КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
май говори за темите за промишленостите(транспорт,химическа и т.н.) ..
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
Kremcheto написа:gabi..gabi написа:Ако се падне икономика.. загубена съм
коя тема имаш предвид точно? аз за такава тема незнам
Имам предвид икономическа география (ХВП, ЛП, ХП) - не са ми много присърце
дано да се падне нещо от природната геогр.
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
а ти как си с растениевъдството и животновъдството?
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
Растениевъдството не съм го бутвала изобщо. Имам на ум, че ще се теглят 2 теми и ако се падне растениевъдство ще работя по другата. 
дано да не ги дадат 
-
gabi..gabi
- В началото бе словото
То като се замисля... не знам какво искам да ми се падне, много е лудо
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Транспортна промишленост.
Eй тва го напишете и ще гледате СУ от 100 метра.

Eй тва го напишете и ще гледате СУ от 100 метра.
KRSOne написа:Транспортна промишленост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sucks
хахаахааKRSOne написа:Транспортна промишленост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eй тва го напишете и ще гледате СУ от 100 метра.![]()
![]()
![]()
въпрос- като толкова не се позволява драскането по листа ( да не се сметне за знак) ся остана и да ми кажите, че ако сбъркам нещо не мога да го зачертна и да го поправя, ми то и тва си е драскане
Внимавай какво си пожелаваш...
-
diana_taseva
- В началото бе словото
абе хора ако примерно на предварителния имам 6 а на редовния 2 или обратното мога ли да кандидатствам защото в сайта пише:''Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.''
ами преди започването на самия изпит,те ще ни дадт инструкции какви скоби да използваме,вместо да задраскваме сбърканото и какви скоби за допълнителната информация..поне аз така знам ..Kremcheto написа:
хахаахаа
въпрос- като толкова не се позволява драскането по листа ( да не се сметне за знак) ся остана и да ми кажите, че ако сбъркам нещо не мога да го зачертна и да го поправя, ми то и тва си е драскане
diana_taseva написа:абе хора ако примерно на предварителния имам 6 а на редовния 2 или обратното мога ли да кандидатствам защото в сайта пише:''Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.''
еми ,Диди,ако на единия имаш да речем 6 а на другия 2,те за образуване на бала ти взимат най-високата оценка,а другата не я взимат под в предвид и да речем,сега на преварителния ако имаш висока оценка ,на редовния мисля че може и да не се явяваш...
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Можеш да кандидатстваш разбира се. Двете оценки са съвсем отделни една от друга. Ако на единия от изпитите имаш 2, това няма нищо общо с другия. В класирането използваш по-високата оценка, нали точно това е идеята да има два изпита.diana_taseva написа:абе хора ако примерно на предварителния имам 6 а на редовния 2 или обратното мога ли да кандидатствам защото в сайта пише:''Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите получили оценка слаб (2.00) или неявили се на който и да е от състезателните изпити за дадена специалност.''
Това което пише на сайта е валидно, ако и на двата имаш 2, или пък си ходил само на един от изпитите и си изкарал 2.
Ако изкараш достатъчно висока оценка на предварителния, може да не се явяваш на редовния, но трябва да си платиш таксата въпреки това доколкото помня