Стипендии 2008/2009

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Стипендии 2008/2009

Мнение от Norwegian Wood »

Catherine написа:bubbly_water, във ФКНФ текущите оценки от основния език не се смятат, доколкото знам. Ама все пак не знам какво учиш, затова най-добре потърси второ мнение. :oops:
Май бъбли не беше фкнф, но както и да е.
Щеше да е по-добре, ако влизаха.... :)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

ммм неее що? така има шанс да си намалиш оценката... ако си на език при преподавател като нашия...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Kavhan Isbul
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: трети

Мнение от Kavhan Isbul »

Дам аз вече разбрах в Иф текущата оценка по език не се взема 8) А аз от това съм идиотски щастлив щото чанса за стипендия при 5.71 е много по-голям от при 5.5 :cheers: така че аз започвам от сега да празнувам. :lol:
Историк пишман газовик
boo
В началото бе словото

Мнение от boo »

здр, искам да ви попитам при разведени родители с декларира доходът само на единия(т.е. този с когото живеете) или и на двамата?
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

На родителя, с когото живееш. И съответно издръжките от другия, но за тях си има отделна графа. :D
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
boo
В началото бе словото

Мнение от boo »

благодаря ти за инфото :wink:
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

А оказва ли значение декларирания доход при класирането за стипендии? Не разбирам защо ни го искат при положение, че е стипендия за успех. :?
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Вече няколко пъти се каза в темата, че доходът не играе никаква роля. Не знам що го искат.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

много е яко да се подава молба за стипендия - всички са някакви изнервени и само си търсят повод да се заядат... всички искат парите да отидат при тях. :P някой знае ли кога точно ще излезе класирането, че не помня на сайта дали пишеше...помня само, че след 15 април вече ще има стипендии
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

bubbly_water написа:много е яко да се подава молба за стипендия - всички са някакви изнервени и само си търсят повод да се заядат... всички искат парите да отидат при тях. :P някой знае ли кога точно ще излезе класирането, че не помня на сайта дали пишеше...помня само, че след 15 април вече ще има стипендии
Списъците с резултатите от класирането ще бъдат обявени до края на м. март 2009 г . пред Паричен салон при Ректората и пред отдел “Студенти” по факултети.

Първите стипендии за м. март и м. април ще се изплащат по банков път, чрез дебитни карти, до 15 април 2009 г.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

супер :) мерси :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Оф, аз май трябва да ходя в последния ден, че нашите сладури не са занесли още всички протоколи! :evil:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

^PrincessA^ написа:Оф, аз май трябва да ходя в последния ден, че нашите сладури не са занесли още всички протоколи! :evil:
Един от моите професори също доста се забави с протоколите, защото чакаше да мине сесията на магистрите, но пък той ни каза, че в такъв случай може да си покажем книжката, за да ни видят оценката. Това обаче не знам дали важи за всички факултети.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

ами нашият пич по език не ни беше вписал оценките в протокола, та като ходих да подам молба, трябваше да си покажа книжката и всичко беше ок... би трябвало да действа
binoki
В началото бе словото

Мнение от binoki »

Здравейте. Аз съм от Философски ф-т и като ми смята бала нашата секретарка от отдел Студенти ми поиска книжката. Може и в някои от другите фак-ти да е така. Чао
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”