Заведения и клубове,които посещавате.

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Заведения и клубове,които посещавате.

Мнение от JudyRamone »

Да, там е туй Кабаре. Ами ок ,хайде тогава който е навит за Хостела , да пише ,след като има пиене задължително ще си изкараме добре :mrgreen:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Аз като отида в "Петък" и гледам малко като гърмян заек, особено като почнат в 10 да се изнасят лапетата... малко детската градина е, но иначе е супер сладкото местенце :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Еми като отидеш и почнеш да се наливаш като невидел от шест часа, нормално е в десет вече да си полу-умрял :lol: Обаче аз отдавна не съм ходила та, последният път беше началото на март и свърши потресаващо, та... :mrgreen: :drunken:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Петъка ми направи впечатление че е бая малко и не ми се стори уютно. Ама аз не съм се и задържал там за повече от 10 минути.
Not because the fox barks...
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

аз съм утре вечер в хостела.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Аз може и да мине утре, зависи, сега съм яко дрънк и не се знае, ако излеза с човека, ще съм иаз в Хостела, иначе днес пих на домашно и съм тоооооооооооооооооооооооолкова хепи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Хамбара било интересно местенце 8) :lol: :lol: :lol: :twisted:
Toto-I will remember
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

И ний искахме да ходим там, но след като някой каза,че малката бира била три лева направихме кръгом и се забихме в билкова 8)
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

JudyRamone написа:малката бира била три лева
Нищо ненормално.

Довечера съм в JOY Младост :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ее, за теб може и да е ненормално, но аз съм свикнала на Загорки от 1 лев :mrgreen: А също и на безплатни 8) Три лева за малка бира ще дам само ако с нея върви още цяла каса :mrgreen:
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Бeтон »

Снощи в Джой беше СТРА ХОТ НО!
Около 50-тина човека бяхме с певици, озвучители, ди джеи, а може би и сервитьорки :lol: :lol: :lol: Адски купон, където в София никъде го няма.

Невероятно изживяване, при това не пих! Валеше сняг - вървене в калта не е оферта, за такси не ни се даваха пари, а снеговалежът ми е любимото атмосферно условие. :JC_skiing: Пих шоферското питие - Baileys. 8) 8) 8) 8)

Ивена ни даде автографчета, излезе да пее чак в 2. Изпя новия си сингъл, всичко от новия албум и някои не нейни песни. В почивката беше в сепарето при компанията и преди да излезе за втората част се разпяваше от сепарето. Пуска си микрофона и пееше върху това, което върви в момента. Както се носи фолклора - това фолк певиците най-добре го могат... чак снощи потвърдих фолколора, че чудесно се получава и забавно. :P Разпявка на питие и цигарка. :lol: :lol: :lol: :lol: Ди джея в първия момент :?: :?: :?: :?: загря моментално и тръгна с анонса - след малко нашият специален гост...

Много е атрактивна. Знае как да си представи програмата, кога да направи поздрав, кога да тръгне между масите... играе с аудиторията. Това качество е от значение за един артист, презентатор и тн.

Сервитьорката забрави на масата ни една енергийна напитка и си я джокнахме :lol: :lol: :lol: :lol: Как ме вдигна това чудо :shock: :shock: :shock: Преди час се събудих с бистър ум.

Довечера съм готов за нови подвизи 8)
Най Перник ииииИИИИИ Теодораааааа... В две поредни нощи да видиш двете топ певици... безценно!
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Хееей изкарваш си страхотно! Имиджът ти вдигна левъл.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Охооооо...

Довечера пак ще кача левъл. 8)
Певиците се радват на редовни посещения, без майтап. И примерно като не си бил дълго време на нейно участие - охооо, къде беше, къде се изгуби... Загрижени са :)
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Methuselah написа:Имиджът ти вдигна левъл.
Тази вечер
+5 LEVELS

Адреналин на МАКС!

Чудя се откъде да започна. Авто адреналин, дискотечен адреналин и всякакъв. Добре, подред.

Тръгваме с приятелката спокойно към 23 часа от бул. Христо Ботев в посока княз Борис I и оттам - Перник. Лек снежец. След Княжево към Владая в джендемите се усили, снегорините бяха на момента там. Евалата за бате Бойко. Но аз не се възползвах от пясъкът им, задминах ги на момента. Бяхме сами и снега. А да - и един нещастник каращ с 40-50 на око казано.

Към 23:30 бяхме пред Синдикалния дом на градО. Най клубът на Перник всъщност е бивш кино салон, конферентна зала или подобно. Стайлингът е тип "Най", но много добре приспособен към формата на залата. На 4 нива беше :P
Влизаме, салонната управителка ни настани на пичовски места - на кресла. Сяяяя, познати на Теди не могат да бъдат цакани с топла бира.
Повечето от посетителите бяха нормални, не липсваха такива с дънки и сако, анцуг... Дори и малко меле имаше, секюритито се намеси на момента, но както се носят притчите - това е нормална картина за Перник.
А обслужването беше на високо ниво. Аз бях като вчера на шоферското питие Baileys.

Като влезнаха Явор (озвучителят на Теди) и самата Теди :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Естествено, че й подготвихме изненада. Сняг, лед, каквото ще да е - нищо не ни спира. Фенове номер едно в България! 8)

Участието й беше много добро.
След "гАси тока", тръгва да анонсира следващата, аз брейкнах програмата с един вик SEEEEEEEEEEX. Не е ли логично? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И Теди изпълни тази песничка - "Специално за моите приятели..." :P :P :P :P

Яка работа. Но това не е всичко!

Излизаме и беше понавалял снежец, чистих снега от стъклата на супер мега якото ми возило точно до Хикс тройката на Теди. 8) Явор товари техниката - "Чао и внимателно да карате!"
Хм
:scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:
Вътре в дискотеката е едно, ама на пътя вече сме колеги... Добре, приех предупреждението му, въпреки че нито съм сляп, нито сакат.

На пътя имаше само насрещно движение - баничарки да зареждат Перник, Кюстендил и подобни. Към София - никой, т.е. яко каране без никой да ми пречи.
Преди Руски паметник на огледалото виждам ксенони, минава джипарата на Теди, охооооо - кръшват към Скобелев - и ние натам. Прецъквам дълги със заявка да ги подгоним и газ до дупка. Настигнахме ги :JC_racer: Нема да ви кажа как. Явор си кара принципно бързичко, все пак кара Х3, нормално... пфффф... ама и аз показах класа. На петте кьошета качах 120 и нагоре.
Завоя на подлеза на НДК го взех със 110!!! Отивайте - мерете завоя, още 2,3,4, 65757373... пъти мога да го взема така.
Явор не избра добрата крива, натисна спирачка по-рано отколкото трябва. Аз съответно се придържах към идеалната крива, навременна спирачка, всичко както съм го чел и оттренирал доста пъти преди това.
На тоя мокрия асфалт - с моята конфигурация - БЕЗ ABS - който рече да направи това - памперс ще му подсигуря, после ще го черпя със затягащ медикамент, за да спрем диарийката. Преди това предупреждавам - излитането от завоя няма да е като на онова лапенце в Дружба. Тука те посреща бетонната стена :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
На светофара след подлеза спрях точно до тях. И на всеки следващ светофар си говорихме през отворените стъкла и на светофара на Ректората си казахме по "чао" :) :) :) :) :) :)

Върнах му жеста на колегата - "Колега, като гледаме това и това... много неравностойна битка." За какво говорим - 2,5 пъти по-голям обем и 5 пъти по-мощно :shock: :shock: :shock: :shock: Давид и Гулиат. Представих се повече от достойно!
Теди ми пожела някой ден да карам като нейното 8)

Много добро пожелание, наистина. Само, че не се пада от Новогодишна баница.

Лелеееее, ако карах такава машина... с тия широките гуми... тоя завой щях да го отвея със 130. Бас ловя.

Мнооооого се накефих.

А отстрани картинката ще е била мега хипер яка. Клио гони Х3. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ммм, най-после ходих в Петък - много добро заведение е. Обаче се чудя защо ни вдигнаха чашите...не ми хареса особено обслужването.Но обстановката е прилична,въпреки че ми се стори малко на размери , музиката - релаксираща.
Toto-I will remember
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”