Св. Валентин наближава - как ще празнувате?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Св. Валентин наближава - как ще празнувате?
На 14-ти февруари Интернет Младежка Медиа "СветЪ" организира парти по случай деня на влюбените. Партито ще се състои от 17.30 на Моста на влюбените пред НДК. За влюбените двойки ще има изненади, а самотните сърца ще имат уникалната възможност да срещнат своята половинка. Купидоновата стрела ще долети под формата на балон с късмет, който ще ви срещне с друго самотно сърце. Какво ще стане после? Това зависи само от вас - флирт, приятелство или една нова любов. Партито ще продължи в столичен клуб, а приятното прекарване е гарантирано.
www.svetu.com - Това е сайтът на медиата.
Една възможност за тези, които още се чудят как да прекарат празника и по-точно за тези, които ще го празнуват, разбира се!
www.svetu.com - Това е сайтът на медиата.
Една възможност за тези, които още се чудят как да прекарат празника и по-точно за тези, които ще го празнуват, разбира се!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Трифон рулира, к'ви са тия капиталистическо-империалистически празници и плюшени сърчица с ръчички
, а както на 14 имам изпит, хич няма да ми е до Купидончета, виж "Гюлето" как ша го уважа'ам.......
иначе ако ме набият и накарат да преосмисля идеологията--сигурно на индийски ресторант, после където сабя покаже....
/пък и то не е сигурно ще празнувам ли
/
иначе ако ме набият и накарат да преосмисля идеологията--сигурно на индийски ресторант, после където сабя покаже....
/пък и то не е сигурно ще празнувам ли
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Супер тъпотия е това с Валентинките и цялата история около "СВЕТИ ВАЛЕНТИН"!
Просто машина за пари!
Ако гаджето ми се изпречи на 14-ти с букет, ще му го нахлупя на главата!
... Сетил се!
Тъй като не съм нито пияница, нито малоумна кокошка, която се впечатлява от червени рози в определени дни, 14 февруари ще бъде просто още една прекрасна вечер с моето милото и с нищо няма да се различава от другите дни...
Ако гаджето ми се изпречи на 14-ти с букет, ще му го нахлупя на главата!
Тъй като не съм нито пияница, нито малоумна кокошка, която се впечатлява от червени рози в определени дни, 14 февруари ще бъде просто още една прекрасна вечер с моето милото и с нищо няма да се различава от другите дни...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка: