Лорд Носферату написа:Тия въпроси ги задавах на някого, ама като не мога да измисля друго сега:
-5. Кой/кои browser(-и) използваш?
-4. Коя ти е началната страница?
-3. Какви антивирусни и изобщо анти програмки използваш?
Какво друго...
-2. Играеш ли на компа и ако да - какво?
-1. Кога прослуша праведна музика? :Р
0. Пица или сандвич?
Тия ги задавах на Мила, ама ме радват :Р
1. Ще открием ли извънземните преди те да открият нас? Или някое от тези вече е ставало?
2. За или против тераформирането на други планети си? А на Луната?
3. По-удачно ли е да създадем база на Луната и от там да тръгнем към Марс, вместо да изпращаме ракетите направо от Земята?
4. Телепортиране на фотони вече е осъществено, но кога, според теб, ще може да се телепортират хора? 50г.? Век?
5. Кой вариант за осъществяване на пътуване със скорост по-бърза от тази на светлината намираш за най-реалистичен?
- Червееви дупки
- Тахиони
- Намаляване на масата на пътуващия обект
- Изкривяване на времепространството
- друго
- нъц, невъзможно е
6. Кой елемент от научната фантастика искаш да видиш постигнат в реалния живот?
7. А кой се надяваш никога да не видиш?
8. като цяло оптимистично ли си настроена към бъдещето ни откъм космически работи? Ще излезем ли там, навън, преди да се самоскапем до неузнаваемост и да се върнем в тъмните векове?
9. И кое е по-вероятно - първите извънземни, които видим, да искат да ни светят масълцето или да ни канят/приветстват в голямото галактическо общество?
10. А замисляла ли си е, че (поне в нашата галактика) може наистина да сме първия вид, който ще излезе сред звездите? Възможно ли е?
Ехаа, Боби, колко много въпроси

!
5. Експлорър и Мозила

. Повече Мозила/когато не съм на работа,де/;
4.about blank

в офиса, иначе google.bg
3. AVG /май беше/
2. Играех. Сега по- малко. Да видим... Преди WarCraft 3, Frozen Throne, StarCraft Broodwar, CS- много бях добра, ей!, Diablo II - вече нямам време обаче

, Stret Fighter

, Mortal Combat 4, Quake 2 или 3, Heroes /тъй ли се пишеше?/ 2-3, но ми е скучен, или по скоро - сложен, Super Colapse

и други малки игрички

, а да не забравя NFS Underground и следващото

, мн бях добра на дрифт

.
1.В осми-девети клас, преди около пет години.
0.Ако е сандвич -да е с картофки

, ако е пица - да е от тестото

, предпочитам с домати и сиренье

.
1. Сигурна съм, че са ни открили. Имам личен опит

.
2. Специално погледнах какво значи "тераформиране", всъщност очаквах, че е това. Против. Смятам, че планетата си ни е добра във всяко отношение. Фактът, че я похабяваме като паразити не е причина да търсим нови планети, върху които да си оказваме лошите навици. Аз съм малко по- странен чешит и смятам, че физическото и физиологическото е съвсем малка част от това, което е важно за нас. Сега не мога да обясня

.
3.Тцък. По- удачно е да си седим тук

. На мен ми е добре.
4.Тук е моментът да отбележа, че съм твърдо против развиването на техниката с бързи темпове... Вярно, че имах комикс за ЦЕРН, но това не пречи на разбиранията ми. Смятам, че ще е скоро. Не знам колко точно, но човекът постоянно си търси някаква занимавка за мозъка/което никак не е зле, де/, така че очаквам, че до около век... В крайна сметка се надявам да не стане

. Не искам да успее този проект.
5. Изкривяване на времето и пространството, въпреки че от съзнанието ти сигурно нищо няма да остане

.
6. Не чета научна фантастика... Обаче искам да видя Кивота

.
7.Не знам, какво предлагаш като вариант? Може би някой пришълец се надявам да не видя, грозни са.
8.Аз смятам, че човечеството в момента е в Златния си век откъм прогрес. Иска ми се да не вярвам, че сме тръгнали към тъмните си години, но това си е факт. Колкото повече смятаме, че напредваме, толкова повече неща се появяват, които ни дърпат надолу. Смятам, че човешкото същество е попаднало неслучайно на тази планета и на нея трябва да остане. Наистина го вярвам. Няма друга логика да няма нищо около нас, което да не представлява интерес от към открития на живи организми.
9.Ние сме несъвършени в сравнение с тях. Те ни гледат като в зоомагазин - интересни сме им, но не толкова, че да искат да ни унищожат или черпят. В космическото пространство всеки си гледа личния интерес

.
10.Постигнали сме сериозен напредък. Излезли сме в открития космос, за това са дадени много жертви, както тук на земята, така и в космоса. На мен ми се струва излишно. Тук е домът ми, тази планета усещам като дом, не бих искала да се местя другаде, не виждам смисъл. Тук мога да усетя повея на вятъра, да вдишам въздух, който кара не само дихателната ми система да функционира - кара психиката ми да се чувства спокойна. Тук мога да усетя битките, които са се водили преди векове, тук мога да обичам някого, тук мога да не се притеснявам, че съм единствена по вид и форма, или поне че има още няколко хиляди... милиони... милиарди като мен. Тук е домът ми, а аз не искам да го жервтвам за която и да е болна чисто човешка амбиция. Обичам планетата си. Не я давам за нищо.
И все пак уважавам Стивън Хокинг.