[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
Една жена, която се скара с контрольорката в автобуса. Не можах да повярвам колко невъзпитани хора има
Контрольорката понесе толкова солени обиди, че чак на мен ми стана неудобно, че ги чувах.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Много неприятни новини за близък приятел. Лошото е, че и развръзката е доста отложена във времето. Уф, 'начииии... 
А и днес се навършват 14 години от смъртта на Ал Бартън - прекрасният вокалист на "Смоуки".
А и днес се навършват 14 години от смъртта на Ал Бартън - прекрасният вокалист на "Смоуки".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- DADO
- Легендарен флуудър
Странно, обикновенно контрольорките се държат като прасета.chaplata написа:Една жена, която се скара с контрольорката в автобуса. Не можах да повярвам колко невъзпитани хора имаКонтрольорката понесе толкова солени обиди, че чак на мен ми стана неудобно, че ги чувах.
Ibiza DJ
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Изтрих си всички смс-и от телефона по погрешка! А някои бяха още от 2004 година. Имаше някои цяло съкровище
Никога няма да си го простя 
Каквото и вчера.. Не мога да спя или да ям заради възпалени венци. А, и ми никнат мъдреци, които решиха, че искат повечко място в устата ми и разместват другите ми зъби. И боли ужасяващо много. Мрън.
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
пращат ми странни съобщения...
отгоре на всичко се оказа,ч е промоцията за 100 безплатни смс-а на лууп трае 6 месеца независимо от продължителността на договора ти... познайте кой плаща 18 лв вместо 5....
отгоре на всичко се оказа,ч е промоцията за 100 безплатни смс-а на лууп трае 6 месеца независимо от продължителността на договора ти... познайте кой плаща 18 лв вместо 5....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Притеснено ми е за един човек
Като птичка в небесата 
Болка. Трябваше да ми е минал контузеният пръст от снощи, ама тцъ. Толкоз е досадно да пишеш само с лява ръка, хгррр.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Приветствам. Особено ако жената е била в правото си! То с тая долна паплач "контролата", как ще се оправиш иначе?chaplata написа:Една жена, която се скара с контрольорката в автобуса. Не можах да повярвам колко невъзпитани хора имаКонтрольорката понесе толкова солени обиди, че чак на мен ми стана неудобно, че ги чувах.
СМС-и - нищо работа. Номерата са важниMushmul написа:Изтрих си всички смс-и от телефона по погрешка! А някои бяха още от 2004 година. Имаше някои цяло съкровищеНикога няма да си го простя
А Ивайло и Стефо да не са баннати

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Едни приятели се изпокараха лошо. Хем и двамата бяха прави по своему, ама този път (вероятно за пръв и последен, всъщност), реших да си трая - да не се опитвам да им обяснявам каквото и да било, да не вземам страна, да не се правя на миротворка и да ги оставя да се разправят. Не за друго, просто прецених, че ако се обадя, ще стане голям въргал. На косъм бяха - и то за к'во? За глупости.
И се тревожа за един приятел, ама нищо не мога да направя, за да му помогна.
А, да - и ще пропусна концерта в операта, защото обещах на приятел да ида с него на концерта на Стефан Миленкович в зала "България". Изобщо не помислих за датата... ама нищо, би трябвало да е хубав.
Изобщо... ама че ден!
И се тревожа за един приятел, ама нищо не мога да направя, за да му помогна.
А, да - и ще пропусна концерта в операта, защото обещах на приятел да ида с него на концерта на Стефан Миленкович в зала "България". Изобщо не помислих за датата... ама нищо, би трябвало да е хубав.
Изобщо... ама че ден!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Апартаментът ми е пълен с майстори. Един зида стена, втори вана, трети лепи плочки. Все още са вкъщи. Трудолюбиви хора бива, бива, ама то... Уххххх... Искам малко спокойствие вече.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

ох, много труден характер имам
...все не мога да се разбера с хората

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Не са баннатиБeтон написа: А Ивайло и Стефо да не са баннати![]()
![]()
Мисля, че бяха най-малките потребители, които някога са се регвали в този форум, пък не вярвам някой да е успял да ги укроти по друг начин!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)