Хехе, айде покажи ми къде точно съм написал чУвек! Грешките ми са само там където има предпоставка за грешка, но пък ми стана любопитно и пуснах една проверка във форуманики написа:Защо няма да гласуваш?D&D написа:Нали ставаше въпрос за политика не за правопис ???Jamesmagno написа:Еее, ти пък "рошат". "Чорлят" звучи по-оригинално, използвай него.Останалите се усраха: сини, червени и разни други пумий... И не само че не се стремят да направят нещо, а дори напротив, рошат и то с голям замах!
Държа да знаеш, че на това изречение спрях да чета поста ти. Предполагам така са постъпили и други. Язък, че е дълъг.
ПП: И една запетайка си изпуснал, но съм сигурен, че надолу има още, затова не я споменах...
Нищо лично, между другото. Надявам се да приемеш мнението ми като конструктивизъм.
Категорично няма да гласувам
Не става въпрос за правопис, разбира се. И аз правя грешки, ама не може да пишеш "чУвек".
ФМИ, интелектът не е единственото необходимо нещо, за да може човек да прецени правилно, за кого да гласува. Когато хората нямат елементарни познания, ама наистина елементарни, за политиката, няма значение, колко акъл имат. Образованието е някакъв критерий, който според мен дори е добър. То означава, че ти си придобил някакви знания, които би трябвало да са достатъчни, за да обосновеш правилно избора си. Ти гласуваш, за Борисов, защото го познаваш. Еми, прощавай, ама това не може да бъде аргумент за гласуване.
За съжаление никой не може да ти отнеме правото да гласуваш. Може обаче да бъдеш задължем да гласуваш. Някой да ме поправи, ако бъркам(твърде вероятно), но не е ли така в Холандия?
Търсенето върна 4 резултата
Търси термин: чувек
Като не броим твоя пост значи има 3-ма, защото са в различни теми и раздели... Но на мен не ми пречи че са по неграмотни от мен и не бих ги дискриминирал за това! А в глобален мащаб Google например Резултати 1 - 10 от около 3 720 за чувек. (0.13 секунди)... А ти с мен си се заял...