Хора, 2 км задръстване преди Околовръстното
Авто тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Авто тема
оо, а в събота, към 5 без 10, когато излязохме за концерта, трябваше да минем през Драгалевци.
Направо се изумих, къде бяха тръгнали всички тия хора в събота следобед, не знам.
- renesanz
- Легендарен флуудър
мноо ясно!в центъра само градски транспорт и служебни автомобили. ник'ви номера започващи с "К","Н","СС","ОВ" и тн... баси,аз не мога да стигна до работа,щото някой не знае къде отива!castelo написа: За всяко влизане.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Нашият е СО...както казва съседът "Софиянец отскоро"
Надявам се и не за дълго още, де 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
50 кинта за едно влизане - тая са луди. Разбирам да беше за година - звучи приемливо.renesanz написа:мноо ясно!в центъра само градски транспорт и служебни автомобили. ник'ви номера започващи с "К","Н","СС","ОВ" и тн... баси,аз не мога да стигна до работа,щото някой не знае къде отива!castelo написа: За всяко влизане.
renesanz не знам кво ти пречат хората с не-софийски регистрации. Някои могат да карат в пъти по-добре от теб например
Центъра, ако го затворят, лудницата и задръстванията пак ще си останат - да не мислите, че пак ще се стига по-бързо ?!!?!? Само че ще обикаляте през други места, където пак ще е ад. Щото целия този трафик трябва да се пренасочи по другите улици, а колите по-малко няма да станат
п.п. Ето една статия по случая :
http://19min.bg/news/4/1261.html
Като чета статията - еми доста недомислено ми изглежда и много зле. Такси като в Лондон, щото и заплатите ни са като тия в Лондон и стандартите са ни такива
Искат да се нагушат от градски транспорт и таксита с парички @$%#%@

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
И със С и СА има такива.renesanz написа:мноо ясно!в центъра само градски транспорт и служебни автомобили. ник'ви номера започващи с "К","Н","СС","ОВ" и тн... баси,аз не мога да стигна до работа,щото някой не знае къде отива!castelo написа: За всяко влизане.
Днес как се изнервииих...
Към 9 без нещо тръгнах от Студентски. Минавам зоопарка, малко след ловен парк - задръстване
Както и да е, след завоя погледнах светофара, да видя кво стааа в тая държава и кои се туткат, гледам - не работи
Имало задръствания в София. Ще има. Като карат разни кретени, които не знаят къде отиват? Вчера от паметника Левски покрай Ректората и до Орлов бяха ега ти кроманьонците. Как така известна част си заемаме лентата от предното кръстовище, други не могат да си го настанят и карат като хахо. После по цариградското вляво изпреварих всичките кюфлии и в Мусагеница почти не усетих задръстване.
Аз знам знаците и маркировките до болка
До Плиска как седи въпроса с камерите? Принципно там има хора, намалявам, ама да не взема някой път да го мина района на парад със 100+ и послееее

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не знам на Плиска камери да има, поне не съм чувала.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Има. И в двете посоки. Скоро ги слагаха. Всъщност скоро, скоро - една година поне.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Къде са точно ?

-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Pisobella, точно в същия вестник четох статията, но в печатното му издание. Не знам къде ще могат да направят достатъчно паркинги в периферията на идеалния център, но все нещо трябва да се направи. Може да се поспори върху това дали не се изхвърлят малко с тези 50 лв. Но пък я си представете колко щеше да е хубаво в центъра без всички тези коли. 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, хубаво щеше да е.
Хубаво щеше да е и да има по-добри обходни маршрути които да поемат целия поток от коли, да има метро ДО ВСИЧКИ краища на София, транспорта да е хубав и точен, да има също така НОРМАЛНА такса и да има ПАРКИНГИ които да поемат потока от коли които ТРЯБВА да стигнат до периферията на центъра.
И мога да се сетя за още много неща.
Хубаво щеше да е и да има по-добри обходни маршрути които да поемат целия поток от коли, да има метро ДО ВСИЧКИ краища на София, транспорта да е хубав и точен, да има също така НОРМАЛНА такса и да има ПАРКИНГИ които да поемат потока от коли които ТРЯБВА да стигнат до периферията на центъра.
И мога да се сетя за още много неща.

- renesanz
- Легендарен флуудър
в 7 сутринта от НДК до орлов висиш в ужасяващо задръстване и се молиш да запазиш хладнокръвие,за да не слезеш да пребиеш някого с пожарогасителя......
вчера на Хемус тъкмо се намърдах в центъра на кръстовището и тая кошница не само,че беше на 105 градуса,ами и се задави и спря. натискам газта-не мърда,оня отзад свири и псува,аз седя на средата и се надявам да отлепи. оправи се,исках да я взривя вече........
не си е работа тва... един мини хеликоптер и една къща в гората.
вчера на Хемус тъкмо се намърдах в центъра на кръстовището и тая кошница не само,че беше на 105 градуса,ами и се задави и спря. натискам газта-не мърда,оня отзад свири и псува,аз седя на средата и се надявам да отлепи. оправи се,исках да я взривя вече........
не си е работа тва... един мини хеликоптер и една къща в гората.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
105 градуса. Нищо. Щом не е 120 градуса.
Пусна ли ти се вентилатора?
Днес по обед към един и нещо от ФМИ в посока студентски ме хвана не голямо, но все пак задръстване до Химията. Не беше изстинала напълно още водата от "предишната сесия", тръгнах на топло. Там стрелката като плъзна нагоре...
Спрях си като пич, отворих капака, бутнах вентилатора както се пали самолетен двигател от втората световна и започна да върти. Затварям капака, мушкам се бързо и потеглих. Грам не бяха мръднали. Само че не усетих дали тоя вентилатор помага. След няма и минута стъпих на Симеоновското, а там охладих бързо-бързо водата. Всички са в лявата лента за Дианабад, а аз цепя нагоре. Хващам зеленото на Пионер, малко намалявам до зоопарка, слизам на 4-та, подминавам пътеките, после газ до ламаринката, включвам на пета и се вписвам в зеленото. След светофара ако е височка скоростта отпускам педала и понеже е баир нагоре лесно влизам в препоръчителната за участъка.
Само да не ми се изпречи някой селтак, който да ми убие инерцията. Че с това клио едвам я събирам.
Коректен съм и чакам коректност от страна на другите. Но не така седят нещата.
Прост пример:
не правя ляв завой към посолствата за влизане в студентски, ако има коли зад мен!!! Защо да задържам движението? А както се сещате има спрени коли на платното. Продължавам нагоре и си правя завоя на светофара. По-добре да обиколя повече, отколкото да задържам други. Ама някои тъпанари не се интересуват от другите
На отиване в района на ловен парк един зае двете ленти и задържа мен и човека в дясно от мен. Понеже тоя не си знаеше къде да се престрои.
Трябва да питам колегите от Рено клуб България защо вентилатора има нужда от такъв пусков момент с ръка. Предполагам нещо е грипирало. И няма достатъчна сила да тръгне сам, нужна му е помощ.
Ще видя и ще пиша тук.
Пусна ли ти се вентилатора?
Днес по обед към един и нещо от ФМИ в посока студентски ме хвана не голямо, но все пак задръстване до Химията. Не беше изстинала напълно още водата от "предишната сесия", тръгнах на топло. Там стрелката като плъзна нагоре...
Спрях си като пич, отворих капака, бутнах вентилатора както се пали самолетен двигател от втората световна и започна да върти. Затварям капака, мушкам се бързо и потеглих. Грам не бяха мръднали. Само че не усетих дали тоя вентилатор помага. След няма и минута стъпих на Симеоновското, а там охладих бързо-бързо водата. Всички са в лявата лента за Дианабад, а аз цепя нагоре. Хващам зеленото на Пионер, малко намалявам до зоопарка, слизам на 4-та, подминавам пътеките, после газ до ламаринката, включвам на пета и се вписвам в зеленото. След светофара ако е височка скоростта отпускам педала и понеже е баир нагоре лесно влизам в препоръчителната за участъка.
Само да не ми се изпречи някой селтак, който да ми убие инерцията. Че с това клио едвам я събирам.
Коректен съм и чакам коректност от страна на другите. Но не така седят нещата.
Прост пример:
не правя ляв завой към посолствата за влизане в студентски, ако има коли зад мен!!! Защо да задържам движението? А както се сещате има спрени коли на платното. Продължавам нагоре и си правя завоя на светофара. По-добре да обиколя повече, отколкото да задържам други. Ама някои тъпанари не се интересуват от другите
На отиване в района на ловен парк един зае двете ленти и задържа мен и човека в дясно от мен. Понеже тоя не си знаеше къде да се престрои.
Трябва да питам колегите от Рено клуб България защо вентилатора има нужда от такъв пусков момент с ръка. Предполагам нещо е грипирало. И няма достатъчна сила да тръгне сам, нужна му е помощ.
Ще видя и ще пиша тук.

- Ghost rider
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Картинг - среща / състезание
Във форума се срещат доста фенове на мото спорта , затова реших да проверя количеството на картинг феновете и на тези които имат интерес
Ако има хора които си карат редовно или от време на време , предлагам да си организираме някоя среща и да сгреем гумите
, начинаещите и любопитните добре дошли
. Вече времето се стопля и имаме възможност да се позабавляваме , всъщност сега идвам от пистата (Красна поляна) и си прекарах супер .
А за любопитните , които не знаят за какво иде реч , предлагам да цъкнат http://www3.vbox7.com/play:af4f71a1
Е , вие сте .......
А за любопитните , които не знаят за какво иде реч , предлагам да цъкнат http://www3.vbox7.com/play:af4f71a1
Е , вие сте .......
The life is change !
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Re: Картинг - среща / състезание
Аз не съм карал от сума години. Навремето бяха супер измислени. Двигателче от някаква моторетка с верижка към едно от задните колела. А кормилната уредба - някаква рейка завършваща на шлици, мисля че нямаше сферични лагери.
Сега вече диференциал имат ли, скорости... че с едно задвижващо колело и постоянно предавателно число някак си е смешно. Затова не ме изкефиха.
Ама иначе ако ще се събираме за рейсинг среща, брой ме.
Сега вече диференциал имат ли, скорости... че с едно задвижващо колело и постоянно предавателно число някак си е смешно. Затова не ме изкефиха.
Ама иначе ако ще се събираме за рейсинг среща, брой ме.

- Ghost rider
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Картинг - среща / състезание
Не , скорости нямат , нито диференциал. То със скорости всеки може
Като гледам май само аз и ти ще си караме
......... другите се притесняват 
The life is change !