Съдействие за една курсова работа

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
sociology
В началото бе словото
Специалност: социология

Съдействие за една курсова работа

Мнение от sociology »

:salute: Здравейте подготвям една курсова работа :whew:s и за целта ми е нужна вашата помощ , която е свързана с попълването на една анонимна анкета. Тя може да ви се стори безмислена, но информацията от нея за мене е ценна. Ще се радвам ако й обърнете внимание, за което и предварително благодаря на всички. След приключването й тази неделя на 22.03.2009г ще публикувам и анализа да го обсъдим след това заедно ако ви е привлякло вниманието

Ето го и линка към анкетата наименувал съм я :^:s"Сладка анкета" :^:s :^:s
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Съдействие за една курсова работа

Мнение от FloWersOfEviL »

Аз я попълних!
Тая курсова работа за какво е? Колко сладко яде българинът?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

И аз е попълних!

Успех с курсовата работа! :) :) :)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

И от мене имаш съдействие. Много обичам да попълвам анкети. 8)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Щом има нужда от попълване на анкети за колеги-пишман-социолози, никога не съм отказвала. Обаче, пич, анкетата ти куца и силно се надявам да не е проект по "Въведение...", щото Данчев ще бъде жесток (вероятно). Не твърдя, че съм експерт, защото това с анкетите винаги ми е било твърде скучно, но ето някои неща, които се виждат при пръв прочит (аз ти писах и в самата анкета, но може би не е лошо да го изтриеш, ако ще стига до преподавател - пък и като знам "изследователите" как псуват хората, отговорили на подобни въпроси, щото кодирането им не си е работа...):

Та, анкетата ти куца по няколко причини. Първо, относно дохода - ако респондентът ти е студент, който живее сам, тези интервали са окей. Но ако живее с мама и тати, или е по-голям (щото виждам, че възрастово не е ограничена), или е семеен (собствено семейство), тези доходи няма да ти дадат никаква информация, защото надолу интервалите са нагъсто, а нагоре имаш едно обобщително "над 1200 лв." и там ще ти попаднат ама много респонденти, отговарящи на горните условия (примерно, семейство с двама, работещи в София, родители).
Второ, това с "Обичате ли да похапвате..." - окей, ама дефинирай "постоянно го правя", "умерени количества" ... Щото за тебе умерено е едно, за мене - друго, за тоя, който ще гледа резултатите от анкетата, може да е (и вероятно ще е) трето. Освен това, каква е разликата между последните 3 отговора на същия тоя въпрос? А какво става, ако човекът е диабетик, примерно (но, да речем, че това може да мине към "друга причина", окей)? Или просто не обича сладко - защото това с "опитвам се да го избягвам" може да си го замислял като такава позиция, но съвсем не се чете така, а по-скоро се припокрива с някоя от горните. Но тези варианти, да речем, са вместени в "друго", т.е. остава само припокриването. Позициите на предпоследния ти въпрос също не са равностойни, а и ти липсва едно "по-рядко от веднъж на няколко месеца", примерно.

Иначе, можем да си поиграем на хипотези, ако искаш (и ако си търсил респонденти достатъчн добросъвестно). :) Айде давай, ти си - това е по-забавната част. Ако се навиеш, аз моите ще ги пусна довечера, че сега ще отивам на опера. 8)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Симпатична анкета, само че от нея ми се дояде сладичко :roll:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
sociology
В началото бе словото
Специалност: социология

Мнение от sociology »

Благодаря !

На всички, които се отзовавате. Специално към "Търговецът на кристал". Твоят анализ на анкетата много ми помага за работата и съм ти благодарен за вниманието към анкетата.Всъщност за това оставих и един отворен въпрос за коментар към анкетата, за да "открадна" някоя идейка като твоите :lol: Но не се притеснявай тези отговори няма да попаднат при Данчев, защото са само за лична "консумация". За жалост вече е късно за корекции по-анкетата, ама сам разбираш, че съвършена анкета няма. Но поне знам вече къде мога да бъда атакуван и ще се подготвя със защитен ход.
Още веднъж благодаря на всички за вниманието и се надявам и така да бъде когато поместя кратък анализ за кометар от ваша страна :)

Успех на всички във всичко!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Boromir написа:И от мене имаш съдействие. Много обичам да попълвам анкети. 8)
:twisted: Ето кой ще ми бъде перманентно ИЛ за психо - тестовете. Мухахаха! :twisted:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Blood Countess написа:
Boromir написа:И от мене имаш съдействие. Много обичам да попълвам анкети. 8)
:twisted: Ето кой ще ми бъде перманентно ИЛ за психо - тестовете. Мухахаха! :twisted:

За мен ще е чест, но при условие да пазиш в тайна ужасяващите резултати от родата ми... и от полицията :BMK_01: :angel13:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”