Catherine написа:bubbly_water, във ФКНФ текущите оценки от основния език не се смятат, доколкото знам. Ама все пак не знам какво учиш, затова най-добре потърси второ мнение.
Май бъбли не беше фкнф, но както и да е.
Щеше да е по-добре, ако влизаха....
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
ммм неее що? така има шанс да си намалиш оценката... ако си на език при преподавател като нашия...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Дам аз вече разбрах в Иф текущата оценка по език не се взема А аз от това съм идиотски щастлив щото чанса за стипендия при 5.71 е много по-голям от при 5.5 така че аз започвам от сега да празнувам.
много е яко да се подава молба за стипендия - всички са някакви изнервени и само си търсят повод да се заядат... всички искат парите да отидат при тях. някой знае ли кога точно ще излезе класирането, че не помня на сайта дали пишеше...помня само, че след 15 април вече ще има стипендии
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
bubbly_water написа:много е яко да се подава молба за стипендия - всички са някакви изнервени и само си търсят повод да се заядат... всички искат парите да отидат при тях. някой знае ли кога точно ще излезе класирането, че не помня на сайта дали пишеше...помня само, че след 15 април вече ще има стипендии
Списъците с резултатите от класирането ще бъдат обявени до края на м. март 2009 г . пред Паричен салон при Ректората и пред отдел “Студенти” по факултети.
Първите стипендии за м. март и м. април ще се изплащат по банков път, чрез дебитни карти, до 15 април 2009 г.
^PrincessA^ написа:Оф, аз май трябва да ходя в последния ден, че нашите сладури не са занесли още всички протоколи!
Един от моите професори също доста се забави с протоколите, защото чакаше да мине сесията на магистрите, но пък той ни каза, че в такъв случай може да си покажем книжката, за да ни видят оценката. Това обаче не знам дали важи за всички факултети.
ами нашият пич по език не ни беше вписал оценките в протокола, та като ходих да подам молба, трябваше да си покажа книжката и всичко беше ок... би трябвало да действа
Здравейте. Аз съм от Философски ф-т и като ми смята бала нашата секретарка от отдел Студенти ми поиска книжката. Може и в някои от другите фак-ти да е така. Чао