Хубаво. Препоръките са налице, значи ще се гледа в обозримо бъдеще.
* Ако ти кажа от колко време не съм ходила на театър... леле-мале...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Абе, душа, разбирам, че обръщението за пълното ми име на книжовен български си е баш така, но това не съм го чувала никога по свой адрес.Art[less] написа:Ох, Елицо...
Не знам. Ще отида на максимално много неща по време на Салона, но уви, и парите ще ме попритиснат в един момент, та мисля да я пропусна.ПП: Изкуството да смиташ боклука... на Шпатова в рамките на Салона? На 26 беше май.
Ще бъде. В смисъл, че ще го гледам - ДКТ Пловдив са ми любимци от време оно (аааако знаеш какъв марионетен "Хамлет" бяха изпипали, леле, леле...), макар да имам лошото усещане, че напоследък лежат на стари лаври. Както и да е, трябва да го видя, за да мога после да плюя адекватно и информирано в блога, когато не дадат наградата на "История за чайка и банда котараци" (изгледай го, много си заслужава, честно!). Пък и Румен Караманов е от обичащите актьори (при все това, моля да не се бърка с Румен Гаванозов и Румен Угрински, които са забъркани в "Чайката" на СКТ).ППП: Я кажи за "Малкият принц"? Да бъде или да не бъде?:Д