Хората, които пишат тук за комунисти и визират БСП, са далеч от истината според мен. БСП от много отдавна не е комунистическа, вече дори не е социалистическа, а е либерална партия с дясно ръководство и ляв електорат. Комунисти са само част от пенсионерите, които гласуват за БСП, по-младите са много далеч от комунизма, особено тези, родени като мен от 1989 насам. Освен това най-големите бизнесмени са в БСП. БСП е партията на олигарсите в момента - така мога да я определя накратко.scharan написа:Ники, аз съм комунист, колкото ти си космонавт. А украинеца не е комунист, само е секретар на БКП, е сега и викат БСП. Ама чул ли си,че вълкъ козината си мени, а нрава
никога?
Иначе не съм доволен към момента от работата на кабинета Станишев. БСП в момента не води лява, а дясна политика в интерес на олигархията и подземния свят. Но ГЕРБ не бих предпочел - защото стане ли Бойко премиер, това, което сега прави Станишев, ще ви се види приказка. Проблеми, подобни на боклука и задръстванията, но в други части на страната, не в София, така ще се изострят, че ще станат нерешими. Кметът на София е силен в думите, слаб в действията - така смятам аз.