Връзката е, че не, моите роднини не са били комунисти. На въпроса какво царско време, веднага ще ти изясна историята от 12- ти клас- трийсетте години на XX- ти век са най- добрия период в развитието на България от Освобождението насам.FMI написа:Не намирам връзка между първия цитат и написаното след него, но ще ти отговарям на написаното наред, без да подчертавам: Какво царско време, какви 5 лева... Винаги там се е обработвала земята, въпреки че почвата е доста гадна, камениста и изисква много повече работа!
Обикновено около реките има камъни, обаче сме били на едни от първите места по износ в Европа, което през прехваления социализъм не съществува. Социализма хвалят в България и други страни от бившия СССР предимно хората, които ги е мързяло да си вършат работата и е било по- лесно да вземат една пушка и да грабят мандри и ниви.
Не ми харесва и по тая причина се стараем да нямаме още едно управление на БСП и протежетата им тук. На България е нужно силно дясно управление, за да покаже ръста, който имаше през периода 1997г.- 2001г. Ако те интересува какъв е, преди да кажеш, че го няма, можеш да прочетеш нещо.FMI написа:! Явно ти харесва да си роб...
Лъжат те, че нямаш, за да продължава комунистическата машина да управлява.FMI написа:лъжат че имаш избор
Пълни столове и магазини, прясна храна и изобилие за целокупния български народ през уютната Луканова зима. Крах на българската държава.FMI написа:не знам дали е имало какво да си купиш, но в стола си имаше всичко!
Не са се оправдавали, посочвали са причините за трудното положение на страната. Не са се оправдавали, защото се заеха със страната, оправдават се, когато не могат да се справят.FMI написа: Ама било тръгнало от преди, комунистите били виновни и т.н. само жалки оправдания! Абе АЛО, какво ми се оправдавате, какво е значението кой е виновен? Защо продължихте да крадете и то още по злобно, вместо да го оправите?!
Не са продължили да крадат още по- злобно, защото за крадене почти нищо не беше останало, а ако на четворните увеличения на заплатите и овладяната инфлация ги критикуваш, препоръчвам ти да пробваш как се справят в Узбекистан, например.
Като стана въпрос за оправдаване с комунизма, когато са източени парите на държавата и земите и раздадени, какво очакваш?FMI написа:А сега ако си купя жилище на изплащане може би с много късмет бих могъл да го изплатя за 100-200 години... Да, сега има всичко, но не всеки може да си го купи и със сигурност не са мързеливите тези които не могат да си го купят. Защото един циганин взима повече от социалните, отколкото пари получава майка ми която работи на две места и не може да си плати заемите за супер луксове, от сорта на парно, вода, ток... Айде само не ми казвай че сега е по добре!
С програмата ти за управление и алтернативите, които предлагаш, не мисля, че ще имаш голяма конкуренция.FMI написа:а ако имах необходимите средства аз щях да ви поведа!
Пробвай да предлагаш нещо, вместо само да критикуваш, или ако не знаеш какво да предложиш, препоръчвам ти да не се обаждаш.
Били сме.FMI написа:а никога не сме били по големи роби от сега!
Не ни харесва, обаче демократично управление много- много не сме видели. България се води по силна инерция към Русия след разпадането на СССР, което води до коалиции на НДСВ с БСП и ДПС- всичко, естествено, план на БСП. За трите пъти управление на БСП, три пъти държавата е пред разпад. Единствените демократични алтернативи, понеже си говорим за свобода, са смачквани от платените официози.FMI написа:А демокрацията идва и казва: ето комунизма ви е лъгал и ние ще ви оправим. И така ви оправи капитализма че вече и да искате не можете да си затворите краката... И ще продължат да се редуват да ви оправят всичките! От царя, през социалистите, до демократите... Докато гласуваме за тях, вместо да ги тикнем в затвора, ще е така и по зле ще стане !!! Но явно на вас ви харесва така ?!