Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Нееееее! Абсурд! Конспекта за матурата ти включва всички автори, изучавани в 11 и 12 клас
. Успех и на теб!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- silviyas
- В началото бе словото
Може въпросът ми да ви се стори глупав, но мога ли с входящия си номер за изпита да вляза някъде в сайта ? И ако може - откъде ? Аз не мога да го намеря...
Life is too short to drink cheap beer
Входящия си номер можеш да използваш в т.нар. персонална информация за проверка на оценката от предварителния изпит. Такава възможност ще получиш най-вероятно едва когато резултатите са готови. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Аз пък имам питане за 2 път,ще правим ли среща,че аз заминавам и няма да мога да дойда,ако не се организираме до петък....
Благодаря предварително 
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Антоний
- Пишете, о, братя
Братле, остави някакъв телефон и хората ще се свържат са теб 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
аз също заминавам в този петък. И ако желаете час преди курса да се чакаме пред факултета. Там на пейките точно пред входа. А за темата "Амнезия" в какви насоки бихте писали? Аз си мисля че ще дадат нещо за убийства, или "Ентропа" или нещо за изборите...
Аз пак да попитам нещо... за подаването на документите. Пише до 30, значи включително, нали така?
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами, хора, на тия въпроси с "включително" и "изключително" могат да ви отговорят само работещите в СУ. Врътнете един телефон, свържете се с когото трябва и напишете тук, за да знаят всички...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Антоний
- Пишете, о, братя
NikTa, това трябваше отдавна някой да го каже 
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами така е, ама докато едните само си питат, а другите само си чакат.....не става.
Между другото, тази идея, която беше спомената по-горе - за срещата час преди курса, на пейките, на мен лично много ми допадна. Колкото да се съберем и да се запознаем. Пък кафетата и бирата - след.
Оставаме ли на този вариант, народе?
Между другото, тази идея, която беше спомената по-горе - за срещата час преди курса, на пейките, на мен лично много ми допадна. Колкото да се съберем и да се запознаем. Пък кафетата и бирата - след.
Оставаме ли на този вариант, народе?
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз съм твърдо ЗА 
Мисля утре да се обадя, за да разбера точно от колко часа ще е курсът и къде ще се провежда. Предполагам, че вече би трябвало да е ясно..
Мисля утре да се обадя, за да разбера точно от колко часа ще е курсът и къде ще се провежда. Предполагам, че вече би трябвало да е ясно..
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- silviyas
- В началото бе словото
Аз също ще дойда. Така или иначе момичето ми каза да съм по-раничко там за да платя курса. Аз ще имам интернет там, така че пак ще пиша. Предполагам всики ще се обадим и ще разберем в колко часа почва курса и уговорката остава 1 час преди това.
Life is too short to drink cheap beer
- darika
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И аз съм с вас , като разберем точния час на курса ще е по - конкретна уговорката ... за сега 1 час преди началото на курса пред факултета .
И аз утре ще звънна да видя до колко часа работят за да мога на 31 - ви да си платя таксата .
И аз утре ще звънна да видя до колко часа работят за да мога на 31 - ви да си платя таксата .
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Мерси за взетото решение без кворум
Ще псоделя с вас това,ако някой не го е гледал все още
http://www.vbox7.com/play:5b48b5ac
Иначе на срещата всеки ще си каже никчето и ще си полафим сериозно не,че сега не го правим,но на живо е друго
http://www.vbox7.com/play:5b48b5ac
Иначе на срещата всеки ще си каже никчето и ще си полафим сериозно не,че сега не го правим,но на живо е друго
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......