на условността и неопределеността, но пък точно заради тях съм склонен да изпитвам една носталгия към класиката, в случая към структурализма, и пак да я нарека валидна, допустима и дори най-вероятно истинна.
А за постимпериализма в Age of Empires?
Не съм го играл достатъчно, за да се задълбоча толкова. :faroah:
Какво трябва да се промени в игри като Age of Empires, за да започнеш да ги играеш?
Трябва му сюжет, социален конфликт в психологически смисъл, персонажи с индивидуалност, философски проблем, чието решаване поне в някаква степен зависи от мои избори, поне привидна истинност, която да замени микроскопичността на повърхностностността и неесенциалността на играта. В известна степен играта е някаква бая по-напреднала версия на морския шах и свръхпрародителка (на чисто смислово ниво) на шаха.
А какво трябва да се промени в теб, за да започнеш да ги играеш?
Възможно е да не съм дорасъл за такива игри. Възможно е и да съм ги надраснал. А ако се осланяме на казаното в отговор на първия ти въпрос, възможно е просто да не са ми интересни. :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

1. Не сме се виждали от много отдавна, ако не броим едното ни сравнително кратко виждане зимата и няколкото делови виждания в същия период от време. Как се чувстваш по тоя повод?
Не се замислям често, защото съм се задръстил, доброволно разбира се, с хора, дела, физиономии, мнения, инициативи - свои и чужди, дейности, разговори, отношения, цветове, книги, музика, информация и всяка свободна секунда е заета от нови такива. Напоследък ми остава малко време за размисли и ми се налага да ги съчетавам времево със самите преживявания, което си е тренировка за мозъка, но и един вид пропуск. Като се замисля, липсват ми вечерите, в които се прибираме двамата след масова среща или D&D и си лафим за живот, философия, любов, човешки отношения или просто D&D, пеем си The Crown And The Ring и се хилим на простотията си. Липсват ми философските ни беседи в розариума на Борисовата, както и разказите, сюжетите, които снаждахме заедно просто така, защото беше яко. Липсва ми времето, когато не започваше разговорите си с условието "Иво не приема чуждо мнение и е тъп инат" - тогава наистина диалозите ни стигаха до някъде и бяха удовлетворяващи. Лимитираността на контактите в Италия (логично) ти влияе затварящо и ограничаващо. Пацо, както знаеш, например, не е най-добрия пример за социална стратегия и светоглед. Не казвам, че тук е пълно с добри примери, но поне е пълно с близки хора, върху които да имаш поглед. Като се върнеш, ще те позакърпим и ще си като нов ;) Free your mind and the rest will follow. Приятелско цунк.
2. Не смяташ ли, че наличието на интернета и възможността за глобална комуникация чрез него осакатиха немилите, клети недраги хора дето се скитат из тая сива чужбина? Един вид - аз съм в италия от, колко... 7 месеца май ще станат скоро, а реално не съм прекъсвал комуникацията си с вас.
Има разлика - ти знаеш, че си там за определен период от време. Комуникацията е на различно ниво. Всеки се променя. А когато се променяме далеч един от друг, резултатите са непредсказуеми. А и общуването по Интернет в никакъв случай не може да замени фейс-ту-фейса.
3. Това според теб плюс ли е или е минус?
Минус, поради всички изброени причини. Плюс, защото получаваш възможност за поглед отстрани, дори отгоре, което си е някаква мъдрост и в известен смисъл разширяване на светогледа ти. Същото, с малки корекции в лексиката, важи и за хората, които остават тук.
4. С оглед на горните три въпроса - липвсам ли ти по някакъв начин? По какъв? А пацо липсва ли ти? По какъв начин?
Тъй като ти казах, че, как и защо ми липсваш, ще кажа за Пацо. Пацо като че ли не ми липсва. Спомените ми, свързани с него, са много приятни, забавни и приятелски, но си остават спомени. Пацо изпитва неописуем страх от привързване или по-скоро от загубата на нещо, към което се е привързал. Частично ми го е споделял, без да използва думата "страх", разбира се. Затова сам си е ампутирал способността да се привързва. Само че без да иска (или пък нарочно, за всеки случай, не знам) в процеса си е ампутирал валентността двупосочно. Демек направил е така, че незадълбочеността на отношенията му с хората води до това и те да не се привързват към него. Това го прави самотен, сигурен съм. Оптимизмът ми идва оттам, че маската, която си изгради сам и с която се срастна по необходимост, малко по малко се топи при общуването с нови хора и в известен смисъл Пацо, излязъл от рамките на семейството си, започва да гради осакатената си личност наново, умело използвайки мъдростта, натрупана от семейния живот, който е доста различен от този на всеки друг, както сам знаеш. Но демиджът е траен и голям - ще видим какво ще излезе от него :) Или пък няма да видим. Всичко, което казах, можеш да си обясниш с преглед на една кратка семейна биография на Пацо. Това е мое мнение, не натоварвам никого с него, разбира се.
Та затова Пацо не ми липсва, а ти - да.
5. Как може да определиш промяната, която претърпя вследствие на престоя си в щатите миналото лято?
Помъдрях, поукроих се, направих още една крачка навън от веселото и детското и навътре към сериозното и несмешното, но тази крачка ми помогна да видя колко истина има там, откъдето излизам и колко безсмислена е тя там, където отивам. А това наблюдение ми помага да съхраня онова, което искам и което е възможно, разбира се. Не знам дали ме разбра...
6. А какво ще кажеш по повод промяната на форумното общество? Помниш ли онази среща, на която се появи Андраш. Мисля, че това беше първата среща, на която отидохме аз, ти и матусал заедно. Впрочем, ако не ме лъже паметта това беше и първата форум среща на Ваня (Контесата) Какво се промени във форума оттогава насам? Посочи ми известен брой разлики между тази среща и последната форум среща, която сте правили.
"Ветераните" порастват, стават заети хора, отделят все по-малко внимание на форума и все повече - на общуването с хората от него, с които вече са се сприятелили. Идат нови звезди, симпатични са, но не знам какво ще се лучи с тях - предстои да видим. Като цяло, мисля, че форумът има нужда от повече модерация. Не толкова заради мен самия и заради тези, кито познавам, а заради новите потребители. Мисля, че ако никога не си влизал във форума и по едно време попаднеш тук, шансът да успееш да откроиш смисъла на някоя тема, посоката на някоя дискусия и въобще място, където можеш да се включиш със собствената си индивидуалност, клони към нула. Може би е време за смяна на екипа от стари, познати хора с нови младежи, които не познават 100% от активните потребители и съответно могат по-независимо да взимат решения. Такива не сме нито аз, нито ти, разбира се. Форумът не е затворено общество, а започва да се превръща в такова. Не е нормално от една КСК да се пръкнат едва трима-четирима активни. Биха могли да бъдат много повече. Но, както казах, "ветераните" постепено освобождават места, в които се набутват нови надежди, така че промяната е естествен процес. Не знам дали има нещо, което да можем да направим, освен да не спамим. Когато всички само това правят обаче, е трудно да се включиш по друг начин...
7. Оттогава една дума ли е или аз съм зрелищно неграмотен? Или и двете?
Една дума е. Може би биха били две, ако са употребени в смисъла на "отколкото тогава", но в такъв случай можеш просто да използваш "отколкото тогава". :) За втория вариант не гарантирам, лични разсъждения са.
8. Обществената ти дейност през последните няколко месеца - характеризирай я с три думи. Бъди обективен.
Събираме млади, умни, положителни люде, показваме им, че има много други като тях и така им даваме самочувствие. Говорим за това, как и накъде можем да концентрираме и насочим енергията, ресурсите (основно интелектуалните такива) и потенциала си, за да направим нещо добро за себе си и обществото, поне в България, засега. Няма как да знаем дали каузите ни са обречени, ако не започнем. Действаме на принципа "каквото сабя покаже", а каквото и да покаже сабята, всеки от нас ще бъде поне малко обогатен с опит, акъл и знания. Събирали сме се два пъти - един път с лектор (една от стъпките е да се пообразоваме външно, че и взаимно) и веднъж сами - говорихме за това, какво ще правим най-общо и по-важното - ЗАЩО. Засега сме 60-тина души. По принцип бройката расте, но сме позарязали информирането на нови хора, така че растежът се осъществява със стабилно забавени темпове. Покрай тази дейност се завъртаме в един безкраен водовъртеж от организации, сдружения, хора и каузи, които искат да си помагаме взаимно, канят ни насам-натам, раздават визитки, изнасят лекции и безвъзмездно ни помагат. За много малко време установих, че София е плашещо малка и всички се познават и са взаимно свързани. Резултат от това е например участието ни в климатичното турне на WWF и задълбочаването на отношенията ни с тях, проектът "Място за бъдеще" и ГС "Непрекъснато образование", които застават изцяло зад нас и ни помагат всячески. Да културно-социалните процеси в известен смисъл са естествени, а в дуг не са, но все засягат активно някакви групи от хора. Е, явно ние сме такава група с неопределени размери - поколение като поколение.
9. Как така се получи, че се превърна в Радо? (пояснявав - човек, който в разстоянието попа-площад слайвеков се спря да говори с трима познати. Радо правеше така преди.)
Познаваш ме и знаеш, че във всяка ситуация намирам общ език с все някого. Гореописаният водовъртеж не е изключение. Приятели под път и над път. Не съм недоверчив :) Скоро Митко (Lord) се беше уплашил, че познавам твърде много хора, на следващия ден играхме D&D у тях и се оказа, че познавам съквартирата му :lol:
10. Коя ти е любимата кръчма?
Бафмааму, не знам. :? Дивака, Уго, Хамбара - в тях ходя най-често, ама това го знаеш... Аааа, напоследък на върха на класацията е китайският на Славянска и Левски, близо до спортната палата - имаше един период, в който всеки ден бях там. Готвят гигавкусно и бирата е 1,70! :cheers:
11. А коя ти е любимата бира?
Вече ми е все тая - всичките са еднакво никви. Гинес харесвам, но рядко съм пил хубав. Като цяло от българските предпочитам Загорка, Каменица и все по-рядко Ариана и малко по малко преодолявам антипатията си към Шуменското. развалиха всичко - бозата, бирата, баничките - what's next???
12. Един трики въпрос - помисли добре преди да отговориш - колко различни марки бира трябва да има в една колекция, за да не изглежда жалка?
Колекция бира? Ако говорим само за бутилки и/или капачки, всичко зависи от културата на оценяващия. Ако покажеш 10 капачки на баба Въца от с. Путкинци, ще ахне и ще реши, че само с това се знаимаваш. Ако пък я покажеш на човек, който се занимава с това, ще ти се изсмее и ще ти покаже своите 500 примерно.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

13. Бил си на разни места по света. Дай по един плюс и по един минус на всяко едно от тях.
Уф...
САЩ
ПЛЮСОВЕ: огромно богатство на природата, дължащо се на факта, че територията на САЩ обхваща един континент, по дяволите; материална осигуреност и сравнително лесно препитание; досег до всякакви култури и субкултури; богат избор на стилове на живот;
МИНУСИ: тъпа социална йерархия; стереотипно мислене; ограниченост на населението, дължаща се на липса на информация и на целенасочена политика; отвратителна храна с вкус на пластмаса;
Мисля, че креатоивността, която възпитават у хората си, в съчетание със свободата на Интернет ще изиграе на големите масони лоша шега... Ще видим.

ИТАЛИЯ
ПЛЮСОВЕ: красиви паметници на културата; усещане за история; хубав език, красиви жени (по' на север, де...); нелоша природа; дъъълга брегова ивица; близост до хубави държави; добро метро в големите градове; як железопътен транспорт; страхотна кухня;
МИНУСИ: преувеличен стандарт на живот; надценявана икономика; енергийни проблеми; безумна бюрокрация; милиардократно увеличено време, необходимо за извършване на прости, ежедневни дела и формалности; изпедерастено мъжко население;

АВСТРИЯ
ПЛЮСОВЕ: красива; богата на паметници на културата; симпатични хора; нелош стандарт на живот; поддържана държава; чистота; култура; много вкусна храна;
МИНУСИ: хората са малко отчуждени и студени, но не болезнено много; по някакъв начин немският ме дразни, но все по-малко; подвластност на младите на различни субкултури, подобно на американските деца; напоследък имат някви проблеми на държавно ниво, но като цяло нямам големи забележки;

МАКЕДОНИЯ
ПЛЮСОВЕ: страшно красива природа; богатство на паметници на културата;
МИНУСИ: дългосрочна политика към изкривяване историческия светоглед на поколенията, успешно натрапване на фалшива история, насъскване на хората, най-вече младите, срещу гадните българи - "татари", които си присвояват исторически факти и крият истината за великите македонци от целия свят; съответно погрешна представа за произхода на красивите паметници на културата, а често и осакатяването им с цел заблуда (ставал съм свидетел на това);

14. Знаеш ли, че има немска рап група steppenwolf? Дали има нещо общо с подписа ти?
С подписа ми надали. Виж, с аватара ми 100%. Не знаех. Но не смятам да се запознавам с творчеството има, защото съм силно предубеден към немския рап - отвращава ме... :pukeright:

15. Я кажи компютърната игра, която те е оставила най-преливащ от доволство след края си.
Третият Monkey Island ми е много любим. Иначе Neverwinter Nights 2, особено първият експанжън и разбира се KOTOR!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

На другите - после, че излазям да платя парното... ;)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”