Да живее бюрокрацията!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
по повод на нелюбезните секретарки - едва ли има някой, който да не се е сблъсквал с тях...
мен пък не искаха да ме запишат 2-ра специалност Немска филология - шефката на катедрата ми каза да се преборя с администрациятя, иначе няма проблем да ме запишат. но аз не успях да се преборя с тях, защото ме пращаха постоянно в 3-та глуха...
(
какво да се прави???
явно никой не е в състояние да ги накара да работят
мен пък не искаха да ме запишат 2-ра специалност Немска филология - шефката на катедрата ми каза да се преборя с администрациятя, иначе няма проблем да ме запишат. но аз не успях да се преборя с тях, защото ме пращаха постоянно в 3-та глуха...
какво да се прави???
- milady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
това е прекалено-едно е да те навикват за някакви дребни неща,но съвсем друго е, когато имаш право да запишеш 2ра специалност и единственото, което ти пречи, е отношението на администрацията.linda написа:мен пък не искаха да ме запишат 2-ра специалност Немска филология - шефката на катедрата ми каза да се преборя с администрациятя, иначе няма проблем да ме запишат. но аз не успях да се преборя с тях, защото ме пращаха постоянно в 3-та глуха...(
какво да се прави???
аз писах 1 меил по този въпрос на председателя на КОКОАП както ме посъветваха, досега нямам отговор, занапред ще видим-stay tuned!
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Инадзо Нитобе
Това, което казвате за втората специалност или за езиците...направо не знаех, че всичко това зависи от тях. Как може да се съсредоточат толкова важни дейности в ръцете на неблагонадеждни и озверели секретарки. Май са там с цел да прецакат тази част от бъдещото поколение, която не е достатъчно издръжлива на българската администрация...защото май не само в университета е така.
- Гост
- Пишеща машина
Мда... Не са много отвзивчиви... Но пък секретарките към катедрата за допълнително обучение към СУ / на 4ти км/ са направо самата учтивост...
Макар че напоследък от ФКНФ не са се ебавали с мен ... като например да се чудят как успял да завърша първи курс...
Но много власт е съсредоточена в ръцете им... и тя явно ги променя...
Същия синдром имат и някои касиерки, от тия дето дават заплати
Макар че напоследък от ФКНФ не са се ебавали с мен ... като например да се чудят как успял да завърша първи курс...
Но много власт е съсредоточена в ръцете им... и тя явно ги променя...
Същия синдром имат и някои касиерки, от тия дето дават заплати
- milady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Алилуя!!Получих отговор от КОКОАП-ако си спомняте, още в началото на темата стана дума.А отговорът е следния (надявам се че авторът няма да има против да му дам публичност...)
За всички онези, които отвреме-навреме се питаха:"Какво ли отговориха от КОКОАП на milady за проблема с отдел "Студенти"?"
"Ще видим какво можем да направим по въпроса
А ние можем много
КОКОАП е в състав 30000+ студента, няколко хиляди преподаватели
и администрация + още
Значи сме много силни
Добре ще да имаме името на тази жена
Така ще се радва на засилен интерес от страна
на подставените лица на КОКОАП
Добре ще да е и студентите да бъдат малко по-толерантни
към администрацията. Знаеш колко неща прави тя за нас
Как постоянно ни улеснява живота...
Продължавай да номинираш
Анонимността е гарантирана
Поздрави
KOKOAП"
"Ще видим какво можем да направим по въпроса
А ние можем много
КОКОАП е в състав 30000+ студента, няколко хиляди преподаватели
и администрация + още
Значи сме много силни
Добре ще да имаме името на тази жена
Така ще се радва на засилен интерес от страна
на подставените лица на КОКОАП
Добре ще да е и студентите да бъдат малко по-толерантни
към администрацията. Знаеш колко неща прави тя за нас
Как постоянно ни улеснява живота...
Продължавай да номинираш
Анонимността е гарантирана
Поздрави
KOKOAП"
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Инадзо Нитобе
-
penka_agova
- В началото бе словото
...Пенка Агова не е ли една младичка с къса руса коса???
[/quote]
хаха,значи да поясня: Пенка Агова е наи-възрастната с късата коса(бабичката както ве4е я определихте) тази с русата къса коса и червенокосата са на правото ама и 3-те са коя от коя по-учтиви!!!!!значи каква е логиката в отдел Студенти: колкото по-зле се държим с малките напористи студентчета,толкова по-рядко ще идват при нас,толкова повече кафета ще пием!!!!!!!!!!!!!!!
Чудя се само как тези жени не си дават сметка,че като не ми свършат работата, за която съм при тях ще ме виждат не веднъж а още 5 пъти,защо удължават и моята и тяхната агония от взаимното общуване???това са въпроси, на които никои не може да даде отговор
Какво може да се направи? - не искам да съм черногледа,но реално нищо:тези жени са в администрацията от преди Балканската война(както обича да казва самата Агова: Аз 32 години съм този университет и такова нещо като вашето никога не е било
),т.е. те се държат така именно защото не са застрашени,никакви молби,подписки или протести не са по-силни от техните връзки в ЮФ за да се постигне нещо по въпроса...надеждата е в новата вълна в ЮФ администрацията,която според скромните ми математически сметки ще дойде след 20-30 години. Приятно чакане...... 
хаха,значи да поясня: Пенка Агова е наи-възрастната с късата коса(бабичката както ве4е я определихте) тази с русата къса коса и червенокосата са на правото ама и 3-те са коя от коя по-учтиви!!!!!значи каква е логиката в отдел Студенти: колкото по-зле се държим с малките напористи студентчета,толкова по-рядко ще идват при нас,толкова повече кафета ще пием!!!!!!!!!!!!!!!
Чудя се само как тези жени не си дават сметка,че като не ми свършат работата, за която съм при тях ще ме виждат не веднъж а още 5 пъти,защо удължават и моята и тяхната агония от взаимното общуване???това са въпроси, на които никои не може да даде отговор
Какво може да се направи? - не искам да съм черногледа,но реално нищо:тези жени са в администрацията от преди Балканската война(както обича да казва самата Агова: Аз 32 години съм този университет и такова нещо като вашето никога не е било
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: