Мда уж посягам ама да се надявам да съм взел ама е съмнителноJoker написа:Май посягаш към парите на старото, а?![]()
Стипендии 2008/2009
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Re: Стипендии 2008/2009
Историк пишман газовик
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Олекнами след като му прогледнах профила все още има надеждаallshallperish написа:Предполагам, че имаше предвид ФМИKavhan Isbul написа:Това за История ли е минимума явно с 5.71 не съм взелMethuselah написа:баф, 5,80 минимален бал...
мноу зубрим вааа![]()
Историк пишман газовик
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Пък аз с моето 5.17 за славянска филология да не се надявам, май
.
Я малко по- оптимистично! Мн хора не са си взели поне по един изпит, така че какво се шашкате
.
Я малко по- оптимистично! Мн хора не са си взели поне по един изпит, така че какво се шашкате
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
От моята специалност да кажем грубо 25-26 човека са подали молби, а само 14 имат право на стипендия. Аз съм някъде на 15то място по успех.
Надявам се доходите да изиграят решаващата роля. До колко това щше стане нямам абсолютно никаква идея...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Доходите НЕ играят никаква роля. Стипендиите са по успех 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Тогава за чий им е да ги пишем?Pisobella написа:Доходите НЕ играят никаква роля. Стипендиите са по успех
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е нали има и социални..... как така нямат никаква роля 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е социалните са друго нещо. Доколкото знам социалните стипендии не са едно и също с тези по успех
Има друг ред за тях. Може и да бъркам.
А за чий пишем доход - нямам идея. Тяхни си някакви неща предполагам
А за чий пишем доход - нямам идея. Тяхни си някакви неща предполагам

- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Добре примерно моята специалност има 44 стипендии и последия е с 5.50,а след него има още 2-ма с 5,50 ,които не взимат стипендии как са решили,че точно 1-я трябва да взима??
После по-надолу в списъка гледам,че от хората с моя бал аз съм най-последен, а подадох молба 1-ден ,така че не са ме класирали по време на подаване на молбата , а са гледали някой друг критерий и кой е той?? Доход ,аз си играя да смятам брутни заплати доходи от стипендии на други членове на семейството,а някои от моите колеги пишат някакви числа каквито има дойде на ума(малки разбира се) и шансат им е по-голям
Всичко сочи ,че взимат дохода за подредбата на хората с еднакъв бал. Догодина ще пиша 200 лева средно и ако съм 1-ви с хората с моя бал тогава ще знам,че Pisobella ни е насаждала грешни твърдения..
После по-надолу в списъка гледам,че от хората с моя бал аз съм най-последен, а подадох молба 1-ден ,така че не са ме класирали по време на подаване на молбата , а са гледали някой друг критерий и кой е той?? Доход ,аз си играя да смятам брутни заплати доходи от стипендии на други членове на семейството,а някои от моите колеги пишат някакви числа каквито има дойде на ума(малки разбира се) и шансат им е по-голям
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Според мен доходът се гледа, иначе няма логика най- отдолу на молбата да пише, че си длъжен да върнеш стипендията, ако си посочил грешни данни... Има си значение.
Не се гледа. Ако хората са с еднкъв бал, се класират всички, въпреки че се налага да отпуснат повече бройки - предполагам, че си имат някакви резерви. Поне преди беше така де.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
На мен "добродушната" лелка от паричен салон ми каза, че не оказва значение. Аз я попитах тогава защо се изисква такава информация и тя само мило ми отговори "Така!" 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тогава дано да има резерви, защото аз съм в тях 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
5.40 за Информатика
Трябваше и аз да си изкарам фалшиво свидетелство от ТЕЛК...
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако минималният е например 5.48, то всички с тази оценка взимат стипендия.
Доходите не се взимат, независимо дали пишеш 300000 или 300, няма никакво значение.
Стипендията се връща, ако си излъгал с личните си данни, социалното си положение и т.н. За парите - не. Защото за доходи не ти искат никакъв документ. Ако се искаха документи, които да доказват доходите ти, тогава щеше и това да влиза в сметките. След като доходът не е "доказан" с документи, то не се взима под внимание, защото всеки може да си измисли каквото си иска.
За това, как сте класирани, ако смятате, че има нещо нередно и че балът ви не е такъв, то ходете при инспекторките и т.н. да се разправяте.
Щом толкова не вярвате,вместо да си измисляте някакви глупости и да се чудите ква е реалността, отидете и разпитайте!
Доходите не се взимат, независимо дали пишеш 300000 или 300, няма никакво значение.
Стипендията се връща, ако си излъгал с личните си данни, социалното си положение и т.н. За парите - не. Защото за доходи не ти искат никакъв документ. Ако се искаха документи, които да доказват доходите ти, тогава щеше и това да влиза в сметките. След като доходът не е "доказан" с документи, то не се взима под внимание, защото всеки може да си измисли каквото си иска.
За това, как сте класирани, ако смятате, че има нещо нередно и че балът ви не е такъв, то ходете при инспекторките и т.н. да се разправяте.
Щом толкова не вярвате,вместо да си измисляте някакви глупости и да се чудите ква е реалността, отидете и разпитайте!