Заведения и клубове,които посещавате.

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Заведения и клубове,които посещавате.

Мнение от Бeтон »

Аха. Ще го имам предвид ;)
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

ники написа:Кой от вас двамата, Джуди и раджа, е бил в Тантра?
мисля, че нито един от нас:)
поне за себе си съм сигурен, че не съм бил(=
bobsancho
В началото бе словото
Специалност: Bussines Administration

Мнение от bobsancho »

Обновеният клуб “Тантра” събира на една сцена поп музика и поп - фолк
Обновеният клуб „Tантра” отвори вчера врати, след тематично и визуално преобразяване. На сцената на клуба вече ще пеят звезди, както от поп музиката, така и от поп-фолка. На официалното откриване в триетажния „Тантра”, последните си музикални проекти представиха „Edit” с вокалистката им Весела Маринчева и атрактивната Лейди Би. Ивена защити реномето на поп - фолка, като показа за пръв път провокативното видео към новия си сингъл „Нещо малко черно”. Преди броени дни парчето получи гръмка реклама, след като изпълнителката Ивена и претендиращата за права върху песента Габриела си спретнаха зрелищен търкал. Новото лице на „Пайнер” Милица зарадва феновете на фолка също с ново парче - „Сексът продава”. В музикалното шоу се включиха и танцьорите от „Dancing Stars” и денс клуб “Дъга”. Партито уважиха бременната в деветия месец певица Еми Стамболова, Илиян от „Пайнер”, изкусителката Мариела Маврова и приятелят й Христо Ширев, момчетата от „Групата”, Аксиния и звездите от Star Academy - Георги и Мариела, Цецо Елвиса.
27.03.2009 http://www.bulphoto.com/events/16503/
bobsancho
В началото бе словото

Мнение от bobsancho »

Огнената Ивена, заради която стана скандалния бой в „Биад” на раздаването на наградите на популярно фолк списание, отново влезе в интрига, този път, с колежката си от поп жанра Лейди Би. На промоцията на видеоклипа на Ивена към песента "Нещо малко черно" в клуб Тантра, двете бяха засечени да танцуват неприлично с атрактивен млад мъж. Оказа се, че красавецът, който двете се опитваха да си поделят е гаджето на бунтарката лейди Би. Тя обаче съвсем не била обидена от мераците на Ивена, защото имала много либерална връзка с любимия.

На партито в „Тантра” се събра още една двойка - изкусителката Мариела Маврова и любимият й Христо Ширев, за които се говореше, че са се разделили след скандал. Имаше слухове и, че Ширев биел красавицата, но в „Тантра” двамата се появиха усмихнати и влюбени и опровергаха тези слухове. Светлана Терзиева - Сесил/БЛИЦ http://blitz.bg/news/article/41886

Пускам и линкове към сайтовете от които е информацията, за да видите че не си измислям... А на тези с "нежните" коментари няма да отговоря, защото не ми прилича нито да са от СУ, нито да заслужават внимание.Тук си споделяме мнения и всеки има право на глас!!! И за петък, на всички плакати пише, че в НОВИЯ ТАНТРА клуб ще пее КАЛИ и ще е вход свободен за студенти!!!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

radja написа:
И аз не съм била. :wink:

Впрочем кое било новото парче на секс-тигрицата с гръмкото име Милица?! Сексът продава?! Ще й продам аз една бутилка в грозното лице на тая селска тъпа п**** ,която и да е тя
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

JudyRamone написа:
radja написа:
Значи твърде много философствате за хора, които дори не са ходили там. Супер дразнещо е.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Колега bobsancho, по-добре сподели лични впечатления от посещенията си ;) По-интересно ще е.
Все пак във форума има хора, които са били на наградите на Нов Фолк и са видели търкала на 3 метра от себе си.
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ники написа:
JudyRamone написа:
radja написа:
Значи твърде много философствате за хора, които дори не са ходили там. Супер дразнещо е.
Еми дразни се тогава мен тва кво ме грее :lol: Ако искам ще храня, ако искам ще се кефя. Просто е :wink:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

:salute:

Аз само да си кажа позицията. Всеки клуб си има и положителни и отрицателни черти, само че ти тези на Тантра не ги знаеш. Петък ще се аргументирам с впечатления, придобити на място. No hard feelings.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

JudyRamone написа:Еми дразни се тогава мен тва кво ме грее :lol:
На това му се казва арогантност.
Изображение
bobsancho
В началото бе словото

Мнение от bobsancho »

Аз на наградите на Нов Фолк не съм бил и не мога да си изкажа личните впечатления. Иначе за Тантра има много разностранни мнения, повечето от които се основават на стария клуб.Който е бил в новия, не е казал нищо лошо и дори ми го хвалят.И аз ще отида в петък, за да видя за какво иде реч.А и всеки, който иска да разбере, може да дойде, нали е вход свободен за студенти и след това пак да си кажем мненията.Днес гледам някви плакати.... всеки ден пише за различни промоции , певици, безплатни бутилки А У ... Нека всеки, който знае повече да сподели! Джуди, успокой страстите ... не сме се събрали да се дразним, иди виж и тогава сподели!!!
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика

Мнение от humanityisthedevil »

Всички сте зле.
Най-якото място в света е ТЕАТРОТО, дето е до НАТФИЗ.

А тва че някой е бил на наградите на Нов Фолк е крайно обезпокоително. Трудно мога да си представя хора, по-възрастни от 12 годишна възраст, и непринадлежащи към някое етническо малцинство да ходят по такива мероприятия.
Not because the fox barks...
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Пак е време за парковееееее:)
днес висяхме 5 часа в Борисова и се чувствам прекрасно.:)

Що се отнася до Театрото- симпатично е. Типчетата вътре са готини, но не е уютно. А аз обичам като пия някъде, да ми е баш айляк.

по темата Тантра:

ники, стига си ме занимавал с простотии.
Ти си слушаш едисикаквоси и си пиеш едисикъде си. Гледай си кефа и не ме занимавай с глупости. Както виждаш никой вече не възразява на постовете на Бетон отностно това къде и с коя певачка пие. И не защото според всички ни това, видиш ли, е супер яко, а защото просто си е негово право да споделя и ние няма защо да го спираме.

Обаче явни реклами от типа на 20 пъти едно след друго "вход свободен" с букви тип транспарант, формиран от целия китайски народ...еми не, не ми е гот.:) цял ден гледам афиши навън.:) имам желание да видя мнение, а не реклама.

а че Джуди ще те напсува- ако не го направи, ще започна да се притеснявам за нея(=
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

humanityisthedevil написа:А тва че някой е бил на наградите на Нов Фолк е крайно обезпокоително. Трудно мога да си представя хора, по-възрастни от 12 годишна възраст, и непринадлежащи към някое етническо малцинство да ходят по такива мероприятия.
Бате, стига си говорил глупости. Точно на такива мероприятия, за които се влиза с официални покани няма 12 годишни :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

А иначе събитието като организация, представление си беше лукс отвсякъде. :cyclopsani:

И ако говориш за етнически малцинства... да, Бони в това отношение беше малцинство. Взе наградата на Азис, който не присъства, защото нали с Ники Китаеца са скарани, а той сега ходи с Вили. :)

А другия от другото малцинство - Тони Стораро взе наградата за изпълнител на годината :salute: :salute: :salute: :salute: :salute:

И твърде глупаво и детински е да делим талантливите хора на кой ром, кой от турски произход и тн. Супер смотано :x :x :x :x :x
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Заеби неска съм от четири часа та досега навън и ми беше екстра и все още ми е
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Обратно към “Музика и Концерти”