Евровизия 2009

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Александър
Танцуващия с клавиатури

Re: Евровизия 2009

Мнение от Александър »

Това е много добро! :lol: :)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Носферату, ти си гений! :salute: :salute: :notworthy: :notworthy:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

И още как... само като се сетя, почвам да се смея. Ама вече просто не чувам оригиналния текст, също както стана с "Кенлий".
:notworthy:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Ахахахаха, Боби, вчера видях линкчето във Фейсбук и съм се превивала от смях, заклевам се! :lol: Имаш невероятен талант за творене на misheard лирики! :lol: :cheers:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

И чужденците в чуждите форуми много се смяха, браво! :mrgreen:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Сега и ако се явиш на следващия Music Idol с тоя кавър :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хахаха, какво намерих! Ето това щеше много да ме зарадва на финала в Москва. :)
http://www.youtube.com/watch?v=zX0cH3d5awU (от 1:13 - преди това Борко доказва, че когато държи микрофон, е най-добре да пее на него :lol: )
Мислех, че се будалкат, като разправяха, че ще участват. :joker: :scratch:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Довечера в "Бъди звезда" по БНТ за първи път ще бъде представена на живо новата версия на българската песен, с участието на Петя Буюклиева. Май и американските танцьори на кокили са дошли.
От 20:55 по БНТ. :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Лорд Носферату написа:Като чух последната версия на песента на Аврамов, линк към която даде Александър, не се сдържах и ето какво сътворих. Знам, не съм добре :Р Ама е весело, пък :Р

Боби, братч'то ми, току-що го пуснаха по Нова Телевизия! :lol: И аз само: "Я! Ама аз тоя го познавам..." :cheers: :cheers: :cheers:
В края на ноември
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Ако някой не знае, Израел ще бъде представян от българка - Мира Авад. Ето част от интервюто й:

Мира: Моят баща Анвар Авад е палестинец от Галилея (северен Израел) и е заминал за България да учи медицина. Там е срещнал майка ми - Снежанка Изворска, която е учила филология в това време, и й е било възложено да помогне на баща ми с българския език. Имам двама братя - Алан, който е по-голям и е роден в София, но е израснал в Израел. Преди 20 години се премести в София да учи електроника и от тогава живее в България. Моят по-малък брат Синан работи в сферата на високите технологии и живее в Хайфа с жена си. Между другото те направиха сватбата си в София. Имам семейство в София и много ми липсват. Надявам се, че ще прочетат тази статия. Аз съм влюбена в традиционната българска музика и съм изпълнявала песента "Събрали са се, събрали" по време на моите участия.

- През 2008 групата No Angel представиха Германия в Белград. Едно от момичетата от групата - Люси Дяковска е от България. След като популяризира песента си пред българката публика и заради факта, че е българка, No Angel взеха 12 точки от България. Мислили ли сте да направите промоция заедно с Ноа в нашата страна?

Мира: Преди всичко, аз бих била много щастлива да дойда в България, защото много ми липсва семейството ми и особено заради шопската салата и кюфтенцата. Но за жалост, аз и Ноа сме заети с нашите собствени кариери, особено Ноа, която в момента е на турне в Европа. Но все пак се надявам, че българите ще гласуват за нашата песен. Аз планирам да посетя България през лятото и да видя брат си, моите мили братовчеди Мая и Ети и техните красиви деца.

Ето и песента на Израел, която е на три езика - иврит, арабски и английски:
http://www.youtube.com/watch?v=VRAFCFZCH3Y
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Търговецът на кристал написа:
Боби, братч'то ми, току-що го пуснаха по Нова Телевизия! :lol: И аз само: "Я! Ама аз тоя го познавам..." :cheers: :cheers: :cheers:
Еха! Ама сериозно? Сега ако кажеш, че се е видяло и "Lord Nosferatu" в началото... :P
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Довечера от 22 часа по БНТ1 е първият полуфинал на Евровизия. България участва под номер 11.
Костюмите и изпълнението са тооооолкова зле, че по време на генералната репетиция вчера журналистите останали втрещени, а публиката не е аплодирала. Категорично последно място в полуфинала. Ето видео от репетицията:

Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Лоша работа :?

Едит: Браво на нас, отново :mrgreen: Кога ли ще разберем дали сме били последни? :clown:
Аз се радвам за Босна и Херцеговина, те ми бяха фаворити от тази вечер. :salute:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Норвегия спечели Евровизия с исторически рекордните 387 точки от всички 42 държави. Единствената държава, която даде най-малко точки на победителя (само 2) беше познайте коя. Бълхария.
Същата държава с певеца Красю е останала на 16-о място в полуфинала само със 7 точки - 2 от Турция и 5 от Македония.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

"Бълхария"? Браво, браво. Това е духът.

А, "певецът Красю"? Същият, чиято кауза ти защитаваше като плебей-клакьор?
Александър написа:Догодина България ще е представена от Краси Аврамов (Човекът-глас), който е направил специална песен с участието на Янка Рупкина и Теодосий Спасов.

- И -
Александър написа:Да, Красимир Аврамов спечели и ще представя България на Евровизия 2009 в Москва. Кой каквото и да говори, аз лично съм доволен. Познавам добре конкурса, знам другите участници, знам какво прави Краси, и мисля, че това ще се отличи много силно от останалите в първия полуфинал (тази година България е в първия).
Този "певец Красю" ли? От същата тема, дето пишем в момента? Кога смени галса, боцмане? Жалка картинка.

Момче, ти нещо, а? Страховито много се излагаш. Отново.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”