Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от ShadowsInBlue »

Ииииу - Симон. Влязох и излязох. Всичко, което видях, беше кръстоска между Поп-фолк звезда, Барби и Малката русалка, т.е. или много голо, или с кринолини, или с пайети, ИЛИ всичко това заедно! :|

Бтв двес ходих да огледам за платове и всъщност платовете хич не са скъпи. Откъде ги изкарват тия цени - не знам...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология

Мнение от Master_of_Sin »

мойта рокля пък изобщо не съм давала пари отделно за плат... шивачката си ми има плата и април месец направо плащам крайната цена за цялата рокля... кво ще се разправам и с платове, като че ли си нямам друга работа. :shock: :lol:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
intention
В началото бе словото

Мнение от intention »

И аз си купих костюм
и обувки купих
остава риза и вратовръзка
за себе си знам че ще бъда с вратовръзка и съм убеден че ще е етака ноо искам да разбера вачето мнение
и на нежната полвина от форума и на мъжката част - какво ви е мнението със или без вратовръзка на бала?

нека моето мнение се счита за твърдо да ! Кажете вашето :)
За Душата очите са като грахови зърна в постелята на принцеса - не й дават покой!
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Мого ясно,че с вратовръзка. Нали трябва да има с какво да препашеш челото в разгара на вечерта. :mrgreen: :lol:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

babangida написа:Мого ясно,че с вратовръзка. Нали трябва да има с какво да препашеш челото в разгара на вечерта. :mrgreen: :lol:
аха-ха-ха-ха-ха-ха-ха,
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Моята рокля е отдавна готова. ;) Купих я от четвъртия магазин, в който влязох, и в момента, в който я облякох, просто разбрах, че е шита за мен. :sun:s
Дълга, алено червена, леко разкроена с цепка на единия крак и брошка над нея, красиво деколте с много фини камъчета и гол гръб също с камъни и същата брошка, която се прикрепва с много елегантни връзки за самата рокля...

Та...да, влюбих се! Тази рокля е точно това, което търсех - семпла, стилна и с блясък (но не натрапчив или в стил Гергана Петкана Преслава и прочие... просто блясък. :*:s 8) )
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
bleedthefreak
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от bleedthefreak »

Аз май няма да ходя на бал, имайки впредвид с какви маргинални елементи съм в класа си.
Май ще мина с близките ми, които са мой набор - някъде по балканите, с китарки, пиячка и карираната риза. Много по-добре ми звучи.
Пък идеята да изхарча толкова много пари за една вечер, която е вероятно да си спомням бегло :lol: предизвиква резонанс в сърцето ми...
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише

bleedthefreak написа:Аз май няма да ходя на бал, имайки впредвид с какви маргинални елементи съм в класа си.
Май ще мина с близките ми, които са мой набор - някъде по балканите, с китарки, пиячка и карираната риза. Много по-добре ми звучи. .
е тва е приказка! и аз бих го направила така!

Death, heads on stakes!
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

bleedthefreak написа:Аз май няма да ходя на бал, имайки впредвид с какви маргинални елементи съм в класа си.
Май ще мина с близките ми, които са мой набор - някъде по балканите, с китарки, пиячка и карираната риза. Много по-добре ми звучи.
Пък идеята да изхарча толкова много пари за една вечер, която е вероятно да си спомням бегло :lol: предизвиква резонанс в сърцето ми...
Хмм чувала съм доста подобни изказвания, но мисля, че да пропуснеш собствения си бал е много глупаво нещо, дори и да не харесваш повечето хора от класа си.
Балканите,китарката и карираните ризки са нещо което винаги можеш да правиш с приятелите си, докато балът е един.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Mushmul написа:Хмм чувала съм доста подобни изказвания, но мисля, че да пропуснеш собствения си бал е много глупаво нещо, дори и да не харесваш повечето хора от класа си.
Балканите,китарката и карираните ризки са нещо което винаги можеш да правиш с приятелите си, докато балът е един.
За теб може да е глупаво, но за някои хора балът не е нищо особено, както всъщност мисля и аз.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

babangida написа:
Mushmul написа:Хмм чувала съм доста подобни изказвания, но мисля, че да пропуснеш собствения си бал е много глупаво нещо, дори и да не харесваш повечето хора от класа си.
За теб може да е глупаво, но за някои хора балът не е нищо особено, както всъщност мисля и аз.
И аз. :D Голям праз като си изпуснеш бала...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Пръскат се маса пари за куверт, вътре даваш още, щото в куверта влизат малко неща и общо взето се превръща в обикновена кръчма с пияни абитуриенти в костюми. :lol: :mrgreen:
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише

babangida написа:... се превръща в обикновена кръчма с пияни абитуриенти в костюми. :lol: :mrgreen:
и претруфани рокли прически и гримове :lol: :lol: аз там въобще не мисля да харча допълнително ...ще пиине нещо малко и после може да се преместим на некое друго място да си го направим както ние си знаем- хем да се махна от чалгата хем да си пия по-ефтин алкохол! :drunken:

Death, heads on stakes!
Аватар
Inchetoo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Inchetoo »

Тодорът написа:
Inchetoo написа:Аз вече си харесах рокля, бях и на първа проба. :) Купих си и обувки и чанта. Останаха ми само бижутата.
е я покажи ги де:) снимка чакаме... :)
Ето я чантата и обувките - не са много фотогенични, на живо са по-хубави. :P

NikТa, с риск да проявя малко нахалството си, но били ни показала твоята рокля? :) Аз също много исках моята да е червена, но нито една рокля в такъв цвят не ми грабна окото.
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Бих. Когато си получа обратно фотоапарата и я снимам:)
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”