Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от Тодорът »

Inchetoo написа:
Тодорът написа:
Inchetoo написа:Аз вече си харесах рокля, бях и на първа проба. :) Купих си и обувки и чанта. Останаха ми само бижутата.
е я покажи ги де:) снимка чакаме... :)
Ето я чантата и обувките - не са много фотогенични, на живо са по-хубави. :P

NikТa, с риск да проявя малко нахалството си, но били ни показала твоята рокля? :) Аз също много исках моята да е червена, но нито една рокля в такъв цвят не ми грабна окото.
не ги отваря...качи ги някъде другаде :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

NikTa написа:Тази рокля е точно това, което търсех - семпла, стилна и с блясък (но не натрапчив или в стил Гергана Петкана Преслава и прочие... просто блясък. :*:s 8) )
Аре пак някой се изказа. Обикновено такива не са виждали жива фолк певица.
Петкана все още няма на небосклона въпреки нароилите се певици на последък.

Снощи на наградите на Нов Фолк имаше рокли за 5 бала. Всичките стилни, елегантни... :cyclopsani:
Изображение
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Прав си, не съм. :lol: Може би защото съвсем не изгарям от желание...
Не споря, че могат да имат и добър "стайлинг"... :glasses7: Идеята е, че като цяло в "другите среди" всяко прекалено лъскаво, кичозно или натруфено нещо бива окачествявано по Този начин.
Сиреч, такъв е лафът, пич.. ;)
Колкото до Петкана - беше си чиста ирония... :compress: Макар че, както са тръгнали да им се изчерпват имената от Списъка, нищо чудно и такава да се пръкне. :lol:
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Мацка, назаде си с матр'яла.

Сега вече са модни чужди имена - Ерик, Джордан, 16 годишните Стефани, Саманта...
Очакваме Брук, Миранда...
Изображение
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Аз пък искам на бала да завали! Да им се развали претруфения грим на всичките умрели селянки, къде половината не са от града, и да си изпоцапат еднодневните рокли в локви! Щото моя костюм се пере, но примерно роклята за 1600(реален случай) сигурно ще я вадят на лентички от пералнята...

Както и да е. Бала не е нищо особено, не мога да си търпя класа, затова отивам, разбиваме се с когото както трябва, купони а-у, и айде време е отново за учене и работа ;)
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Хммм...явно съм една от малкото, които са си харесвали класа и са си прекарали страхотно на бала :roll:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Mushmul написа:Хммм...явно съм една от малкото, които са си харесвали класа и са си прекарали страхотно на бала

Засрами се! :mrgreen:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Mushmul написа:Хммм...явно съм една от малкото, които са си харесвали класа и са си прекарали страхотно на бала :roll:
Ставаме две. :wink:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
innamorata
Да живей словото
Специалност: Maтематика и информатика
Курс: първи

Мнение от innamorata »

аз съм 50 на 50, с половината се разбирах, с другите не :lol:
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

:lol: абе радвайте се на хората си в даскало,че после не се знае кво ви чака :lol: .аз последните дни не можех да търпя дори и мойте фр там..нещо ми бяха писнали..обаче сега ми става толкова смешно и тъпо като се сетя кви глупости са ме дразнили.. в момента времето,което прекарваме заедно е безценно :) ,а и всичко,което сме правили преди тва също..уникалнички са ми и мн си ги обичам,др като тях няма :girl_pinkglassesf: !!!
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Ако има поне двама-трима човека в класа, на които да държите, с подходящата нагласа можете да си изкарате страхотно. Тези, с които не се погаждате хич няма да ви пречат, защото ще знаете, че вече няма да се виждате :P Аз си харесвах класа с малки изключения и се чувствах перфектно на бала, а май не го чаках с особено нетърпение. Но просто потегляйки от вкъщи, където за мен лично беше досадната част си реших, че това е моят ден и трябва да си изкарам супер, и така и направих :mrgreen:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Според мен точно пък на бала няма да ви дреме кой знае колко за хората, които не харесвате. Или ще ги игнорирате, или ще им обсъждате тъпите дрешки, или ще им се подигравате, когато се напият като свине.. В случай, че и вие не сте вече под/върху масата, де :lol: При всички положения, не е добре да отиваш с някаква специална нагласа.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

ShadowsInBlue написа:или ще им обсъждате тъпите дрешки
Да, коментарите за дрехите на другите са тема номер едно. Така е било, явно така и ще бъде.

А не е ли по-добре да погледнете себе си? Не правете като Денди. В темата за клубовете написах как ме изнерви тоя недоклатен педераст.

За бала си изберете облекло, все едно ще ходите на класически концерт. Лъскави ризи, лъскави вратовръзки, блестящи ревери, змийски обувки и всякакви педерастии - *** за тях.
На поп-фолк мероприятия се случва да налазват яко гейове и те хвърлят лоша светлина към фолкаджиите. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Малко съвети от мен. Сакото оставяйте на закачалка, не по столове, не захвърлени, зае**ни и пр. Вратовръзките не ги връзвайте по глави, крака и Бог знае още колко места. Винаги ги носете, а най-дразнещо е - разкопчани горни копчета на ризата и показваща се космата гръд.
Не си мачкайте панталоните - ръбовете трябва да се виждат.
Ако искате да се разкършвате - под маси, над маси, да се заливате... ОК, но идете с дънки, блузка и маратонки. Не върви с официално облекло, в честия случай - не толкова евтино, за да се съсипва за 2, 3, 4 вечери... да го играете селски лекета.

За жените мога да кажа от гледната точка на мъж... Първото от което е - не прекалявайте с бижута, второто - не си правете селски тунинг на лицето... ъъъ исках да кажа мейк ъп. Аз не мога да се изкажа с вещина по въпросите за рокли, прически - само мога да кажа кое ми харесва и кое не, но за държането казвам абсолютно същото - според облеклото. Че много трогваща е гледката по улиците - патешки вървеж (раните вече не се търпят) с токчета в ръка. Само че аз не проявявам съчувствие, защото мозъкът е виновен, а за него цяр няма. Като ще лудеете, отидете с нещо друго.

Дотук обаче умрели няма. И натровени да има, то те си патят и никой друг заради тях.
Идва най-големият ми съвет: не карайте пили и не се качвайте при пияни! Дори и да сте трезви, това че сте костюмирани и возите неква до вас, не ви правят големия шофер. Удължавайте си пишката извън движението! Още повече - не се сдобивайте с "по-такава" кола. Няма смисъл. Тя изисква доста опит, който вие го нямате. А не прилича скъпа кола да се кара яваш-яваш. Смешно е.
Никога КАТ не са били страшилището по баловете, което е жалко, защото концентрацията на неспособни водачи (наличието на книжка също не променя нещата като с вълшебна пръчица) е най-голяма :?
Изображение
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

офффффффф тва за дрехите е пълна фафла..според мен пък никой не забелязва с кво си облечен..секи е с няква рокля там,костюм ..абсолютно еднообразие..някой е умрял да ви гледа дрехите и да ви обсъжда :lol: ..аз поне разбрах кой как е изглеждал чак от снимките след тва ;) ,а колата наистина е голяма простотия..аз бях с някво обикновено bmw въпреки,че съм car фен ;) ...и това също не прави впечатление..мога да ви гарантирам,че на бала едва ще забележите колите на собствените си fr ;) и сичко се развива толкова бързо,че няма да успеете да обърнете внимание на никой както си трябва.
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Мен покрай тази история и литература, еуфорията по бала изобщо не може да ме хване. Но иначе бавно и методично трупам рокли, рокли, рокли, пък накрая ще избирам Роклята за бала.
Колкото и маловажно и прочие да е всичко все пак е "веднъж" в живота. Ама сега пък да кажа, че ще ми липсва чак толкова ... Сигурно, обаче след 24 вече ще е минало и спомен- изобщо 5-те години с този клас, а в спомените човек винаги помни предимно хубавите неща, така че - те ще ми липсват. И всичко ще изглежда по-различно, ама няма да плача пък, пф. Живея с мисълта, че следва нещо много, много по-хубаво и интересно. (:

Големият проблем иначе (да се върна на самия бал) са обувките! :shock: Не знам за вас, но на мен ми се струват всички абсолютно вертикални. Ок, разбирам, че ще са високи обувки, разбирам да са много високи, ама 15 сантиметра токче, омг, че аз не мога три стъпки да направя с тях, а уж цяла година старателно тренирам :lol:

Я кажете някой хубав магазин за обувки, моля.

И да, за ръкавици например. :roll:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”