Приети История 2008 - тук!!!
Модератор: sientelo
- Малък рус дзвон
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Re: Приети История 2008 - тук!!!
Е, тва с редовната септемврийска сесия е на Диляна Ботева реплика. Иначе като се замисля Археология и Тракология са едни от най-лошите неща , които ще ви се случат и то в една сесия. Ама споко не е чак невъзможно.
Деца, невинни, не знаят те живота... 
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Мда на Ботева е репликата ама е вярнапоне според колегите дето я пробваха де !!!А като стана дума за нея да ви кажа колеги, че е добре да си четете лекциите много добре помагат за изпита заедно с вездесъщата Тракология на Попов. А и наистина незнаете какво идва след това“ Имам и ва въпроса кой ви водипражненията по тракология, и как е при Тепавичаров 
Историк пишман газовик
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
На І и ІІ група упр. по тракология се водят от Стоянка Димитрова от БАН, на ІІІ, ІV и V - от Кабалан Мукарзел. При Тепавичаров е много интересно и забавно, както винаги.Kavhan Isbul написа:Мда на Ботева е репликата ама е вярнапоне според колегите дето я пробваха де !!!А като стана дума за нея да ви кажа колеги, че е добре да си четете лекциите много добре помагат за изпита заедно с вездесъщата Тракология на Попов. А и наистина незнаете какво идва след това“ Имам и ва въпроса кой ви водипражненията по тракология, и как е при Тепавичаров
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
Абе или аз съм в грешка или ти , защотот съм от 2ра група и съм при Мукарзел на упражнения.kominternovec написа:На І и ІІ група упр. по тракология се водят от Стоянка Димитрова от БАН, на ІІІ, ІV и V - от Кабалан Мукарзел. При Тепавичаров е много интересно и забавно, както винаги.Kavhan Isbul написа:Мда на Ботева е репликата ама е вярнапоне според колегите дето я пробваха де !!!А като стана дума за нея да ви кажа колеги, че е добре да си четете лекциите много добре помагат за изпита заедно с вездесъщата Тракология на Попов. А и наистина незнаете какво идва след това“ Имам и ва въпроса кой ви водипражненията по тракология, и как е при Тепавичаров![]()
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Мдам интересно тези не съм ги и чувал, Този Кабалан да не е един нисичък малко?kominternovec написа:На І и ІІ група упр. по тракология се водят от Стоянка Димитрова от БАН, на ІІІ, ІV и V - от Кабалан Мукарзел. При Тепавичаров е много интересно и забавно, както винаги.Kavhan Isbul написа:Мда на Ботева е репликата ама е вярнапоне според колегите дето я пробваха де !!!А като стана дума за нея да ви кажа колеги, че е добре да си четете лекциите много добре помагат за изпита заедно с вездесъщата Тракология на Попов. А и наистина незнаете какво идва след това“ Имам и ва въпроса кой ви водипражненията по тракология, и как е при Тепавичаров![]()
Историк пишман газовик
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
Абе или аз съм в грешка или ти , защотот съм от 2ра група и съм при Мукарзел на упражнения.[/quotеReaver написа:kominternovec написа:На І и ІІ група упр. по тракология се водят от Стоянка Димитрова от БАН, на ІІІ, ІV и V - от Кабалан Мукарзел. При Тепавичаров е много интересно и забавно, както винаги.Kavhan Isbul написа:Мда на Ботева е репликата ама е вярнапоне според колегите дето я пробваха де !!!А като стана дума за нея да ви кажа колеги, че е добре да си четете лекциите много добре помагат за изпита заедно с вездесъщата Тракология на Попов. А и наистина незнаете какво идва след това“ Имам и ва въпроса кой ви водипражненията по тракология, и как е при Тепавичаров![]()
аз съм се объркал. извинявам се
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
Мукарзел е един много нисичък, с очила и е леко плешив, а Тепавичаров е много интересен на лекции - завладява аудиторията с приказките си и я разсмива най-често.Kavhan Isbul написа:Мдам интересно тези не съм ги и чувал, Този Кабалан да не е един нисичък малко?kominternovec написа:На І и ІІ група упр. по тракология се водят от Стоянка Димитрова от БАН, на ІІІ, ІV и V - от Кабалан Мукарзел. При Тепавичаров е много интересно и забавно, както винаги.Kavhan Isbul написа:Мда на Ботева е репликата ама е вярнапоне според колегите дето я пробваха де !!!А като стана дума за нея да ви кажа колеги, че е добре да си четете лекциите много добре помагат за изпита заедно с вездесъщата Тракология на Попов. А и наистина незнаете какво идва след това“ Имам и ва въпроса кой ви водипражненията по тракология, и как е при Тепавичаров![]()
аз си бях при Юлия и се разбирахме супер с Херодот и компания
А за Тепавичаров си нямам идея как е защото бях при Маджаров и ми беше супер на лекции
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
Колеги, някой може ли да каже как протича изпитът по ислям. Разбрах, че е писмен, но за нещо друго ако се сетите, моля, напишете го. Тъй като преподавателят е интересен, затова питам. Държи се малко странно, но това няма значение.
- Малък рус дзвон
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
Нас доста ни гледаше на изпита по ислям и имахме две скъсани момичета, защото работите им били идентични.
Иначе дава две теми и всеки има избор по коя да пише. По-точно някой от студентите избира двете теми, така че нарочете си късметлия.
Аз лично те съветвам да му ходиш на лекциите, защото той обяснява много добре и без неговите обяснения е много трудно да разбереш кой кой е и за какво се бори. Той когато определяте датата за изпита ще ви предложи да ви прати и едни негови разработки за начинаещи в исляма.Аз оттам и от лекции учих и е достатъчно.
Иначе дава две теми и всеки има избор по коя да пише. По-точно някой от студентите избира двете теми, така че нарочете си късметлия.
Аз лично те съветвам да му ходиш на лекциите, защото той обяснява много добре и без неговите обяснения е много трудно да разбереш кой кой е и за какво се бори. Той когато определяте датата за изпита ще ви предложи да ви прати и едни негови разработки за начинаещи в исляма.Аз оттам и от лекции учих и е достатъчно.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
По-скоро - преписваше се. Преди да се разгласи из форума, което явно го ядоса. Даже, ако помниш, на нашия изпит преди 2 години много гледаха да не се преписва именно, защото бил прочел мненията тукDokoDoko написа:Преписва се по Ислям , така минава .

- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами още преди доста години (аз завърших 2005) Павлович просто казваше, че ще познае, когато някой е преписвал, дори и да не го е видял. Още тогава имаше мн. хора, срещу чиито имена на изнесените списъци с оценките, просто пишеше "преписвал". Не че естествено винаги може да разбере дали някой е преписвал, ама често хората са толкова зле (без да искам да обиждам де), че не умеят дори да препишат грамотно:joker:
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
Благодаря.Малък рус дзвон написа:Нас доста ни гледаше на изпита по ислям и имахме две скъсани момичета, защото работите им били идентични.
-
Отминал прах
- В началото бе словото
Наистина ли изпитът по християнство при Бакалов е устен?
пп - по тракология Стоянка Димитрова води упражненията на 1група, а на останалите групи ги води Кабалан Мукарзел. Юлия Цветкова тази година води лекциите на археолозите и Старата история на Минало и съвремие
пп - по тракология Стоянка Димитрова води упражненията на 1група, а на останалите групи ги води Кабалан Мукарзел. Юлия Цветкова тази година води лекциите на археолозите и Старата история на Минало и съвремие