F1
Модератори: ники, Methuselah
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: F1
Най-голямата беда е, че сега изпреварвания на пистата се получават много рядко и като видим такова се радваме като циганче на баничка 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Напиши го и в раздел "Култура", ако искаш 
- Stefo.wasilew
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Във втора тема виждам това твое мнение, явно си на кефStefo.wasilew написа:Кеф
Колкото до темата за Ф1, чакаме новия сезон, защото не ми стана ясно махнаха ли го сега новото правило за победил, че ще е този, който има най - много победи или го оставиха
Форца Ферари, форца Кими Райконен
Love, life, meaning ...
OVER
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
ФИА нещо прецакват работата. И в WRC въвеждат някакви смотани правила...
Да започва сезона, че да погледам малко професионалисти, защото по улиците е голяма скука. През нощта има шанс да срещнеш някой добър, иначе през деня са 99% лузъри, които си ползват колата само да отидат на работа или да напазарят от Кауфланд/Била/Метро.
Вчера на френската среща на Невски Пежо и Ситроен какви рейсъри го раздават... засрамиха ни.
Този сезон състезанието в Монако ще е на 24 май, а това е вълшебната дата за провеждането му още отпреди 50 години.

Да започва сезона, че да погледам малко професионалисти, защото по улиците е голяма скука. През нощта има шанс да срещнеш някой добър, иначе през деня са 99% лузъри, които си ползват колата само да отидат на работа или да напазарят от Кауфланд/Била/Метро.
Вчера на френската среща на Невски Пежо и Ситроен какви рейсъри го раздават... засрамиха ни.
Този сезон състезанието в Монако ще е на 24 май, а това е вълшебната дата за провеждането му още отпреди 50 години.

-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз пък Монако да не го видя, тоооооооооолкова ми е скучно, макар че миналата година с тоя дъжд и как чистеха боксовете, че преливаха с вода си беше яко, иначе пълна скука. Исках пак в Турция да отида, точно да развявам и новото ми финландско знаме, но се засича със сесията и няма как 
Няма да видя Кими, тъжна съм
Но време не остана, вярно е 
Няма да видя Кими, тъжна съм
Love, life, meaning ...
OVER
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Аз принципно не съм много голям фен на F1 и като цяло на ралита, обаче изпадах в екстаз като гледам Шуми 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Системата КЕРС ме впечатли.
Ей сега гледайте тунинг маниаци да си слагат такава
Действието на Кубица не беше феърплей.
Ей сега гледайте тунинг маниаци да си слагат такава
Действието на Кубица не беше феърплей.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Станах рано, нямаше как да не ми хареса състезанието.
Тенчев доказа, че е голям професионалист. В тези ранни часове как му се говореше за новите предници и сходимост на колелата, направо не знам.

Тенчев доказа, че е голям професионалист. В тези ранни часове как му се говореше за новите предници и сходимост на колелата, направо не знам.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Как да не се получи? Тръгнаха на сухо, заваля дъжд, много изпреварвания имаше.
Първо Алонсо колко време задържа 5 човека зад себе си. Доказа, че системата КЕРС просто си е на място в реното
Видно е, че се изстрелва колата, е не като на бързи и яростни с нитрото, мечтата на кухите тунингджии, но и без хронометър е забележим ефекта, ако се вгледаш. Уебър и негрото добро надлъгване направиха. За 2 обиколки, т.е. 28 завоя - 7 изпреварвания.
Като заваля водата на 11-ти завой беше як вир. Болидите газиха и се визуализираше принципно пътя на въздушния поток с вода.
А продължаване на състезанието трудно можеше да стане, защото се стъмни и видимостта беше намалена. Ако беше като в Австралия с начало 9 часа българско време, т.е. 2 часа по-рано състезанието щеше да свърши, когато сега започваше и както се сещате щеше да си се проведе цялото. Но пусти рекламодатели.
Сега е въпросът - всички точки ли ще бъдат присъдени или половината. Дано да са всички.
А Браун ГП и Тойота показват завидни резултати. Дифузьорите им оказват решаващо значение. Няма друго обяснение.
Първо Алонсо колко време задържа 5 човека зад себе си. Доказа, че системата КЕРС просто си е на място в реното
Като заваля водата на 11-ти завой беше як вир. Болидите газиха и се визуализираше принципно пътя на въздушния поток с вода.
А продължаване на състезанието трудно можеше да стане, защото се стъмни и видимостта беше намалена. Ако беше като в Австралия с начало 9 часа българско време, т.е. 2 часа по-рано състезанието щеше да свърши, когато сега започваше и както се сещате щеше да си се проведе цялото. Но пусти рекламодатели.
Сега е въпросът - всички точки ли ще бъдат присъдени или половината. Дано да са всички.
А Браун ГП и Тойота показват завидни резултати. Дифузьорите им оказват решаващо значение. Няма друго обяснение.