Аз съм напълно съгласен с това ! Но за жалост цялата система е устроена по този начин И ТОВА НЕ Е САМО В БЪЛГАРИЯ! Ако погледнем на запад , сега ще видим едно масово ограбнване на народите там ! Та заради това питам каква алтернатива точно предлагаш , защото трябва да се смени целият модел на управление . Дори и да се вдигнем и накажем виновните какво следва? Не вярвам да изплашиш някой , а по-скоро да разчистиш конкуренцията за някой друг да доиде на тяхно място .FMI написа:Какви слухове?! Костов ми открадна спестяванията и това не е слух, това е факт! И вече обясних как, защо се правиш на луд?
Но въпреки всичко дори за него ще има справедлив процес. Поне ако зависеше от мен щяха да бъдат проверени абсолютно всички, но никой няма да бъде осъен без доказателства. Но дори да няма доказателства за престъпления и кражби, пак трябва да бъде отнето имущество за което не може да бъде доказано законно придобиване! И това трябва да се направи за всички, не само за политиците! Всички мутри в кофата!
Парламентарни избори 2009 г.
- the_oppressed
- В началото бе словото
- Курс: втори
Re: Парламентарни избори 2009 г.
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ
Спестяванията на народа изчезнаха благодарение на инфлацията, до която беше доведена държавата преди ОДС. Деноминализацията е двустранна. Инфлацията, следствие на пост- социалистическата криза у нас обезцени българския лев.FMI написа:Какви слухове?! Костов ми открадна спестяванията и това не е слух, това е факт! И вече обясних как, защо се правиш на луд?
Но въпреки всичко дори за него ще има справедлив процес. Поне ако зависеше от мен щяха да бъдат проверени абсолютно всички, но никой няма да бъде осъен без доказателства. Но дори да няма доказателства за престъпления и кражби, пак трябва да бъде отнето имущество за което не може да бъде доказано законно придобиване! И това трябва да се направи за всички, не само за политиците! Всички мутри в кофата!
Той няма имущество, за което да са го проверили и да са доказали, че е незаконно придобито. Ако имаш предвид къщата в Банкя, доста хора имат вила, къща и повече, без да са политици и да са крали от държавата.
За мутрите съм съгласен и знам точно откъде трябва да се почне.
Knights of the Cross
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Той няма имущество разбира се! Обаче леля му, баба му и братовчед му например имат!Tommy написа:Спестяванията на народа изчезнаха благодарение на инфлацията, до която беше доведена държавата преди ОДС. Деноминализацията е двустранна. Инфлацията, следствие на пост- социалистическата криза у нас обезцени българския лев.FMI написа:Какви слухове?! Костов ми открадна спестяванията и това не е слух, това е факт! И вече обясних как, защо се правиш на луд?
Той няма имущество, за което да са го проверили и да са доказали, че е незаконно придобито. Ако имаш предвид къщата в Банкя, доста хора имат вила, къща и повече, без да са политици и да са крали от държавата.
За мутрите съм съгласен и знам точно откъде трябва да се почне.
Аз ще го осъдя на един гладиаторски бой с мен. Ако излезе на два крака от ринга, ще му подаря свободата! Но ще се постарая да излезе на инвалидна количка и да си остане така цял живот и то в затвора! Обаче искам да важи правилото че ако без да искам го убия, това не е престъпление!
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Това къде си го чел- в "24 часа" ли, или нещо подобно?FMI написа:Той няма имущество разбира се! Обаче леля му, баба му и братовчед му например имат!
Къща в Драгалевци и в Драгоман можеш да имаш и без да окрадеш държавата. Ако познаваш смейството и имуществото им, ще призная, че си прав, обаче се съмнявам. Съмнявам се и да имаш доказателства и да не говориш отново наизуст.
Ето ти пример за тоталитарно правосъдие. После ми обяснявай свободолюбивите си възгледи!FMI написа:Аз ще го осъдя на един гладиаторски бой с мен. Ако излезе на два крака от ринга, ще му подаря свободата! Но ще се постарая да излезе на инвалидна количка и да си остане така цял живот и то в затвора! Обаче искам да важи правилото че ако без да искам го убия, това не е престъпление!
Knights of the Cross
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да си помрънкам ли пак за "Зелените" и анкетата... или да ви оставя да си спорите за Костов... Ами, помрънках си и ви оставям. 
~ Кътчето ~
- FMI
- Плиний Стари
Отното ми изкривяваш думите, типично... Къде си ме видял да говоря на изуст? Или може би отново не си ме разбрал! Аз имам доказателства! Неща които не са тайна, но все пак ще ги оставя за съда, ако някой ден решат да го съдят и да ме призоват! И аз съм 100% сигурен че ако бъде съден, няма да му се размине! И от там вече казвам че ще проявя милосърдие и ще му дам този шанс да си избере да остане в затвора или да се изправи срещу мен! Така като гледам сме една категория, дори може и по тежък да е и затова двубоят ще е напълно честен, от там нататък не виждам какъв ти е проблема? Аз лично искам да му отмъстя, но само ако той се съгласи. Тук той не губи своя избор! Дори трябва да се измисли едно реалити шоу където всеки да има право да предизвика депутат/мутра/затворник и той разбира се има право да се съгласи или да откажеTommy написа:Това къде си го чел- в "24 часа" ли, или нещо подобно?FMI написа:Той няма имущество разбира се! Обаче леля му, баба му и братовчед му например имат!
Къща в Драгалевци и в Драгоман можеш да имаш и без да окрадеш държавата. Ако познаваш смейството и имуществото им, ще призная, че си прав, обаче се съмнявам. Съмнявам се и да имаш доказателства и да не говориш отново наизуст.Ето ти пример за тоталитарно правосъдие. После ми обяснявай свободолюбивите си възгледи!FMI написа:Аз ще го осъдя на един гладиаторски бой с мен. Ако излезе на два крака от ринга, ще му подаря свободата! Но ще се постарая да излезе на инвалидна количка и да си остане така цял живот и то в затвора! Обаче искам да важи правилото че ако без да искам го убия, това не е престъпление!
Кажи си доказателствата. Колкото до съденето, срещу него бяха повдигани дела, поне за едно съм сигурен и то по времето на сегашното правилтество. Смятам, че ако имаше доказателства, или поне възможност да ги скалъпят, щяха да го направят. Обаче той беше оправдан.FMI написа:Отното ми изкривяваш думите, типично... Къде си ме видял да говоря на изуст? Или може би отново не си ме разбрал! Аз имам доказателства! Неща които не са тайна, но все пак ще ги оставя за съда, ако някой ден решат да го съдят и да ме призоват! И аз съм 100% сигурен че ако бъде съден, няма да му се размине! И от там вече казвам че ще проявя милосърдие и ще му дам този шанс да си избере да остане в затвора или да се изправи срещу мен! Така като гледам сме една категория, дори може и по тежък да е и затова двубоят ще е напълно честен, от там нататък не виждам какъв ти е проблема? Аз лично искам да му отмъстя, но само ако той се съгласи. Тук той не губи своя избор! Дори трябва да се измисли едно реалити шоу където всеки да има право да предизвика депутат/мутра/затворник и той разбира се има право да се съгласи или да откажеЧе и без това доста ще понапълним затворите! И пак повтарям, там ще са само виновните! Ако Костов се окаже невинен, няма да влезе в затвора и с пръст няма да го пипна! Но от него ще почна! Не може един престъпник, обрал целия български народ, не само че е на свобода, а е лидер на партия, това е недопустимо, това е само в България! Това е тотална гавра и подигравка с нас, дори само заради това си заслужава да се надигнем!!! Трябва да има справедливост!!! Трябва да спрат да ни пият кръвта!!! Признай си какъв ти е той, ти не може да го защитаваш, ако нямаш пряка изгода от неговата свобода и от това той и такива като и около него да продължават да крадат!!!
Колкото до въпроса какъв ми е- ако имаш предвид роднина, или човек, от който сме били облагодетелствани- не не съм, нямаме подобни вързки с него.
Колкото до хората около него- тук имаш проблясък. Наистина около него в ОДС доста хора се облагодетелстваха, което сега се опитват да избегнат в ДСБ.
Knights of the Cross
- FMI
- Плиний Стари
Аз не съм казал че е пълен идиот, като някой други, да си точат директно... Но смятам че това че ВСИЧКИ около него са крали е достатъчно доказателство. И чадърите в затвора!Tommy написа:Кажи си доказателствата. Колкото до съденето, срещу него бяха повдигани дела, поне за едно съм сигурен и то по времето на сегашното правилтество. Смятам, че ако имаше доказателства, или поне възможност да ги скалъпят, щяха да го направят. Обаче той беше оправдан.FMI написа:Отното ми изкривяваш думите, типично... Къде си ме видял да говоря на изуст? Или може би отново не си ме разбрал! Аз имам доказателства! Неща които не са тайна, но все пак ще ги оставя за съда, ако някой ден решат да го съдят и да ме призоват! И аз съм 100% сигурен че ако бъде съден, няма да му се размине! И от там вече казвам че ще проявя милосърдие и ще му дам този шанс да си избере да остане в затвора или да се изправи срещу мен! Така като гледам сме една категория, дори може и по тежък да е и затова двубоят ще е напълно честен, от там нататък не виждам какъв ти е проблема? Аз лично искам да му отмъстя, но само ако той се съгласи. Тук той не губи своя избор! Дори трябва да се измисли едно реалити шоу където всеки да има право да предизвика депутат/мутра/затворник и той разбира се има право да се съгласи или да откажеЧе и без това доста ще понапълним затворите! И пак повтарям, там ще са само виновните! Ако Костов се окаже невинен, няма да влезе в затвора и с пръст няма да го пипна! Но от него ще почна! Не може един престъпник, обрал целия български народ, не само че е на свобода, а е лидер на партия, това е недопустимо, това е само в България! Това е тотална гавра и подигравка с нас, дори само заради това си заслужава да се надигнем!!! Трябва да има справедливост!!! Трябва да спрат да ни пият кръвта!!! Признай си какъв ти е той, ти не може да го защитаваш, ако нямаш пряка изгода от неговата свобода и от това той и такива като и около него да продължават да крадат!!!
Колкото до въпроса какъв ми е- ако имаш предвид роднина, или човек, от който сме били облагодетелствани- не не съм, нямаме подобни вързки с него.
Колкото до хората около него- тук имаш проблясък. Наистина около него в ОДС доста хора се облагодетелстваха, което сега се опитват да избегнат в ДСБ.
Не съм казал всички. И сини бяха против депутатския имунитет.FMI написа:Аз не съм казал че е пълен идиот, като някой други, да си точат директно... Но смятам че това че ВСИЧКИ около него са крали е достатъчно доказателство. И чадърите в затвора!
Knights of the Cross
- FMI
- Плиний Стари
Разбира се че ще има и сини против - то не може всички да са намазали, все има някой дълбоко обиден че не са му подшушнали в точния момент какво да прави...Tommy написа:Не съм казал всички. И сини бяха против депутатския имунитет.FMI написа:Аз не съм казал че е пълен идиот, като някой други, да си точат директно... Но смятам че това че ВСИЧКИ около него са крали е достатъчно доказателство. И чадърите в затвора!
Мнението беше единодушно, обаче няма да споря с тоталното ти и безалтернативно отрицание.FMI написа:Разбира се че ще има и сини против - то не може всички да са намазали, все има някой дълбоко обиден че не са му подшушнали в точния момент какво да прави...
Knights of the Cross
- FMI
- Плиний Стари
То няма какво да се спори, имунитет има ли - има... Защо има?! Не трябва да има!Tommy написа:Мнението беше единодушно, обаче няма да споря с тоталното ти и безалтернативно отрицание.FMI написа:Разбира се че ще има и сини против - то не може всички да са намазали, все има някой дълбоко обиден че не са му подшушнали в точния момент какво да прави...
Като свалят на някой имунитета и го осъдят после, тогава ми говори! Ама не 2 месеца условна и глоба 5 лева, а истинска присъда!
- the_oppressed
- В началото бе словото
- Курс: втори
Няма каво да се спори- малко политически сили имат интререс от свалянето му, с цел да се избистри българската парламентарна политика.FMI написа:То няма какво да се спори, имунитет има ли - има... Защо има?! Не трябва да има!
Като свалят на някой имунитета и го осъдят после, тогава ми говори! Ама не 2 месеца условна и глоба 5 лева, а истинска присъда!
Knights of the Cross
За мен лично управлението на България по времето на Иван Костов е най-силното за страната ни в последните 10 години. Един от най-големите икономисти в България.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!